Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты мира > Горнолыжные курорты Австрии > Австрия, Зельден (Sölden)


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 29.09.2011, 18:41   #21 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Близнец
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Снова - Киев

Снаряга: ELAN WAVEFLEX 78, 2011
[QUOTE=Konst;4496]В Зёльден (Австрия) на Форестере
Решился-таки написать рассказ о поездке в Австрию (Зельден) на машине

Спасибо, очень толково описанный отчет.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.01.2012, 20:33   #22 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Lida Vorobij
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернополь

Снаряга: Atomic
Шукаю бажаючих з 17.02 по 26.02 поїхати в Зельден (Австрія).Вартість 500євро. Виїзд з Тернополя і приїзд в Тернопіль. 0679680531 , 0957087148 . Ліда
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.02.2012, 09:19   #23 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для paganec
 
Зараз: поза форумом
Звідки: kiev

Снаряга: Roosignol 4 cross Rossignol Radical 8GS cascade tpx
Добрый день.
Совсем забыл про то, что сподвигло нас выбрать Зёльден для покататься. Бьюсь головой об стену и огромное спасибо форуму и конкретно данной ветке!!
Начну попорядку:
у меня и у супруги визы стояли (Словацкий годовой мультик), заканчивались они 12 декабря, поэтому было принято решение что надо съездить еще раз в Альпы. Начали думать с августа но не понимали куда хотим поасть (в феврале 2011 были во Французких Альпах).
И вот я зашол на форум в надежде что кто то что то расскажет полезного и наткнулся на эту ветку.
Так родилась идея ехать в Зёльден.
Сразу скажу, что идея увенчалась успехом + масса впечатлений.
Фотографии есть но они выложены на моем сайте Доброе время суток всем (с) (не рекламма, просто фото).
Киев-Ужгород-Будапешт-Вена-Зальзбург-Инсбрук-Зёльден-Каунерталь-Цюрих-Мюнхен-Прага-Львов-Киев. Вот такой вот был маршрут,. который вырвал нас из повседневной рутины на 2 недели.
Более детальней сейчас не могу написать, постраюсь отписаться позже.

Есть идея рвануть в марте на скидочный сезон, народ есть ли желание?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 17.02.2015, 16:43   #24 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Lida Vorobij
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернополь

Снаряга: Atomic
Огромное спасибо за предложение, Вы выбрали очень хороший вариант путешествия, но к огромному моему сожалению, мне не получится с Вами поехать, если вы не против -я ваше предложение переадресую сестре Юле, может у нее с мужем получится поехать, тем, более - она живет в Киеве. Если Вы не возражаете, я дам ей Ваши контакты.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2015, 11:13   #25 (посилання)
Новичок
 
Аватар для dmytrokova
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: прокатные :)
Отдыхал с друзьями в Mayrhofen, Austria, очень понравилось, молодежное и активное место, всем советую.
Так же неплохо отдохнули в том году в Curchevel, France. Незабываемый отдых в Альпах.
Но все же несмотря ни на что Бука - самое родное))))


  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 29.12.2015, 23:12   #26 (посилання)
Недавно на форуме
 
Аватар для Stanislavus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Харьков/Düsseldorf/Paris
Вчера оттуда приехал, снега сейчас в Европе очень мало, по сути его вообще не было, ледники выручают!
Был с 20 по 28 декабря. 25-27 совсем пусто было, класс! 7-ка все равно с камнями, хорошо, что на прокатных лыжах был.

Но в Зольдене все норм, хотя бывало и лучше.
До 4 января там конечно людно будет, потом полегче. Германия работать уедет.

Я ехал на своей машине, поскольку отчасти живу в Германии. Тем кто летит из Украины рекомендую лететь Wizzair до Меминген оттуда до Зольден 2-3 часа езды. Далее или машину на прокат (самый простой вариант) или на поезде до ÖTZTAL оттуда на такси до отеля/апартаментов. До горы ходит бесплатный автобус.

Жил я в 3к апартаментах ТЫЦ в Тумпен , 80 Евро в сутки (цены зависят от сезона). Вид из апартаментов офигенный - 2 горы + водопад, хозяева тоже отличные, очень рекомендую. Если кто захочет, можно напрямую списаться есть почта и телефон, будет на пару копеек дешевле. Предоплата 30%.

До Зольден 30 км, доезжаешь за 20 минут примерно, опять же очень красивые виды и сама езда по серпантину мне нравится.

На горе полно лыжных школ, куда можно сдать ребенка (при условии минимальных знаний какого-нибудь языка) с 9.30 до 14.30, в середине час на обед и отдых.




  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 30.12.2015, 00:29   #27 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Savan
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Fischer Viron 6.6 2010
Действительно Зольден уже который год к ряду ХОРОШ! Даже при отсутствии естественного снега. В Декабре только пару дней шел хороший снег. Этого хватило для прекрасного вельвета и катухи.







  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2019, 20:05   #28 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для sanyana
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Київ

Снаряга: Є!
Sölden 9-15.03.2019

В Австрію я, таки збирався. Ще торік, повернувшись з першої подорожі до Ціллерталя, дав собі установку на добро. Шикарне та кондове австрійське добро!
Ця подорож обіцяла бути кращою, бо обіцяли лижників в компанію… Та й дружині хотілося зробити приємне…
Стартували з Мукачево бусом. Майже п’ять годин, сцуко, на митниці… Ночували в Будапешті. Гуляли нічним містом... Що вам сказати… Море вражень! Найбільше вразила кількість таких, як ми туристів та кількість закладів щось на кшталт «Pussy paradise»! Одна матрона вилетіла на нас і заволала на чістаруском: «Захадитє к нам! Здєлайте женщинам пріятно! Сєгодня вєдь 8 марта!!!» Не знаю, на що вона розраховувала… Тіпа я скажу дружині: «Люба почекай! Попий кави. Я не на довго!»?! Єдине, про що подумав я – це, як сказав поет: «Ещё на шлюх я доллары не тратил…!»
З ранку посунули на Зьольден… По дорозі, перед Віднем, зазирнули в величезний стоковий центр. Без покупок не вийшов ніхто!
Під вечір прибули на місце. Тіроль зустрів нас мрякою… Настрій трохи погіршився… На рано погода не змінилась та й вибору особливо не було, тому поїхали відкривати оцей самий Зьольден! Купили скіпаси. 5 з 7-ми днів десь коло 270 евро. Вже зараз можу сказати, що з огляду на погоду це була помилка. Тре було купляти на 3 дні, а далі вже дивитись по погоді. Воно б (з розрахунку на один день) вийшло трохи дорожче, але взагалі, якщо взяти до уваги, що два дні через погоду ми тільки удавали, що катаємось на лижах/бордах, то вийшло б дешевше!
Піднялись на гору. Настрій став ще гіршим… Мабуть, всі знаєте такий стан хмар/снігу, коли грані між ними не помітно?! Величезний простір, орієнтирів нема… Де верх? Де низ? Поки не впадеш – не зрозумієш! Страшно таке писати, але, навіть Oakley Prizm не допомагала…
Нарешті якось пристосувались, розібрались з орієнтирами та й почали катати. Виявилось, що слухи про обіцяних лижників трохи перебільшені… Лишились, як і торік, бордери. Молоді, здорові, як лосі, просунуті бордери. Згадав, як торік я пробував з ними катати… настрій погіршився вже втретє за один день. З таким настроєм повернувся до хати, мекнув з горя йогурту та й заснув… А сніг все йшов…
На ранок сталося диво! Легкий морозеці і в небі ані хмаринки! Вирішили негайно, щоб встигнути до відкриття витягів, висуватись! Що вам сказати… Я бачив рай! Хай мене пробачить Великий Сніговий Боженька з усіма фрірайдерами світу, але цей день я свідомо присвятив дружині. Ми чинно і повільно катали всіма трасами курорту, фотографувались, їли та пили… Ми просто насолоджувались життям. Спокійним і безтурботним. Іноді, коли вже дуже кортіло, я спускався невеличкими ділянками навпростець та чекав, перекурюючи. Звісно, мої бордери зірвали куш в той день! Але я їм особливо не заздрив, бо і у мене день вийшов одним з найкращих в житті. Тільки в другому форматі. Як не прикро, але цей день таки підійшов до вечора. Небо знову затягнуло, пішов сніг, але надія на краще вже жила!
Сонце так і не з’явилось… Всі наступні дні. Видимість була кращою, настільки, що я трохи зміг покатати з бордерами в тих місцях, куди сам би нізащо не поліз! Величезна їм подяка, що чекали та не тікали від мене!
Серед тижня зробили собі екскурсію в Німеччину по старим і не дуже старим замкам… Нойшвай… шваль… шван… штайн… Бліна! Язика вломити можна. Але було дуже цікаво.
Надалі погода не змінилась, а в передостанній день повалив такий сніг, що з ночі до обіду останнього дня постійно гупали лавинні гармати та на інформаційних бордах висіло попередження про можливість сходу лавин на траси. Ми, звісно, катали. Як могли. Не пропадати ж скіпасу…
Підсумовуючи скажу так. Два дні вирішили всю подорож! Найкращу для мене на сьогодні закордонну гірськолижну подорож!
Треба було б більше написати про сам курорт, але я не знаю, що саме… Все як і повинно бути в Австрії. Порівнювати можу тільки з Ціллерталем. Зьольден менше. Набагато. Всього три відносно невеликі зони катання, поєднані між собою витягами. Як для фрірайду, то найбільше сподобалась зона Gaislachkogl.
От нібито і все. Дуже важко, або, навіть неможливо передати найголовніше, що я привіз з цієї подорожі. Це емоції! І, звісно, досвід!
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 88
Розмір:  339,7 КБ
ID:	26273  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 79
Розмір:  639,1 КБ
ID:	26274  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.JPG
Переглядів: 94
Розмір:  400,7 КБ
ID:	26275  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4.jpg
Переглядів: 108
Розмір:  712,9 КБ
ID:	26276  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  5.jpg
Переглядів: 104
Розмір:  435,3 КБ
ID:	26277  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6.JPG
Переглядів: 104
Розмір:  223,1 КБ
ID:	26278  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  7.jpg
Переглядів: 111
Розмір:  835,9 КБ
ID:	26279  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8.jpg
Переглядів: 96
Розмір:  792,4 КБ
ID:	26280  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  9.jpg
Переглядів: 110
Розмір:  1.014,5 КБ
ID:	26281  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  10.JPG
Переглядів: 99
Розмір:  735,8 КБ
ID:	26282  

  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2019, 21:16   #29 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Fazer Alex
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Желтые Воды

Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon
@sanyana, бідний ти, бідний - лише доскерів і видко на відосиках Мабуть, цьогоріч така рання весна усюди...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2019, 21:18   #30 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sumrok
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Херсон

Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
@sanyana, Этот сезон подпортил отдых многим, но эмоции и впечатления от поездок, мы погоде испортить не дадим !!! Респект супруге, за поддержку твоего хобби.

пс. Судя по слайдам, самый красивый день всей поездки
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Австрия, Бриксен-им-Таль(Brix im Thale) Viktoria V Горнолыжные курорты Австрии 1 20.04.2010 23:16

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0893910 (83%)2 (17%)1 (3%)
Yesterday0912849683 (65%)44 (34%)1 (1%)
Month95014309246512671 (62%)1465 (34%)189 (4%)