Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2009
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 19.01.2009, 09:13   #141 (посилання)
безстатусный
 
Аватар для DeepSilent
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Мукачево-Ужгород

Снаряга: Elan gsx race 182. Fischer RX Fire 165 2007, Kellys Wandall, Santa Cruz v10
Были с Фанкарвером на Буке 17-18.
Выезжали 17-го утром дорога предвещала быть веселой - выпал дождик и ударил ночью мороз. С вечера договорились с Sera что он нам с утра возьмет акционные билеты, если мы не успеем. таки не успели, но с билетиками все гуд получилось. Большое спасибо "послу Тростянкома"

Я катал на героически известных лыжах Макса ака Бульдозер, от чего довольно много нападался, падений 6 за два дня. Из чего сделал вывод, что прикатывать спортцех нужно не один и не два дня. думаю в отдельной теме поделюсь впечатлениями.

по трассам. Многие трассы подготовлены не плохо, а очень плохо. за два дня мы проехали по всем трассам. На многих ретрак оставлял за собой грудки снега размером с кулак и если попадаешь на такое поле размером 20 на 100 то ооочень стремно и неприятно. чайники многие трассы во второй паловине дня убивают счесывая крутые места до льда. больше всего понравилось катать на 13-м там трассы меньше убиты, но там очередь неадекватно себя ведет. народу на трассах уйма, видимо сказалось то, что начался низкий сезон. вечером было фондю, хоть Леха и возмущался на производителей украинского сыра, было очень вкусно.

о каталке, с самого утра катались сначала с Sera (кстати он временно перешел на лыжи ), потом встретились с MOPO3, Альбертовичем, Kayja (с ней получилось вскользь, в след раз обязательно нормально покатаем). второй день делали видео съемку, снимали Igrusa, MOPO3a, меня и Фанкарвера. Кстати, Фанкарвер в этот раз катал Альпстайлом и как всегда был на высоте. правда во время съемок я проплужил и не снял нормально лехин фан на одной лыже. По высокому уровню катания видел всего несколько человек один какой-то спортсмен на 13-ке и Юля Харьковская которая вывезла на склон своих киндеров. в остальном уровень катания оставляет желать лучшего.


однозначно на Бук буду ехать в след раз среди недели, если найду попутчиков

ЗЫ посмотрел сейчас сводки погоды и очень обрадовался что не перенес поездку на след неделю.
ЗЗЫ какой-то пост получился не веселым, но было весело чесно-чесно. Весь негатив был перевешен приятными встречами с друзьями и хорошая с ними каталка.

ЗЗЗЫ огромное спасибо Альбертовичу за жилье которое он нам организовал. Апартаменты теплые с кухней и всеми удобствами и по 100 грн с человека на сутку, а если оставаться на 3-4 дня то уже не 100, а 75. такая цена за те условия это просто даром.



ЗЗЗЗЗЗЫ по завершении каталки мы мпускались по чайник штрассе к машине и я в очередной раз в повороте попал на рыхлый кусок и сорвался кантов, возле меня останавливается Леха, а возле него останавливается бордер и спрашивает: вы из Элана? Зеленые человечки?
- да это Мы.

кажется у меня покраснело не только лицо но и моя курточка
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 09:22   #142 (посилання)
Райдер-Байкер
 
Аватар для jurabike
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ивано-Франковск

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
теж катався в суботу, 17 січня, все так. Відлига зробила свою чорну справу і навіть свіжий сніг мало врятував ситуацію. Траси з льодом - ВСІ ! Людей багато, толку мало. Отримав більше задоволення від спілкування з друзями ніж від самого катання.

пооблизували спортцешні россі




посміялися з фрістайлістів. Третій день підряд два бордера лежать в фанпарку на своїх бордах і глушать літрове пивко. Певно для розігріву. Та ми так і не бачили щоб вони хоч разок джибнули




попили глінтвейну та познімкувалися




Втекли з Буки в 16.00, в пробку не попали та вже почала формуватися тягнучка.
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 10:13   #143 (посилання)
extreme.com.ua
 
Аватар для Rain
 
Зараз: поза форумом
Звідки: extreme.com.ua

Снаряга: вдома
Цитата:
Коментар від DeepSilent Переглянути коментар
ЗЗЗЗЗЗЫ по завершении каталки мы мпускались по чайник штрассе к машине и я в очередной раз в повороте попал на рыхлый кусок и сорвался кантов, возле меня останавливается Леха, а возле него останавливается бордер и спрашивает: вы из Элана? Зеленые человечки?
- да это Мы.

кажется у меня покраснело не только лицо но и моя курточка
гыыыы, так это ж я был! Честно говоря не заметил, как ты сорвался с кантов=)))

приятно было познакомится!

по поводу катания, мне очень понравилось! Вечернее на 2 трассе супер, людей нет, можно было спокойно широкие дуги рисовать! Да и вобще, народу было так мало, ни разу в очереди не стоял!
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 10:36   #144 (посилання)
безстатусный
 
Аватар для DeepSilent
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Мукачево-Ужгород

Снаряга: Elan gsx race 182. Fischer RX Fire 165 2007, Kellys Wandall, Santa Cruz v10
Цитата:
Коментар від Rain Переглянути коментар
гыыыы, так это ж я был! Честно говоря не заметил, как ты сорвался с кантов=)))

приятно было познакомится!

по поводу катания, мне очень понравилось! Вечернее на 2 трассе супер, людей нет, можно было спокойно широкие дуги рисовать! Да и вобще, народу было так мало, ни разу в очереди не стоял!
разговаривал ты с Фанкарвером, я в это время в себя приходил (отдыхал )) )чуть выше по склону
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 12:52   #145 (посилання)
Загублена в Montenegro
 
Аватар для Kaya
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
Ну ось - черговий звіт. Суб"єктивний, але ...


Погода: не підвела, якщо брати до уваги, що мої всі пророчили 0 градусів і дощ, ну максимум лід і землю на схилах. Тільки не розумію, куди поділися безперервні опади впродовж всього вікенду з прогнозу погоди?


Дорога: тяжка, особливо у львівській області.


Траси:
Дійсно неважні були, але могло бути гірше.
11, 12 таки в льоді.
На 2 в суботу ввечері працювали пушки - приємного мало. Потім півгодини відшкробувала лід з шолому і костюмчика.
1 була файна з одним коротеньким, але неприємним льодяним переїздом, де я кожен раз падала
В суботу до обіду 15, 16 були хороші.


Черг по суті не було. 1-3 хвилини на 5, 2, 14.
1, 11, 16, 12, 8, 15 були без черг.


В суботу попали в тянучку, але припаркувалися без особливих проблем. Ввечері в суботу, а також в неділю туди і назад тянучок не застали.


Щодо контингенту на схилах - ломів таки багато (я включно). І взагалі люду всякого на самих трасах було досить.
Дуже багато початківців, які просто щось помаленьку вчаться. Бордери, між іншим, чогось рідко зустрічалися.


Тенденції: все більше і більше людей в кращому екіпі і з шоломами.


Щодо катання-навчання.
Зрозуміла, що все зле. На наступний раз стаю на нормальні лижі. Починатиму все з початку.
Після інциденту з малим (нехай історія про це промовчить) в суботу вже кататися не дуже вийшло. Цілу ніч одна й та сама картина перед очима.
Там все нормально закінчилося, просто соромно про це говорити.
В неділю настрою побільшало. Знайшли порожню трасу і там трошки повправлялася. Спина болить.
Висновки - лижі міняти, в зал три рази в тиждень.
Азарт з любительсько-цікавінського переріс в спортивноподібний. Але не зменшився.


Щодо зустрічей.
Дядя Вітя, дуже рада нашому знайомству. Просто супер . Дякую за поради і спільну каталку . В неділю з новими силами приступила до ваших вправ. Корпус тримаю, попою вже не кручу (було тяжко, адже це у нас, дівчат, в крові :wink: ).
Не менш рада знайомству з МОРО3. Дякую за розмову про канти. Получається не завжди, але тепер вже відчуваю, як то має бути.
Взагалі навіть недовга зустріч мене дуже порадувала. Позитив! Хочу ще !!!.
З іншими дійсно вишло "вскользь", але ваші привітні посмішки я зловила. З нетерпінням чекаю наступного разу. Обов"язково покатаємо.


І ще одна просьба: якщо хто збирається на будні, повідомте будь ласка наперед. Хочу спробувати вирватися з роботи.
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 13:11   #146 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Albertowych
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: ......
Да уж!!! Каталка відбулась конкретна.
Перший день пятниця приїхали 11-30 поставили машину на 14 стоянці, і вперед на розвідку трас. 15 - розчухана льодижка, піднялись на 11, спуск на 16 - на чорній ратрак навіть не валявся, на обїздній червоно-синій так більш меньш, але втомлює вузька і полога, на повороті натертий льодік . Короче траса також в мінус. Піднялись на 16 пішли вниз на 11, крутяк - це зародиш Тростяна , обїздна полога 11траси просто жах. Лід перериваєтся поперечно натструганими кочугурами тяжкого снігу і повилітавшими лижебордерами, які майже стрмко відповзають на узбіччя траси, на якому (узбіччя) ще можна було-би проїхати короткими дугами. Траса на ОДИНИЦЮ з великим іжирним мінусом. Далі після лівого повороту, коли траса розширюєтся, також не дуже добре. Короче, в пятницю нічого не ратрачилось .
Піднялись на 8, і вниз на 5 по нижньому куску чайнікштрасе, тут було ше терпимо. Далі піднялись на 2 і нирнули на першу трасу. Картина така сама ратрак навіть не заглядував. Але льоду і начесаного снігу було значно меньше. Декілька разів катнув двійку, тільки під правим краєчком можна було карвити не зриваючись на льоді.
в 16-12 вирушив у зворотньому нпрямку на стоянку 14 за машиною. Друзі вирішили покататись ще й на нічному, ну і не йти ж жеж всім троїм за одною машиною. Спустився по двійці до пятого витягу там вниз на одинацятий, і в 16-29 вскочив на витяг №15, як відомо вони піднімають до 16-30. Спустився прогрів машину в 16-55 вирушив в сторону виїзду, друзі в цей час катали на першому. в 17-35 добрався таки до одинички пацани вскочили в тачку і ми помчали на (нову) забиту хату з надією вдарити нарешті по шашличку, зісти горячого боршику і випити по 50 грам.
Далі буде.

Востаннє редагував Albertowych: 19.01.2009 о 13:43. Причина: добавив опис хати
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 13:20   #147 (посилання)
English Deutsch Italiano 日本語
 
Аватар для Katastrofa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev

Снаряга: Elan Mag Spice 2008, БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008
Цитата:
Коментар від DeepSilent Переглянути коментар
.

о каталке, с самого утра катались сначала с Sera (кстати он временно перешел на лыжи ),
это были МОИ лыжи)))
но наверно респект Вам - было сказано "научился супер-карву от Дипа и Фанкарвера" ))))))))

и я хочуууууууу
тем временем убивалась на борде под Киевом. никакого карва)))
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 14:05   #148 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: на форумі
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Гы!
Мы с Олькой тоже были, кой-кого из вас видели - кое-то даже эффектно прилег-привстал на кантах прямо внизу восьмого, когда мимо проезжал.
Собственно за два дня -сб-вс -видели человек десять, не вызывающих раздражения или сочуствия своей ездой.
Оба дня в обед мы были заняты работой с корпоративкой.
Катались сами на 8Б. Олька утром на Кесслере, с обеда на лыжах.

ЛОМы освоили восьмой по полной. Гоняли сверху донизу по прямой без единого поворота!!!
Реально страшно...когда эта фигня на крутом участке мимо пролетает, а ты как раз дугу меняешь...два раза от столкновения меня спало чудо...

Итоги- каталка удалась.
Мысли:
Когда нет соревнований, на Буке увидеть именно лыжника весьма проблематично. Само наличие Бука опускает уровень катания в Украине ниже плинтуса.
На Тростяне видел много народа катающих псевдо классику, но вполне прилично, на Буке...сплошная ломятня...только ломы есть медленные и быстрые...
Или я сгущаю краски?
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 15:55   #149 (посилання)
The Last Boyscout
 
Аватар для Salseros
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kharkov, UA

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
... Само наличие Бука опускает уровень катания в Украине ниже плинтуса....

На Тростяне видел много народа катающих псевдо классику, но вполне прилично, :
Какая шикарная фраза по поводу Бука!

А НАСЧЁТ "катающих псевдо классику" - это на карвах или на классике?
  Share with Facebook
Старий 19.01.2009, 16:07   #150 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Albertowych
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: ......
День другий Субота.
Вирішили катати виключно першу трасу, тка як зранку приїхала ще й сваха (мама дружини мого сина) А вона чайник ще той. То це було самоє то.
Доречі для чайників, одиничка найкраща (на мою думку траса) але та що по лісу, не чорна. Плюси зїзд з крісла умовно червоний з відсутністю льоду, потім довга синя обїздна з малою кількість чайників, але з присутністю ломів, (хоча і невелика, але є), які гасають курви сівши на задники. На щастя з тої синьої не вивезли ні одного поломаного. Травма була тільки одна за цілий день на чорному відрізку.
Схил порадував напівжорстким вєльвєтіком, повною наявністю присутності черги, і відповідно малою кількістю лижебордерів, що загрожувало нам довшою відсутністю зчуханих до льоду ділянок. Таки схил протримався до третьої години.
В 11-45 згадав про свою обіцянку бути з 12:00 до 13:00 на восьмому витягу і рванув туда. Ну що вам сказати, за ніч ратраки попрацювали на славу, спуск з двійки на п'яту був чудовим, не порадувала величезна кількість бажаючих піднятися на п'ятому витягу, але соррі дуже спішив, побачив знайомого близько до турнікету і пробравшись до нього швиденько був викинутий на верхній станціїї. Траса з верху пятої до низу восьмої на диво була чудовою, гладенькою, без несподіванок. переїзд з 12 на 11 порадував насипаними і нерозтягнутими, під сніговими рушницями, горбочками-трамплічиками. рівно о 12:00.Був біля кафешки
Вчорашня скудна вечеря і повна відсутність сніданк, дала про себе знати підозрілим шумами троха нижче тріснувшого два тиждні тому ребра, під затягнутим свіжокупленим термофлісом, животіком. Взяв бульйончик за 7грн і бульбочку фрі за 11. Всівся за вільний столик і почав чекати. Через декілька хвилин до мене підсіла маленька худенька симпатична дівчинка і я тут же впізнак аватарку. Kaja виявилась милою говіркою дівчинкою. Почекавши ще троха бажаючих до нас приєднатися і дочекавшись МороЗа. Ми вирішили катнути одинадцяту, я хоча і не Кашпірович, але побачив деякі помилки в стилі катання Тані, сказав свою думку, вона умнічка схопила все з одного разу, Так ми втрох катнули 11, піднялись на 8, дійсно ратрак там напевно був пяний, грудки були розсипані по цілому схилу, що не добавляло в каталку нічого хорошего.
Вітя запропонував 15 і ми погодились, а тут ще й дзвінок Діпа,добавив інформацію про стан 13 траси, і ми вирішили зустрітись на верхній станції 15. Тут наши шляхи і розійшлися, поки Таня мтояла в черзі за чайочком, Зелені рванули на Довгу помахавши нам через вікно лижною палкою . А я рішившись похвастатись свахою і першою трасою потягнув Танюху на першу. Перша як на мене .... Ну я вже про це писав.
Ітого... каталка дпугого дня 35-40 спусків до 16 години, коли ми зі свіжо підїхавшою толпою поїхали на ночлег, але до нього було ще далеко......
Ненадовго відірвавшись від скромної вечері на 11 персон, пристроїв Зелених туда, де ще сам а ні разу не був. (З відгуків видно що вони задоволені). А сам, у звязку з великою кількістю відпочиваючих лижебордерів і малою кількістю койкомісць, змушений був прилягти спати в кухні на теплій підлозі, попередньо постеливши два одіяла і накрившись простирадлом. Да уж ніченька була ще та.....
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33
Буковель закрытие сезона 2009 Sheridan Буковель 25 17.04.2009 13:26
Красия сезон 2009 Sheridan Красия 350 05.04.2009 21:31
Пилипец сезон 2009 Sheridan Пилипец-Подобовец 51 23.02.2009 10:48

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0255017155 (80%)12 (17%)2 (3%)
Yesterday0912849683 (65%)44 (34%)1 (1%)
Month95174335247832716 (62%)1475 (34%)191 (4%)