|
Я почав кататись на велі пізно - буквально три роки назад. Тобто катався і колись та , думаю, що дитячі Зайчики та АИСти до уваги можна не брати.
перший вел вибирав довго. Наша екстримальна тусовка агатувала мене на ДХ . Тому вибрав Specialized P.3 . На наступний рік поміняв раму на трохи довшу і вилку на довгохіднішу.
Та на камінні всеодно трясло дуже сильно і на на 2007 рік я проміняв Р.3 на двопідвіс ЕНДУРО. Двопідвіс - це сила. І Крим і Карпати це підтверджують.
на 2008 рік я хотів потестити щось "жирніше" і ДХшніше. Вибір знову впав на Спешалайзед . Не можу пояснити чому але вони мені ДУЖЕ подобаються. І по ТТХ і по дизайну. Може, особливо, із-за дизайну. Вони просто кардинально щороку міняються і не звертають увагу на загальноприйняті тенденції світової моди велопродукування.
В їзді Біг Хіт - просто монстр. Дозволяє все , їсть всі каміння, рівчаки ітд ітп...
а для ізди на роботу і для крос-кантрі зібрав собі кастомний байк на рамі Магеллан. Компоненти ХТR та обода MAVIC зекономили вагу і зараз він важить 11 700.
|