Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты мира > Горнолыжные курорты Австрии > В Австрию на авто


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 21.01.2015, 16:17   #111 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Брат
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львов

Снаряга: Fisсher race carve PRO blizzard G-force
Хоть один очет как в добрые старые довоенные времена. Значит жизнь продолжается.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 19.07.2015, 08:57   #112 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Neptone
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луцьк

Снаряга: Dynastar Omecarve 10 2004 року
Доброго дня!)
їдемо з друзями на авто з Праги в Зальцбург. Підкажіть, будь ласка, де можна купити твін тіпи для парку та вдягнети подругу в лижний костюм, цікавлять нові лижі не обов, язково останнього року випуску?)) Надіюсь вдасться купити дешевше ніж в Україні
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 23.03.2016, 21:43   #113 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Borispol
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Вроцлав-Польша

Снаряга: Все напрокат.
Народ, кто подскажет по поводу зимней резины.
Собрался менять резину зимнюю на летнюю ... а потом подумал, туда же ехать и там снег же есть. Да еще вроде кто то писал где то, что без зимней резины не пускают в горы. У нас то асфальт на дорогах (ну и ямы :-) ) ... но едем то в горы где есть снег.

ЩО РОБЫТЬ?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 23.03.2016, 22:01   #114 (посилання)
Колыбер
 
Аватар для vovan
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Бершадь

Снаряга: Armada Norwalk 189, 4 FRNT Pique 168,Head Salamander 94,Yamaha XL 700,GT Avala
Цитата:
Коментар від Borispol Переглянути коментар
Народ, кто подскажет по поводу зимней резины.
Собрался менять резину зимнюю на летнюю ... а потом подумал, туда же ехать и там снег же есть. Да еще вроде кто то писал где то, что без зимней резины не пускают в горы. У нас то асфальт на дорогах (ну и ямы :-) ) ... но едем то в горы где есть снег.

ЩО РОБЫТЬ?
Ехать на зимней.. Сотрется чуток конечно, но все лучше чем на летней и в снег...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 23.03.2016, 22:28   #115 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Рано ещё переобуваться.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2017, 17:55   #116 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Salton
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic D2 VF 73
Скоро лижний сезон, тому підготував невеличкий звіт з минулого сезону: "В Австрію на лижі машинами з дитиною 1 рік", для того щоб якщо є такі бажаючі але вагаються що робити, можливо ця стаття буде цікава.

Відпочивали в мальовничому містечку Fugen в Долині Zilertall з 14.01.2017 по 21.01.2017. Сама подорож включала в себе зупинки в таких містах як Краків, Прага, Будапешт і Косино, тому наше турне розтянулось з 12 по 24 січня.
Їхали трьома машинами зі Львова, перетинали кордон через пропускний пункт Грушів (загальний час проходження кордону зайняв приблизно 1.5 год). Дорога до границі на 3, та й після границі багато населенних пунктів перші 50-60 км перед виїздом на автобан А1, але краще так ніж простояти на границі 5-6 год. Через 3,5 години прибули в краків, та поселились в чудових недорогих апартаментах, погуляли по місту, переночували і поїхали в Прагу. Дорога до Праги зайняла не быльше 7 годин. Вечір в Празі також провели гуляючи по місту, так як часу було більш ніж достатньо. Виїхали 14 січня з Праги і через Мюнхен поїхали вже безпосередньо на курорт. Тут треба брати до уваги що останні 200 км післяобіду потрібно буде тянутись зі швидкістю 40-50 км год, починаюси з об"їздної дороги Мюнхену, навіть не зважаючи на 4 смуги руху в 1 сторону. На курорт приїхали пізно, десь в 19:00, хоча виїхали з прави приблизно в 9 ранку, і все через затори. В загальному якщо характеризувати дорогу - то з дітьми такого віку проїхали досить добре, робили зупинки кожні 2-3 години на 10-15 хв. Цього було достатньо. Планшет відігравав незамінну роль в поїздці

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Route Map Austria.jpg
Переглядів: 176
Розмір:  495,4 КБ
ID:	24046
Наш маршрут

І так, по катанню.
1 день:
Поїхали на гірськолижний курорт Кальтенбах. утворений регіонами катання Хохціллерталь(2360м) - Хохфюген(2431м) з'єднаних між собою, із загальною довжиною трас близько 190 км. Є траси як для новачків так і для більш продвинутих лижників. Червоні траси важчі ніж в Буковелі для прикладу. НА обід спокійно можна йти в кафе прямо біля горок на курорті, так як ціни нічим не відрізняються від інших кафе(стосується всіх курортів). Снігу було більш ніж достатньо, траси всі були відкриті. Треба також враховувати вітер на висотах більш ніж 2000м і вдягатись відповідно, так як інколи буває не дуже тепло. Катались до 16:30, за вечірнє катання навіть не взнавали так як не було вже потреби. Після катання - по дорозі в супермаркет за продуктами та пивом ( місцеве Zillertal - саме смачне). Вечеря та відпочинок.
2 день:
Поїхали на гірськолижний курорт Spieljoch який знаходиться в 2 км від містечка Фюген. Багато про нього писати не буду, так як це невеличкий курорт, але більш за все сподобався спуск з верхньої станції курорту до самої парковки. Час спуску при хорошому рівні катання займав приблизно 10-15 хв. Після катання - по дорозі в супермаркет за продуктами та пивом . Вечеря та відпочинок.
3 день: Поїхали на гірськолижний курорт-льодовик Hintertux Gletcher. Це один з найвідоміших і найпопулярніших льодовиків в Австрії, розташований на висоті 3250 метрів. Hintertux Gletcher включає в себе 86 кілометрів фантастичних природних схилів, різної складності, як для новачків так і для продвинутих лижників. Зона катання на льодовику розташована на висоті 1500-3250 м над рівнем моря. Але потрібно взяти до уваги що на льодовику в зоні катання більше 2000м переважна більшість підйомників - бугільні. Після катання - по дорозі в супермаркет за продуктами та пивом . Вечеря та відпочинок. Самі сильні ходили в місцевий паб. Смачне розливне пиво, гучна музика. Середня ціна пива 0,5л - 3.5 Євро.
4 день: Вирішили трохи відпочити і поїхали на невеличкий курорт Ahorn в містечку Mayrhofen. Синьо/червоні спуски, і також як завжди трасса яка йде в самий низ до парковки, але вже більш складна для початківців краще спускатись в кабінці. Неймовірна лаунж зона з безкаркасними пуфами, барною стійкою під відкритим небов з гарячим глінтвейном, льодовий бар і панорамний ресторан - це саме те місце де хочеться провести спокійно день. Після катання, як завжди - по дорозі в супермаркет за продуктами та пивом . Вечеря та відпочинок.
5 день: Поїхали туди ж в Майрхофен але вже на інший курорт - Penken. Неймовірні види, велика кількість трас різної складності, серед яких є і Траса "Harakiri", з градієнтом 78% - одна з родзинок гірськолижного центру Майєрхофен. Звичайно ж потрібно було з неї з"їхати. Для тих хто полюбляє фрістайл - там можна знайти Vans Penken Park, який є одним з кращих в Тіролі.
6 день: Поїхали на гірськолижний курорт Arena Zillertal, який є впринципі комплексом курортів, включаючи в себе такі курорти як Gerlos, Zell am Ziller , Konigsleiten і Gerlosplatte, поміж якими ви можете здійснювати трансфер прямо по лижних склонах. Арена є найбільшим в долині Циллер комплексом зимового спорту, відпочинку та розваг! Загальна протяжність трас становить 166 км, з них 10 км - чорних трас, 114 км - червоних трас, 42 км - синіх трас. Також в Герлос відкрився сноу-парк «Arena HOT ZONE.TV» де ви можете спробувати свої сили в імпровізоватих "змаганнях" в слалом їзді між прапорцями і потім знайти своє відео в інтернеті. Після катання, як завжди - по дорозі в супермаркет за продуктами . Вечеря, відпочинок та підготовка до виїзду.

Та сім"я що їхала з дитиною, брали абонемент 1 на двох і катались через день по черзі. Проглянки Австрійським містечком також дуже цікаві.

З курортної зони запланували виїзд в 9 ранку, але як завжди показує практика виїхали на годину пізніше. Маршрут тепер лежав на Будапешт. По дорозі, проїжджаючи НІмеччину, заїхали в LIDL і скупились як тільки могли Так як ціни від наших відрішняються кардинально) В Будапешт приїхали в 7 годині вечора, причиною цього знову стали затори. 2 ночі в Будапешті, Купальні, екскурсії, і 23 січня в 12 годині виїхали в бік України. Після купалень в Будапешті спонтанно вирішили заїхати в Косино на 1 ніч, порівняти термали, пересікли кордон в районі 17:00 на пропускному пункті Берегове (загальний час проходження кордону зайняв приблизно 15 хвилин). Після термалів Косино, 24 січня, після обіду відправились додому на Львів. До дороги після Європи потрібно звикати: слизько, ями і темно в нічний час.

Відпочинком всі залишились дуже раді!

П.С. Це мій перший звіт, тому не судіть строго)

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9298.JPG
Переглядів: 199
Розмір:  487,0 КБ
ID:	24031 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2176.JPG
Переглядів: 182
Розмір:  433,0 КБ
ID:	24032 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2171.JPG
Переглядів: 187
Розмір:  282,1 КБ
ID:	24033 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 206
Розмір:  293,1 КБ
ID:	24034 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.jpg
Переглядів: 173
Розмір:  305,7 КБ
ID:	24035 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4.jpg
Переглядів: 144
Розмір:  217,5 КБ
ID:	24036 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6.jpg
Переглядів: 179
Розмір:  260,2 КБ
ID:	24037 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_3168.JPG
Переглядів: 191
Розмір:  459,4 КБ
ID:	24038 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9437.JPG
Переглядів: 157
Розмір:  331,5 КБ
ID:	24039
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9519.JPG
Переглядів: 134
Розмір:  497,4 КБ
ID:	24040 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20140109_110208.jpg
Переглядів: 148
Розмір:  304,7 КБ
ID:	24041 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20170118_151345.jpg
Переглядів: 156
Розмір:  726,7 КБ
ID:	24042 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9338.JPG
Переглядів: 152
Розмір:  623,0 КБ
ID:	24043 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9332.JPG
Переглядів: 162
Розмір:  588,3 КБ
ID:	24044 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_9405 (2).JPG
Переглядів: 152
Розмір:  470,7 КБ
ID:	24045
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2017, 20:10   #117 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sumrok
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Херсон

Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
@Salton, У тебя как у Гагарина-первый отчет-полет нормальный, и фото зачетные ( табличка харакири-бомба), ребятам с годовалым ребенком- БРАВО!!!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2017, 20:51   #118 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для сергей67
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Новояворовск

Снаряга: head i.speed 163см;FACTION CT2.0 184 см; fischer progressor 700 13/14 165 см; Salomon Impact 90


ниче так горочка )
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2017, 21:08   #119 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sumrok
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Херсон

Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
@сергей67, и чудак без шлема ! прикольно
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2017, 21:31   #120 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для сергей67
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Новояворовск

Снаряга: head i.speed 163см;FACTION CT2.0 184 см; fischer progressor 700 13/14 165 см; Salomon Impact 90
Цитата:
Коментар від Sumrok Переглянути коментар
@сергей67, и чудак без шлема ! прикольно
видно лоб железный
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
MTB: Велобагажник для авто Rain МТБ территория 19 29.08.2010 19:42
Буковель - Безопасность авто klepakoff Буковель 13 10.02.2010 20:55

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today128910 (77%)2 (15%)1 (8%)
Yesterday0412265677 (63%)36 (30%)9 (7%)
Month104804638258162833 (61%)1636 (35%)173 (4%)