Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2009
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 14.12.2008, 19:03   #51 (посилання)
Одесса-мама
 
Аватар для A888
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Odessa

Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
Как прошли выходные на Буке? Сохранились ли склоны? Прогноз непонятный меняют каждые 4 часа, то снег, то дождь, а на самом деле ( судя по вебкам) целый день солнце. Интересно какие перспективы на след. неделю.
  Share with Facebook
Старий 14.12.2008, 19:10   #52 (посилання)
Адепт Харбариума
 
Аватар для Sheridan
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Default City

Снаряга: Yamaha Tracer 9, Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188, Canyon Neuron 9 CF SL
A888 - ну блин, чо ты сомневаешься? Вот прогноз: Прогноз Погоды : Буковель. Он сбудется
  Share with Facebook
Старий 14.12.2008, 21:50   #53 (посилання)
Мастер
 
Аватар для Funcarver
 
Зараз: поза форумом
Звідки: så by

Снаряга: Ski-og lurer
Приехали сегодня с Буковеля.

Ночью пушки настреляли совсем немного. Большое кол-во отдыхающих снесло до подложки весь снег. Три зацепленных камешка оставили трудноизлечимые следы на скользяке. Большинство любителей горных лыж и сноубордистов свалило домой к обеду. С утра была большая влажность, и небольшой мороз. К обеду выглянуло солнышко.

Придумал новую тему по защите сынишки от ломов. Качу сзади и держу палки в разные стороны, что то вроде забора. Поворот вправо, -тяну правую палку вперед и в сторону, влево соответственно. И что бы Вы подумали? Практически на минимальной скорости сзади под мою палку ныряет сноубордист и сбивает моего малыша. .

Не сдержался, куча громких слов и въехал палкой по ноге лома. Жалко палку, согнулась... (Elan Fusion). Сразу сзади подкатил спасатель. Всю эту картину он видел сзади. Реплика: пане сноубордисту, будете ще так катати, будемо вигоняти Вас з траси. Забирать скипас и отправлять в школу на обучение, или на специальный склон, пусть друг - друга сбивают... Сделать склон для ломов, и поставить на нем железобетонные конструкции, пускай тренируются.

В прошлом году, одну мою хорошую знакомую в Буковели сбил огромный мужик. Лежит девушка, морщится от боли, мужик наклоняется и выдыхая перегар говорит: - Ты тут не катайся бо мы туй литаемо. И уехал. Результат - перелом ключицы.

Стоп алькоголь на лыжах. Стоп музыка в ушах на трассе!!! Берегите друг - друга.

P.S. Постараюсь на днях вывесить международные правила Fis поведение на трассах.
  Share with Facebook
Старий 14.12.2008, 22:37   #54 (посилання)
Мастер
 
Аватар для Funcarver
 
Зараз: поза форумом
Звідки: så by

Снаряга: Ski-og lurer
2 А888:

Я вообще то по жизни не злобный, но предлагаю создать армию по отстрелу ломов. И назвать ее "горный патруль по отстрелу ломов".

Ну а если серьезно то в нашем законодательстве нет Закона и процедур решения конфликтных ситуаций на горнолыжных трассах. А пора бы уже...

Вопрос сложный, может Gorec и Freelancer чего нибудь, да скажут.

P.S. Пока не коснется себя, друзей и близких - не болит. Зато потом, очень болит.
  Share with Facebook
Старий 15.12.2008, 13:52   #55 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Кожного разу, катаючись на Буковелі, мені подумки не тільки шолом хочеться на себе натягнути, а й цілий скафандр. Кількість неадекватних на трасах людей та так званих "асів" просто вражає. Чомусь подібну ситуацію спостерігаю лише на цьому курорті (на Драгобраті та у Славському такої проблеми не спостерігала).

Один із свіжих спогадів. На відкритті сезону 29 листопада спостерігала щось подібне; на 8-мці (траса 8С) у певний момент побільшало людей, всі якось одночасно почали спускатися донизу. Їду, раптом спинним мозком відчуваю, що ззаду щось несеться, причому, прислухаючись до звуків, розумію, що людина їде не дугами, а тупо вперед, змітаючи все на своєму шляху. В мене моментальна реакція - повертаю вліво, на край траси і зупиняюся; думаю - якщо досвідчений лижник, то об"їде, "вирулить", я ж уступила йому дорогу та й траса широка, рівна (в принципі такий метод завжди працював на Тростяні), якщо лом - зариється у сніг. Дивлюся - чоловік років так 35-ти, як їхав за мною по прямій вниз, так само прямо заривається в сніг, поруч ледве встигає зупинитися його друг, який так само летів вниз. Той, що впав, починає кричати до мене, типу як так можна їхати, я ж його бачила, він через мене впав і т.п. Я ж у свою чергу починаю відгавкуватися: "Я винна, що ви впали? Як не вмієте їздити, то я не винна - для цього є сині траси".
  Share with Facebook
Старий 15.12.2008, 14:33   #56 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Мы были на Буке.
Докладываю
Работали 2R, 5, 14.
Трассы нормальные. Напылено хорошо, укатано великолепно. Людей много. Ломов много. К обеду двойку счесали - вес снег по бокам, посередине -ледок. Пятерка -5Н -отлично, 5АВ -отлично.
Абонемент на выхи сейчас 340 за два дня. Если нет акционных
Очереди на пятерке были. Больше 10 минут ни разу не стоял.
Вечером были трабблы с напругой. Полчаса висела двойка и пятерка, скрутили народ дизелями. Потом опять все заработало.
На двойке после остановки канатка поехала назад. Очень быстро, катилась полминуты, народ цеплялся лыжами за землю, лыжи отлетали, кресла сильно раскачивались.
Потом из операторской вывели под руки конкретно бухого типа, родилась мысль, что он причастен...
Гы, когда хорошо карвишь, то в морозный день прикольно ехать даже по чайниковской 5АВ.
Шлем при столкновении очень выручил)
В целом-мегатпозитифф.

Ломов ненавижу...но в субботу сам поучаствовал. На 5Н уже внизу на ровном догоняю полуплужника - иду ровными карвовыми дугами, кричу "справа" и обхожу его справа по краю трассы под лесом.
Он поворачивает на 90 вправо прямо в меня,ухожу еще правее - уже на срез и мы слегка касаемся. Он на ровном- я на срезе. Траектория моя подправлена нашим касанием - лечу в лес - там полное отсутствие снега и поваленные деревья- с огромными сучьями...
Группируюсь, ударяюсь, кувыркаюсь, бьюсь впиной дерево...живой, целый, только мизинец выбил. Потянул поясницу и шею...
Ну, я был сзади. Догнал. Виноват.
Но тело не глядя поворачивает на 90, как по мне - это непредсказуемый маневр...
Сетка на краю трассы была бы очень кстати...
  Share with Facebook
Старий 17.12.2008, 13:41   #57 (посилання)
Прорайдер-Классик
 
Аватар для UncleStas
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Nordica Next 9, Rossi 9S Oversize, Head BigEasy, Nordica HotRod Modified, Nordica Dobermann RC P
2 Skyclub:

Цитата:
иду ровными карвовыми дугами, кричу "справа" и обхожу его справа по краю трассы под лесом.
кричу "справа" - в смысле себе любимому приказ отдавался? Хорошо, что все хорошо закончилось. Уверен на 99% что Вас не слышали, а если бы и услышали, то нижний ТОЖЕ мог идти карвовыми дугами и сходить с рельс ему тоже было не с руки

Я так понял, что слева было много места, так чего его было слева не обходить?
  Share with Facebook
Старий 17.12.2008, 20:54   #58 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від Albertowych Переглянути коментар
То цікаве питання.
Влаштовую змагання не я. Організатором є Росіньол, який ( в лиці Карпушина) на початку сезону обіцяв провести змагання 25 грудня. Не відомо (при наймні мені) з яких причин він переніс початок на 20 грудня. "злиє язикі" стверджують, щоб насолити УГК, який в ті самі числа проводить змагання на драгобраті, про яки (дату) заявив на початку сезона.
Дядя Вітя, ви хіба не знаєте, що Карпушин і УГК дві конкурірующіє організації? Від однієї згадки про УГК у гілці про любительські змагання і Карпушина і Россі просто вивертає. А як вони хамили представнику УГК сьогодні у цій гілці на Скієрі, ви читали? Стидно, дорослі люди, представники гірськолижного спорту України, дестрибютори серйозного бренду...Як на мене, гидко тепер навіть у ту гілку й заглядати.

Зазначу ось що: цього року була така думка поїхати на змагання "Буковель Мастер Кап" у лютому, проте не поїхала - не зовсім вийшло з графіком роботи. Однак поїхали мої знайомі і знайомі мого батька, і у них залишилось щось не дуже добре враження про ті змагання. Ну чітко було видно, що там не все чесно.

І, коли вже так зачепили тему, розповім випадок. Після завершення "Буковель Мастер Капу" у однойменній гілці було піднято тему нечесного розподілу подарунків та організаторських ляпів. Одна з користувачів написала, що їй не дуже сподобаласьпрактика організації стартів жінок, які відбувались після чоловічих, і що жінки, дівчата, діти дуже мерзли на горі. Я долучилась до цього коментаря і додала, що загалом допускається зміна категорій стартів - на змаганнях УГК (на яких я була тиждень перед "Мастер Капом") організатори робили так само - пропускали жінок першими; фактично це, по суті, не міняє ходу змагань - по рації попереджають тих, хто фіксує фініш учасників, що стартує така-то і така-то категорія, учасник під номером таким-то. Буквально через 5 хвилин моє повідомлення опинилося у корзині форуму, а у лічку я отримала гнівне повідомлені від Россі, що, мовляв, що це провокація, щоб я більше не писала такого у їхній гілці, бо це провокує скандали між користувачами та організаторами на сайті, а якщо мені щось не подобається, то щоб їхала на заходи УГК і т.п., і т.д. У відповідь я у цілком культурній формі написала, що у нього не все впорядку з нервами і якщо йому ввижаються якісь надумані провокації, то йому місце не у кріслі його посади, а у спеціалізованому закладі, а на форумі я маю право писати те, що думаю і публікувати те, що вважаю за потрібне і мені начхати, що він про це думає. Копію листа відіслала кільком знайомим форумчанам, які були свідками модерації цієї гілки. І це ще не кінець історії. Повідомлення користувачки, думку якої я підтримала, таки залишили (ну "своя" людина це написала), а моє повідомлення було знищене у корзині. І, ви не повірите, але на другий день у моїй скриньці приватних повідомлень були витерте моє листування з вищезгаданою особою . Отакі-то бувають історії з тими, хто насмілиться писати те, що невигідно "обраним" .

P.S. Добре, що хоч тут демократія...Я так сподіваюсь...
  Share with Facebook
Старий 17.12.2008, 21:27   #59 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Гы!
Мою дочку на такие же прошлогодние декабрьские соревнования просто не допустили - ни в любители, ни в ветераны. Кто-то сдал, что она бордистка-спортсменка...ну и подкатила она к судьям на слаломных лыжах, и весьма уверенно. Скумекали, что может среди теток-любителей и теток-ветеранш шороху навести...
Так что не без раздачи призов своим.
В феврале я ехал на кресле с одной теткой, так та по мобиле давала оргам указания, что бы ее дочке оставили призовые лыжи Радикал, это еще до старта...и в такой категоричной форме...
Ну их...пускай себя тешатся
  Share with Facebook
Старий 17.12.2008, 21:37   #60 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Цитата:
Коментар від UncleStas Переглянути коментар
2 Skyclub:

кричу "справа" - в смысле себе любимому приказ отдавался? Хорошо, что все хорошо закончилось. Уверен на 99% что Вас не слышали, а если бы и услышали, то нижний ТОЖЕ мог идти карвовыми дугами и сходить с рельс ему тоже было не с руки

Я так понял, что слева было много места, так чего его было слева не обходить?
Мне показалось, что я ясно написал, что впереди полз чайник. С каких пор чайники стали ходить по рельсам? Конечно, он не услышал.

Конечно, я протупил. Сам, перед тем как резко остановится, всегда смотрю вверх.

Подозреваю, что если бы не я он просто выпал бы в лес сам.
А что никто никого никогда не обгоняет?
Если обгоняешь - не кричать?
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33
Буковель закрытие сезона 2009 Sheridan Буковель 25 17.04.2009 13:26
Красия сезон 2009 Sheridan Красия 350 05.04.2009 21:31
Пилипец сезон 2009 Sheridan Пилипец-Подобовец 51 23.02.2009 10:48

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0081130 (75%)8 (20%)2 (5%)
Yesterday02710348797 (70%)34 (25%)7 (5%)
Month94844289241652686 (62%)1452 (34%)189 (4%)