Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2011
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 19.12.2010, 19:25   #191 (посилання)
Ридонли
 
Аватар для VITALIJ
 
Зараз: поза форумом
Звідки: UNGVAR

Снаряга: BLIZZARD IQON 7400 2008 UAZ 31512M
Правильно! Ввести выдачу лыжных прав. И установить штрафы ( например за превышение скорости или катание в стиле ,,пингвина,,
  Share with Facebook
Старий 19.12.2010, 20:28   #192 (посилання)
Новичок
 
Аватар для TBoych
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Коломия

Снаряга: прокатные :)
Сьогодні відкрили сезон. Я - задоволений. Періодами було холоднувато - вітер + мороз. Місцями на трасах - лід. Мені здається що менше людей катається в порівнянні з минулим сезоном.
  Share with Facebook
Старий 19.12.2010, 21:30   #193 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Y.O.P.
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: HEAD SUPERSHAPE I.MAGNUM 2019 177cm
Тільки повернувся з Буку!Відкатав 2 дні -супер.Погода - майже ідеальна,стан трас задовільний ,нікого не збив ,і головне мене ніхто не збив!!!
Окреме спасибі Витьку за Ягермештер і Bob_Kneissl за щось невідоме в його флязі(не признався що то),але дуже добре!!!
  Share with Facebook
Старий 19.12.2010, 22:24   #194 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для AndriyP
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Івано-Франківськ

Снаряга: Rossignol Bandit B2
Цитата:
Коментар від Инструктор Переглянути коментар
Забудьте, 5-го подъемника не существует. Сейчас это подъемник N-4. В суботу открыли 1-й, 7-й, 14-й подъемники.
админ буко-форума писал, что вернули прошлогоднюю нумерацию (чтобы людей не путать).
  Share with Facebook
Старий 19.12.2010, 22:41   #195 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Инструктор
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тель-Авив, Киев.

Снаряга: Разная, но хорошая.
Цитата:
Коментар від AndriyP Переглянути коментар
админ буко-форума писал, что вернули прошлогоднюю нумерацию (чтобы людей не путать).

Честно говоря, я не понял, для чего это сделали? Многие привыкли, что это пятерка. Да и таблички остались прежними. 5-а и т.д. Может бугель, который поставили рядом, будет N5. Поживем, увидим для чего это сделали.
  Share with Facebook
Старий 19.12.2010, 23:46   #196 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для vovashults
 
Зараз: поза форумом
Звідки: тернополь

Снаряга: Salomon Crossmax 8
Повернувся з Бука. Катався 2-дні. Каталка получилась супер. Трас запущенно мало, але для початку непогано. Сподобалось на 2-й в суботу, а в неділю на 1-й. Проживав в Музей-усадьба Гражда в Буковеле. Більше проживати там небажаю. Кімната на 3-х. виявилась міні бікіні, на зауваження що немае мила в номері ніхто навіть і ненапрягся, в 3-тій ночі виключили світло, мій колега зростом 1,95м. не виспався бо ліжко виявилось таке велике як і номер, а гроші були заплачені немалі!!!!! Ну менше з цим. Все супер, тягне знову на трасу!!!
  Share with Facebook
Старий 20.12.2010, 09:22   #197 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для deeko
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Сумы

Снаряга: Volkl, прокатные, Olympia HiTech Leopard
отпишусь и я.
катали с 16 по 18.12.
четверг и пятница были отличными в плане катания, вечернее в пятницу вообще было идеальным (ИМХО). Суббота- людей немеряно, "заборчики" посреди трасс становились всё более густыми- иногда приходилось на 12 ждать подходящего момента минуты по 3-4... как ни странно, но жен никто не сбивал- по сравнению с прошлым годом культура катания становится качественно выше.
За исключением нескольких моментов получил огромное удовольствие от катания.
В Субботу на склонах были замечены софорумчане, но к сожалению ни с одним не удалось познакомиться по ряду причин...
  Share with Facebook
Старий 20.12.2010, 12:54   #198 (посилання)
Новичок
 
Аватар для OldSem
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Чернигов

Снаряга: прокатные :)
Рассчитывая на малое количество народу на трассах, приехали с женой в понедельник 13-го. Поселились в Татарове. Как только вышли с номера с намерением взять лыжи на прокат, услышали, а через несколько десятков секунд и увидели, вертолет.
- Травмированного повезли, подумала жена.
- Фри райдеров забрасывают, подумал я.
Имея прошлогодний опыт (работали все трассы и подъемники, нас подвозили на каскадную стоянку, возле 7-й трассы), я принял решение, обычные ботинки, с собой не брать, оставить в прокате. Выйдя с автобуса, на автостанции в Буковеле, я понял, что жестоко ошибся. Пройдя, около 1,5 (так мне показалось) км, у меня в голове созрел грандиозный план, как эти 1,5 км в обратном направлении не топать. Вообщем, каталка началась. А началась она приблизительно в 13 часов, поэтому трасса 5Б к этому времени была уже с льдом. Но льда было не особо много, можно было мириться. Общаясь во время подъема на 17-том подъемнике с другими лыжниками, удалось выяснить причину полета вертолета. На 16-й трассе на серьезной скорости вылетело два лыжника в лес, и вертолет, оказывается, забирал пострадавшего (-их) в Ивано-Франковск.
В связи с тем, что это был первый день, нас с женой, больше чем на 3 часа катания не хватило. И помня про свой грандиозный план, мы не дождавшись конца каталки, спустились к 2-му подъемнику, и решили спуститься по закрытой 1-й трассе, прямо к автобусам. Что я могу сказать, лучше было бы пройти те 1,5 км по асфальту, чем по рытвинам и колеям 1С трассы. У жены были и слезы и истерика. Но мы благополучно, где-то за час, добрались до автовокзала. Вот такое насыщенное событиями было наше открытие сезона.
  Share with Facebook
Старий 21.12.2010, 17:56   #199 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для vorigg
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Columbia:)

Снаряга: .
Вчора відбувся мій другий у сезоні вояж на Бук.Зразу скажу, що перший з дощем був кращий.Взагалі відкатали цілий день просто чудово, але найцікавіше почалось вже після катання.Коли я з дружиною і ще з двома приятелями вже пив чайок і доїдав канапки,які ще залишились, подзвонив мій дружбан, який також їхав з нами в машині,але після обіду катався окремо від нас.І каже мені: Я зламав ногу і зараз в травмопункті. Я зразу подумав - це шок,і думаю головне,щоб не серйозний перелом був.Коли зайшов в цей пункт побачив "веселу" картину - мій друг на тапчані, на нозі шина і бинти всі в крові Виявилося - відкритий перелом гомілки.Відходячи від основної теми - хочу подякувати хлопцям-спасателям і лікарям в травмопункті,бо спрацювали оперативно і професійно.Також шофер швидкої швиденько і мякенько довіз нас до Яремчі.
Я почав питати,як це сталося, і виявилося - до болі знайома історія - один "добродій" який їхав перед ним зробив різкий поворот перпендикулярно до траси.Так як мій знайомий йшов з самого краю,то ,щоб об"їхати цю "особь" здав вправо і не впоравшись з керуванням пінов кубарем по бровці і зупинився вже в пушці. Невесела історія,одним словом
Коли приїхали в Яремчу в лікарню,зробили знімок, то лікар зрадів,що не задіті ніякі сухожилля,а зламані лише кістки.І тут ми почали радитись, що робити - чи лікуватися в Яремчі чи їхати в Франківськ.В лікарні сказали, що в Франківськ може відвезти швидка "Айболіт",яка доставила нас до Яремчі,але ціну цієї послуги треба питатись у них.Як ви думаєте скільки коштує доїхати з Яремчі до Франківська на цій кареті? 2000 грн. Тут я зрозумів, що нетакий вже доктор Айболит і добрий, як у віршику говориться.(Може для когось це й невеликі гроші,але для нас дуже відчутні).Слава Богу,що маєм хорошого друга,який може вирішити дуже багато питань в арелі від Делятина до Яблуниці.Він перезвонив лікарю травматологу яремчанському,і лікар поставився до нас з великою увагою і повагою В нашій державі все так робиться, але добре,хоч так...
Вже сьогодні в 4.00 зранку моєму колєзі зробили операцію,успішно поставили апарат Ілізарова:ok:.Тепер він має мінімум 2 місяці повного спокою Але загалом закінчилось все добре.Додому вчора я приїхав майже в 12 ночі змучений як пес

P.S. Поки робили рентген ноги, я познайомився з жінкою з костильом, також з Бука - аналогічна ситуація - підрізали. Розрив надколінної звязки і гіпс.(вчора якраз був перший день їхнього відпочинку, а приїхали вони на 10 днів)
В палаті з моїм другом лежить один бордер,якому в суботу ледве склали до купи руку.
По коридору взад-вперед возили молодого хлопчину - вчора перший раз в житті став на лижі - збили і результат - розрив селезінки і дуже тяжка травма нирки,ледве спасли.
Потім привезли хлопця, який бабахнувся головою і нічого незнав і непамятав.
В лікарні росказували,що в неділю був один клієнт, який здається і не вижив, але там друга історія - був конкретно врєзаний і влупився на швидкості в смереку. Короче повна ж...
Місцеві росказують, що кожний день в лікарню довозять 15-20 чоловік.

P.P.S. Люди вважайте на себе, ідіотів хватає і можна попасти навіть якщо ти ас.

І наостанок - тепер я розумію людей, які катають фрірайд,бо в їхньому випадку все залежить від них самих і ніякий придурок не може спортити їм задоволення від відпочинку.
  Share with Facebook
Старий 21.12.2010, 21:21   #200 (посилання)
MIC
-------------
 
Аватар для MIC
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
Сумна безперечно попередня історія.
В моєму випадку виявилося наоборот.
Відкатав всю суботу, в т.ч і нічне катання, потім пів неділі. Зміг декого навть увести від зіткнення. Катав на різних трасах. А в обід в неділю перший спуск по 16 трасі виявися нещасливим. На середині траси на правому повороті втратив рівновагу і впав назад. По траекторі побачив що на трасі стоїть (чи сидить) лижник. Відстань приблизно 10м. Я падаю тілом на бік, як встигаю підбираю гомілки з лижами назад. Зіткнення не оминути. Відчуваю удар стегнами... Перша думка про травим. Слава Богу в мене виявилося все гаразд. Мій візаві виявляє біль в спині (напевне сидів). Підїзджають мої друзі. Просимо Сергія лягти і нерухатися до приїзду рятівників. Викликаємо їх по телефону. Приїздять дуже швидко. Оглядають передньо Сергія і пропонують встати. Я і мої друзі настоюємо на виклику рятівної люльки до повного уточнення травми. Рятівники погоджуються. Приїзджає люлька....
Остання моя розмова з Сергієм: доїхав додому, сильний забій і можливий перелом тазової кістки. Дякую Богу, що не такими серйозними виявилися травми і молюся за скоріше його видужання. І порада до всіх бути особливо уважними, навіть при вимушених стоянках.

ПС. Поки стояли і чекали рятівників то падав кожний други бордер і майже кожен четвертий лижник. Сергій сам сказав, що катав пять днів по цій трасі і впав прямо того дня.
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
MTB: Буковель БайкПарк 2011 jurabike МТБ территория 56 25.01.2012 18:03
Пилипец сезон 2011 waterboy Пилипец-Подобовец 327 13.09.2011 07:44
Славське сезон 2011 Jolie Славське 344 29.07.2011 21:49
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0410258 (62%)4 (31%)1 (8%)
Yesterday11014551185 (59%)60 (41%)2 (1%)
Month52745321214432998 (56%)2195 (41%)188 (3%)