Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2009
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 11.02.2009, 09:04   #261 (посилання)
Райдер-Байкер
 
Аватар для jurabike
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ивано-Франковск

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
сьогодні їду на "вечірнє", завтра зранечку відпишусь...
  Share with Facebook
Старий 11.02.2009, 09:06   #262 (посилання)
Райдер-Байкер
 
Аватар для jurabike
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ивано-Франковск

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
..ищу помощника
но шо-то ни кто в ЧУДО не верит
а в чому проблема ??

заїжжай - допоможем поставити
  Share with Facebook
Старий 11.02.2009, 10:34   #263 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для igrus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: хмельницкий

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від jurabike Переглянути коментар
а в чому проблема ??

заїжжай - допоможем поставити
сейчас с боксом ездить непозволительная роскошь
если одному-двоим, можно и в багажник лыжи кинуть
так-же думаю завтра быть
  Share with Facebook
Старий 11.02.2009, 19:24   #264 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Буковелівські контрасти (5-7.02.2009)

Трохи із запізненням, так звана естонська реакція, але я думаю, було би гріх не описати каталку, яка була минулого тижня.

Щоб не повторювати формат попередніх постів, спробую подати звіт у режимі щоденника.

Все-таки гори це гори і тут погода змінюється не те що щодня, а й щогодини. Ми завжди пам’ятаємо про це, вирушаючи у піші походи чи кататися на лижах, однак якраз на прикладі трьох днів, які ми провели на «Буковелі» минулого тижня, це правило виправдало себе як ніколи. Три дні і абсолютно різні погодні умови, інші гори і та інша атмосфера – від захмареності, туману і дощу із снігом до розпеченого сонця та весняного тепла.

Четвер, 5 лютого
Традиційно вже виїджали на ніч, дорога вийшла аж надто тиха – у будні дні, очевидно, пости ДАІ не так зацікавлені у заробітку, як це буває перед вихідними днями, тож вдалося їхати практично без зупинок. О шостій годині ранку ми вже селилися у агрооселях Микуличина.

Вже по восьмій ранку наш бус в’їжджав на територію «Буковеля». Перед розвилкою, яка вела до житлових комплексів та до витягів наш керівник групи вийшов до охоронця і попросив пустити бус на стоянку 14-го підйомника. Охоронець спочатку затявся, однак згодом дозволив, з однією умовою, що після висадки пасажирів автобус повернеться на паркінг для мінібусів та автобусів між 1 і 2 витягами. Однак цьому не вдалося здійснитися, оскільки наш бус сів на пузо буквально під самим мостом, що вів до 14 підйомника; тож усі наступні дні ми так само просилися у охоронців і нас без проблем пускали.

О 9:30 наша група вже стартувала із 14-го підйомника. Погода не дуже сприяла повноцінному катанню, однак ні дрібний дощик, ні хмари, що поступово насувалися, не зіпсували нормально відкатаного дня.



Я вперше побачила як виглядає не зіпсута верхня частина траси 14А. Особисто я цього дня обрала для себе траси 13-го витяга, де й відкатала більшу половину дня.



Непогано було і на 15-му та 11-му, на 8-мку спеціально не їздила, так як у ці дні там проводилася школа від «Актів спорту».

Того дня я вперше обкатувала свої нові черевики Nordica Olympia One XF. Перші спуски у них дали блаженне відчуття легкості, однак по мірі намотаних кілометрів черевики почали всідатися і треба було щільніще затягувати кліпси. Мабуть, у силі я не дуже розрахувала, бо коли вже у номері збиралася у душ, то помітила на ногах величезні синці.

Випробувала я і новий підшоломник – скажу я вам, я не знаю, для кого придумали оці всі такі кольорові хустинки-пов’язки, якими молодь користується замість підшоломників, але те, що це більше понти і розвод, а не реальна користь, я цієї поїздки переконалась на власній шкурі. Нормальний підшоломник не з’їжджає з голови після 30 хвилин катання, не сповзає на лице, вентилює голову і захищає від вітру. Як висновок, підшоломник і такі пов’язки на голову коштують приблизно однаково, але більше користі таки від підшоломника-балаклави. Тож раджу купувати справді призначену для шолому річ, а не кольорову пов’язку для краси.

У середині дня зустріла Funcarvera на нижній станції 15-го витяга; причому впізнати його не вартувало великих зусиль – чорно-зелена еланівська куртка та маплюсівські шолом і окуляри зробили своє діло ;-). Сидячи у кріслі підйомника, Funcarver розповідав про доволі неприємні події, що сталися на Буковелі напередодні нашого приїзду (йшлося про тяжкі тамування та навіть смертельний випадок). На верхній станції 15-тки ми роз’їхалися у різні боки – Funcarver із знайомими поїхали на 13-й, а якраз збиралася освоювати траси 11-тки та 16-го витягів. Було приємно з вами побачитися та побалакати, Олексіє!

Чим таки краще виглядають траси Буковеля у будні, так це відсутністю великої кількості неадекватного народу та більш- менш не так попсутими за день трасами від лижників-початківців.

У перший день катання спрацював ефект сніготоксикозу – народ ломанувся кататися і забув навіть про обід; люди порозсипалися по трасах і намагалися якомога більше часу провести на різних гірках. Мене, як на диво, ця хвороба оминула – я буквально закохалася у траси 13-тки.


Проживання і харчування
Повернувшись додому, ми порозходилися по номерах і почали готуватися до вечері. Частина групи поселилися у садибі «Надія» в с. Микуличин (не плутати із садибою «У Надії» у тому ж селі, це різні агрооселі) та у комплексі «Зелений Яр». Різниця у ними полягає у 15 хвилинах ходьби один від одного та у тому, що «Надія» на сьогодні є більш об лаштованою садибою (наявність сауни із басейном, спортзал, більярд, бібліотека), ніж «Зелений Яр», який тільки-но розвивається. Харчування замовляється при бронюванні та заселенні у номер; по суті, це 2-разове харчування (сніданок і вечеря). Готують що у тій, що у другій садибі дуже смачно.

Апрес-скі
У Микуличині ввечері можна провести час двома способами – або їти паритися у сауну, або завітати у бар, що знаходиться у відпочинковому комплексі «Зорі Карпат» у центрі села при трасі. При «Зорях Карпат» є також непогана сауна та продуктовий магазин, що працює до 23:00. Ще один непоганий магазин знаходиться при в’їзді до Микуличина, перший поворот праворуч (по дорозі у садибу «Надія»).

Приблизно у 2-х кілометрах від комплексу «Зорі Карпат» є ще одна кнайпа із магазином (працює до 22:00), де збираються місцеві та приїжджі для посиденьок за пивом; однак особисто мені та моїм знайомим вона не дуже сподобалась.

Якщо садиба, у якій ви замовляєте проживання, має власний мангал та альтанку, чи не найкращим способом провести вечір на природі та біля вогнища є смаження шашликів чи ковбасок (що, власне, ми й робили два вечори підряд).

П’ятниця, 6 лютого
Зранку у Микуличині накрапає дощик. Із сподіваннями бодай на якесь катання по приїзді до курорту вся група о 9:00 розходиться по території 14-го підйомника. Ідучи з лижами повз стоянку, спостерігаю таку картину: під’їжджає дорогий джип, з нього вибігає дівчина років 20-ти, робить пару кроків і тут її буквально вивертає біля найближчої калюжі, біля якої стоїть дерев’яна ялинка-вказівник. За нею з того самого джипа один за одним вивалюються, очевидно, її друзі у не зовсім тверезому стані. Поки ми з чоловіком підійшли до витяга, дівчину вирвало ще пару разів. Гарний пейзаж у похмурий карпатський ранок. Звідси логічно можна зробити висновок, що «Буковель» був і є курортом «глінтвейнів», розвальцьованих та загалом тих, хто приїжджає туди більше вживати алкоголь, ніж кататися.

Траси, як у попередній день, були дуже добре підготовані – видно, що персонал старається. Я по дурості із мужом і двома співробітниками першою рвонула штурмувати нижню станцію 14-тки, а з неї – і весь «Буковель», однак вже за 15 хвилин стало ясно, що ми явно поспішили – дощик помалу почав переростати у справжню зливу. Якраз розпал цієї зливи ми застали на трасах 13-го витяга, з якого чимскоріш почали перебиратися на 22-й, 15-й і на 11-й.

З висотою ситуація почала покращуватися; з верхньої станції 11-тки ми поїхали на 12-й. На г. Довгій падав мокрий сніг і видимість навколо була практично нульовою; каталку ускладнювало ще й те, що при з’їзді з траси 12А на горі збиралося багато людей і ті, хто одразу після виходу із крісла розганялися, не завжди могли вчасно загальмувати. В результаті на Довгу втікали всі, хто мок на інших трасах.

Близько 11-ї години перша партія народу поїхала сушитися у бус; через 40 хвилин я із кількома безумцями таки наважилися виїхати на гору – дощ трохи вщух. Однак і цей заїзд тривав недовго – перед 13:00 дня знову пішла злива, після чого всім колективом було прийняте рішення за годину збиратися і вирушати додому.

Погода того дня дійсно була непередбачувана – дощ постійно то лив, то припинявся. До ускладнених природних умов додалися ще й технічні – під час дощу людей на трасах стало меншати, що стало причиною зменшення швидкостей руху практично на всіх канатно-крісельних витягах. Поки ти їдеш, ти більш-менш сухий, тебе вітер обдуває та тіло рухається, тільки сядеш на крісло – все, за 10-12 хвилин у повітрі замість положених 7-10 намокаєш до спідньої білизни. Окрім того, ще у минулому році ми переконались, що при плюсовій температурі з верхівки крісел можуть капати краплі мазуту з водою на куртки, штани. Тому ми взяли за правило за відсутністю черги при плюсовій температурі сідати на крісло по протилежні боки – капає-то якраз на тих, хто сидить посередині.

Як на зло, після 14-ї години погода помалу почала налагоджуватися і навіть побільшало машин на паркінгах, однак це вже не мало значення – у промоклій амуніції та із трохи зіпсованим настроєм ми здавали у прокат спорядження та грузилися у бус для того, щоб повернутися до Микуличина.

Кілька слів про прокат, що біля 14-го підйомника
Загалом цього сезону я вже стикалася із недобросовісністю буковелівських прокатників, коли наприкінці грудня мій чоловік та мій співробітник взяли напрокат лижі категорії В (по акційних абонементах) у прокаті біля 5-го підйомника – їм видали пошарпані лижі сезону 2006-2007, практично без кантів і на додачу втулили мокрі черевики. На запитання «Можна у вас залишити взуття?» отримали вичерпну відповідь «А у нас місця нема! Хочете – залишайте, але за зберігання вашого взуття ми відповідальності не несемо». В результаті мої мужчини перезулися і залишили своє взуття прямо біля порога прокату (більше ніде не було місця). Якби їхнє взуття дійсно хтось потягнув, прийшлося б додому їхати босими.

Тепер щодо спорядження у прокаті на 14-му витязі. Цього разу проблема виникла із сноубордом, який взяв напрокат мій старий приятель. Хлопець другий рік освоює борд, однак поки що користується прокатним спорядженням. Катаючись на трасах 13-го витяга, на одному з поворотів у нього відлітає одне кріплення. Знайшовши на трасі запчастини до того злощасного кріплення, хлопець сяк-так прилаштовує їх та намагається добратися до 22-го підйомника, щоб дібратися до нижньої станції 14-ти і спекатися поламаного спорядження. По дорозі на 22-й у нього спочатку відчеплюється, а потім відлітає друге кріплення. У результаті з гори прийшлося їхати вниз не на своїх двох, а на кріслі. Коли він здавав цей злощасний борд у прокат, виявилося, що дошку просто-напросто забули полагодити. На наступний день моєму знайомому пропонують взяти напрокат це й же борд – хлопець відмовляється і бере дошку категорії В, яку брав у перший день катання. Висновок: для власної безпеки беріть спорядження категорії В. Спорядження категорії С буває нормальним на початку сезону – тоді й канти нагострені, і лижі змащені; у лютому після різдвяних свят спорядження категорії С так вбивають, що дійсно страшно їх брати напрокат. Краще вести спорядження із собою.

Субота, 7 лютого
Якими же все-таки капризними бувають наші Карпати – в ніч з п’ятниці на суботу вдарив мороз і на ранок з-за гір вже виглядало сонце. Приїхавши на «Буковель», всі почали масово знімати одяг – сонце палило немилосердно.



Це, мабуть, була перша субота за два останні роки, коли я спостерігала відносно невелику кількість людей на самому курорті – люди розчарувалися у погоді напередодні, і значна частина любителів гірськолижного відпочинку поїхала додому напередодні, чимало людей, що телефонували мені та моїм друзям, відмовилися від гірськолижного уїкенду.

Видимість того дня була просто фантастичною – весь Чорногірський хребет лежав як на долоні і протягом дня можна було знімати далекі краєвиди.




Виїхавши знову з 14-го, ми спочатку проїхалися на 15-й, далі на 8-мку, а з 8-мки переїхали на 2-йку. На 2R ми піднялися і спустилися кілька разів, після чого перебралися на 1-ку.

Траси витяга 1R того дня були дійсно казкові – людей дуже мало, зранку все ідеально вкатано, при з’їзді з кріселка відкривається панорама на Говерлу і Петрос – просто фантастика!











Після катання та фотосесій на «одиничці» потроху перебираємося на «п’ятірку». На «п’ятірці» вирішуємо зробити коротку перерву та сходити на пиво і заодно розвідати, що ж це за новий ресторан-колиба «Фільварок».

На табличку «Із лижами заходити не можна!» ми особливої уваги не звернули, так як збиралися ненадовго. Зроблений ззовні із правдивого дерева (а не з підробки, як половина котеджів на тому ж Буковелі), ресторан зсередини виглядав теж як правдива колиба – посередині акуратний мангал, навколо довгі столи із лавами, за сервіровані приборами. Все дуже чисто, гарно і по-українському. Дизайн всередині дійсно заслуговує на похвалу, а от ціни…Погодьтеся, 50 грн за 100 грам шашлика – це трохи забагато; виходить, що якщо замовляти кілограм, то прийдеться заплатити 500 грн? Деруни, вареники приблизно по 40 грн, пиво по 15-20 грн за 0,5 л. Ми взяли практично найдешевше пиво, «Оболонь Соборне» - хлопцям не сподобалось, дівчатам пішло краще ;-). Мені здається, що якщо й робити подібні заклади на різних станціях витягів, то ціни треба ставити відсотків так на 30 нижчі. А то виходить, що на «Буковелі», та й загалом у всій Україні, відсутній середній клас населення – або катаєшся з рюкзаком чи давишся картоплею фрі у буковелівських фаст-фудах, або їси у «Козачку» чи у «Фільварку». Ось така-то сувора реальність.

Після пива на «п’ятірці» їдемо на 12-й на Довгу. Фото, сонце, неповторні краєвиди, панорама Горган та Свидовця, люди, рух і т.п.



Переїжджаємо з 12А на 11-тку, минаючи масу чайників та горелижників, які, як завжди, збираються на вершині траси 12А.

На трасах 11-тки жорстко – особливо на верхніх частинах 11Е і 11 D. На трасах 11-го і 16-го витягів зависаємо ще на годину і після того переїжджаємо на 15-тий. Далі обід на «Панорамі» і засмагання – сили закінчилися, тепер хочеться відпочити. Я у ці хвилини мріяла про шезлонг десь далеко на Драгобраті біля якогось готелю, стіл із наїдками надворі та мангал із шашликом. У реальності був столик біля «Панорами», наша компанія та привезені із собою харчі .

У такій сонячній та приємній атмосфері додому абсолютно не тягнуло. Однак після 16-ї години ми мусили покидати Поляницю і вирушати на Яремчу, де планувалося зупинитися на вечерю у «Колибі». За вечерею здійснилася моя мрія про шашлик та келих доброго вина :wink:. На цьому можна поставити крапку, однак, як висновок, хочу навести нижче кілька тез:

1. Адміністрація гірськолижного курорту «Буковель» не завжди пасе задніх і таки прислуховується до зауважень відпочиваючих – на трасах з’явилося більше смітників, по гучномовцю оголошують правила поведінки, стало більше огороджених територій.
2. Новий туалет, який нарешті таки поставили на нижній станції 14-го підйомника – це жесть! Маленька кімната, паперу нема, три кабінки, в одній зламана ручка і страшенно нагаджено, в другій зламаний замок, остання третя кабінка нормальна. Але тут є певна проблема – річ у тому, що особі жіночої статі справити потребу у цій кабінці доволі важко, особливо якщо вона взута у лижні черевики – відстань від унітазу до дверей така маленька, що, перепрошую за натуралізм, присісти так, щоб не розірвати штани, щоб не впертися головою і не вибити двері та щоб не роз’їхалися ноги на слизькій підлозі – практично неможливо. Краще вже на тій ж вершині 14, 15 і 22 витягів за «Панораму» ходити, чесне слово. Боже, як я скучаю за тими вбиральнями, які згоріли у грудні минулого року!
3. Шкода, що не вдалося побачитися із форумчанами у суботу - але на цьому сезон не закінчується, тож до наступної зустрічі у горах! .

P.S. Більше фото можна глянути у моїй галереї - Jolie - Альбом "Crazy holidays in Bukovel" на Gallery.ru
  Share with Facebook
Старий 11.02.2009, 20:41   #265 (посилання)
Будущий прорайдер
 
Аватар для Yurik_7_
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернопіль

Снаряга: -/ K2 Active flex exotech
Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
2. Новий туалет, який нарешті таки поставили на нижній станції 14-го підйомника – це жесть! Маленька кімната, паперу нема, три кабінки, в одній зламана ручка і страшенно нагаджено, в другій зламаний замок, остання третя кабінка нормальна. Але тут є певна проблема – річ у тому, що людині жіночої статі справити потребу у цій кабінці доволі важко, особливо якщо вона взута у лижні черевики – відстань від унітазу до дверей така маленька, що, перепрошую за натуралізм, присісти так, щоб не розірвати штани, щоб не впертися головою і не вибити двері та щоб не роз’їхалися ноги на слизькій підлозі – практично неможливо. Краще вже на тій ж вершині 14, 15 і 22 витягів за «Панораму» ходити, чесне слово.
Щоб Вам не було так обідно, в чоловічому туалеті(цього ж корпусу), умови не кращі, і інколи нам також там нууу дуууже незручно.!!! За "панорама" the best:aha:
  Share with Facebook
Старий 11.02.2009, 20:44   #266 (посилання)
Новичок
 
Аватар для fishka
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev

Снаряга: выбираю и думаю
Я пишу с Большим опозданием, но так как для меня это было открытием Буковеля -оставить без комментариев, не могу.
Откатали мы компанией с 31 по 5 число отменно, уезжали 2 порциями в субботу и воскресенье.
Так как мы все начинающие лыжники, то лыжи брали на прокат по 50 грн с человека. Компания была 6 человек и брали больше чем на 6 дней- сделали скидку хорошую. Сам прокат нам понравился, выбор хороший - их визитку выложу позже.
Ски-пасы были куплены мной и мужем еще осенью по акционной цене на 10 дней катания, наши друзья ездили до 9 часов по 50% покупали в основном.

Вот горячо любимая всеми 14-я трасса в обед 1 февраля.
Катание:
После свежее выпавшего снега в четверг 29 января, встретил нас Буковель как в сказке. Первые два дня катания все трассы были великолепными- обкатали все, что смогли.
Мне очень понравились 8-е, 11-е и 16-я трасса. Я каталась только по красным, на черные мне еще рановато.
Правда, первый день, 31 все время катали на 15-А- тоже хороша, но как-то народу всегда больше, потому как рядом 14-я и всем, кому надоедает там большая толпа людей- переползают или на 13 или на 15.

С утра приезжали обычно на стоянку возле 2 подъемника, очередь ближе к 9 утра уже была небольшой, мы сразу же переезжали на 5, где тоже уже была небольшая (правда 1 раз простояли почти 15 минут), а дальше ехали на 12. А там выбирай чего душа пожелает.
На счет состояния трас могу сказать одно, с утра до 12 дня катать великолепно.
Вот в четверг фото 2ой.

Проживание и питание:
Жили в Микуличине "У Марички" — "Маричка" — Микуличин — Отдых в Карпатах — КАРПАТЫ.INFO*/*Западная Украина*/*Ивано-Франковская обл.*/*Яремчанский горсовет*/*Микуличин*/*Частный сектор*/*"Маричка":. Выбор был сделан из для нас самого лучшего соотношения цена-качество. Время дороги от дома до Буковеля 30 мин без нарушений ПДД. Стоимость за номер 150грн. В принципе могу поставить крепкую 4.

Питались завтрак и ужин, на обед иногда заказывали у хозяйки "термосок" в виде курицы и яиц, бутербродов, или же питались на горе.
Но я как-то в обед особо не ем много, жалко времени и финансов на горе, убеждайтесь сами:

Что понравилось:
1)сам номер достаточно просторный и есть ШКАФЧИКИ: что меня как женщину очень обрадовало. Была возможность разложить все вещи по местам, и не рыскать по сумкам.
2)столовая- приятная обстановка, можно спокойно посидеть покушать, поиграть в преф, попить кофе или водки, кому что нравится, посмотреть новости.
3)туалет и ванная- хоть и совмещенные, но зато теплые -есть обогреватель, который постоянно был включен. Т.е. приняв душ или ванную, можно было спокойно вытираться, а не бегать, как бешеная белка, чтобы согреться.
4)еда была достаточно вкусной, главное количество не прогадать- у них порция дешевая и маленькая- заказывали обычно 1,5 или 2 Это касается завтрака, ан ужин все было очень вкусно и сытно. Кстати, готовят по вашему заказу, что пожелаете.
5)очень тепло в доме, в каждой комнате есть печка, топят дровами. Прикольно так. Зато можно накочегарить сколько душе угодно, дров не жалеют.
6)Даже есть возможность пользования Интернетом:
Что не понравилось:
1)и самое главное, всего 1 туалет с ванной совмещенный из расчета на количество людей в коттедже 8 человек. Иногда приходилось стоять в очереди:
2)сама кухня в состоянии мягко говоря ковардак, хотя мы туда и не заходили-то. Там все хозяйка сама готовит и приносит. Но хотелось бы видеть везде опрятность и красоту.
3)хотелось бы иметь микроволновку и чайник в постоянном пользовании, а не просить приносить.
Уезжали мы в субботу, а в пятницу просто гуляли под дождичком- потому как моя коленка отказывалась сгибаться

  Share with Facebook
Старий 12.02.2009, 10:09   #267 (посилання)
Райдер-Байкер
 
Аватар для jurabike
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ивано-Франковск

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
вчора, 11 січня, їздив на вечірнє катання. Робота не відпускала з самого ранку ні мене ні друзів тому зробили її і стартонули з Франківська в 13.00. В 14.58 вже сиділи на 5 підйомнику... про бугри не писатиму, вони були всюди...різних розмірір та конфігурацій.. Та що хотіти якщо на дворі +5. Та на твінтіпах вони навіть в кайф. Людей мало, черг нема , до 16.15 ми зробили 8 спусків по 5F і переїхали на 2. Важкий мокрий сніг так "забив" ноги що мусили сісти на 10 хвилин перепочити. Потім взялись за 2. Під Панорамою знайшли серію з двох трамплінів і почали їх стрибати , трохи жостка приземка та мої Тінейті ковтало той лід незамітно. Бугри посередині двійки разом в великим нахилом "убивали" ломів. Сидячи на підйомнику було приємно це спостерігати.. може щось до них дойде ?
Кінцівка катаня була суперовою, правда до 20.00 нам НЕ ДАЛИ докатати !!!! В 19.20 канатчики почали опускати спинки кріселок, типу валіть вже спатки .

все одно відкатали класно, від 15.00 до 19.30 зробили 18 спусків, інколи на це зза черг йшов цілий день.

бігом перевдяглися, запакувалися . попили чайку і додом.

фото на згадку рівно о 20.00 і газу

  Share with Facebook
Старий 12.02.2009, 21:55   #268 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Albertowych
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: ......
Тільки що дзвонив Андрій А888, З обіду падає сніг, на цей момент 21:50 свіжака 30см. Каже до ранку метр насипе. На двійці (переїзд на пяту) від вітру впала смерека поперек траси. Всі траси суцільний бардак (я згадав Тростян). Поправив техніку, зайняв 7 місце з 14 учасників (відстав на 3 секунди). Передавав вітання всім форумчанам від себе і від Макса Бульдозера.
Таки Ігрус був правий.
  Share with Facebook
Старий 12.02.2009, 22:54   #269 (посилання)
Новичок
 
Аватар для AnjurI
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: мои любимые лыжики Dynastar
Вы посмотрите на буковельские вэбки! Пурга!!!!
  Share with Facebook
Старий 12.02.2009, 22:58   #270 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для igrus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: хмельницкий

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Альбертович,я всегда прав
по пухляку неуверен,сильный ветер даже в 20.30 сверху (палками спасы с вечерки выгоняли),но снега много!!!
сегодня тренеровал классику,бугры-расколба весь день,с утра ледяной дождь,обледенело все:очки,шлем,екип(супер выдержал!).весь как сосулька скользкая,холодная и мокрая (но не в нутри).
моя братва,с криками "где твой гребаный снег?" не выдержала таких мук и слиняла после обеда,оставили меня в наказание,обещав забрать меня,когда снег пойдет
и он пошел,правда с ураганным ветром в 30-40 метров в сек.
самое лучшее сегодня -это вечернее катание на торнадо! свежий снег засып все бугры,ветер сравнял все в единое мягкое целое и я один на весь склон пишу дуги... клас-с-с!!! завтра надеюсь оргазмы продолжаться :-)))
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33
Буковель закрытие сезона 2009 Sheridan Буковель 25 17.04.2009 13:26
Красия сезон 2009 Sheridan Красия 350 05.04.2009 21:31
Пилипец сезон 2009 Sheridan Пилипец-Подобовец 51 23.02.2009 10:48

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today010055 (80%)12 (17%)2 (3%)
Yesterday02615681791 (58%)63 (40%)2 (1%)
Month95094288249132670 (62%)1467 (34%)190 (4%)