Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2010
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 04.09.2009, 07:26   #1
Bob_Kneissl
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Буковель сезон 2010

Буковель — горнолыжный курорт в Ивано-Франковской области (110 км от обл. центра). Находится вблизи села Паляница (Яремчанский горсовет, 30 км от Яремче). Находится на высоте 850-1372 метров над уровнем моря.

Буковель изначально был спроектирован как лыжный курорт (наличие ядра из одно-двухэтажных отелей, стоянок для авто, точек общественного питания). От этого ядра по склонам постоянно строятся новые подъёмники и трассы.

История: нажмите, чтобы прочитать

Как добраться: нажмите, чтобы прочитать

Карта склонов: нажмите, чтобы прочитать

Трансферы по всей Украине до Буковеля тут: Горнолыжный Форум - Трансферы и попутчики

Проживание в Буковеле и окрестностях тут:
http://extreme.com.ua/forum/bukovel-...ie-2010-a.html

Планы на начало сезона 2010: нажмите, чтобы прочитать
 
Старий 17.01.2010, 11:50   #351 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для vovashults
 
Зараз: поза форумом
Звідки: тернополь

Снаряга: Salomon Crossmax 8
16.01.2010.погода супер,температура -5,снігу тоже хватае,людей приїхало на вихідні дуже багато,стоянка біля 14 переповнена, і вже 9,30 туда вже непускали.черги тирпимі 1,2,14,15,16,12.


  Share with Facebook
Старий 17.01.2010, 20:14   #352 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Albertowych
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: ......
все на 5, якби була конкуренція сказав би на 4.
Здивувало, що на двійці в неділю о дванадцятій годині практично не було черги. Все , якщо хтось може запропонувати щось краще, буду рад.
  Share with Facebook
Старий 17.01.2010, 20:46   #353 (посилання)
Человек на букву
 
Аватар для Katyata
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Одесса

Снаряга: K2 Superfree
Не могу не сунуть своя пятак, хотя полностью согласна со всем вышенаписанным про состояние трасс, и потому дополнить нечем.. Ездили вместе с Натусик с Пн по Пт.. Общие впечатления всё таки выражу, ибо на Бук ездила впервые. Порадовало кол-во трасс и то что за ними плюс минус , но следят.. есть выбор, куда сняться от толпы или от непредсказуемого наста на полюбившихся местах... Радует вечернее катание, хоть и по одному и тому же месту (2).. Но все же =) Еда неадекватная по соотношению цена\кач-во (на горе).. Что же касается ресторанной- то впринципе терпимо(в Одессе не дешевле), потому как очень вкусно ("казачок" и "Грибова хата" ).. Лыжи брали по дороге в Татарове(прокат справа,если ехать в сторону бука, соседняя дверь от магаза, не доезжая остановки).. 50 грн/день..ХОрошие! канты держали всех, кто брал и на любом склоне. Вобщем всё гуд, палит "родину" только менталитет.. от него никуда... В целом довольна!.. соглашусь с тем, что до совершенства Буковелю недостает лишь пинка от конкурентов и усё
  Share with Facebook
Старий 17.01.2010, 22:45   #354 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для bramms
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Лємберг

Снаряга: ЛИЖ НЕМА!!! Є МОНОЛИЖА)))) Тьху! Sierra Reverse Crew 159cm Крєпи Ride SPi black Боти Burton Ion
Був 16-17 числа на Буковелі.
Сніг є, місцями навіть дуже хороший. Посилено працюють пушки на багатьох трасах які ще не готові, наприклад на 8 і 16. Погода була супер! Сонечко і морозець. Стан трас класично: зранку після ратраків хороший, ближче до кінця бугри на яких можна чудово порозважатись (особливо це фанатів Тростяна має тішити)
Єдиний мінус: практично на всіх трасах є ділянки з льодом, які треба під час першого "розминочного" спуску запам'ятовувати і старатись на них не влітати (якщо ви не на коньках, хехе). Кількість людей нормальна, тобто не багато але і не мало, черги то були то зникали, довше декількох хвилин в черзі не стояв. В неділю нажаль закрили 5Н, мабуть через ділянки з льодом (запустили пушки вдень щоб це побороти). В суботу не змогли попробувати 16А - 16 підйомник не працював. Відривались в перший день на 5Н, 15, 13, 11, на другий в основному на 15
Загалом катання я б оцінив на 4+ і після обіду на 4 як для мене
Якщо на Буковелі випаде хоча б сантиметрів 30-50 снігу то усі траси стануть ідеальними і прийде справжнє 5+ катання, тому сподіваємось на погоду і на хоча б вже 20см (а то щось губу розкатав) снігу.
Хто в роздумах - їхати однозначно потрібно, стафф Буковеля старається і готує нові траси
  Share with Facebook
Старий 18.01.2010, 10:52   #355 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Vanilla
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Stöckli Spirit Edition (08/09)
Ура, ура ура)))) море счастья прибыло вчера на мои ноги))) Удаслось сьездиь на денек, отзывы только положительные. Погода супер, трассы все хорошо подготовленные, а те что ен подготоваленные, подготавливаются Очередей практически не было, кроме 15ки, 5ки и 13 го подьемников. Они же часто и останавливались, так как хотя бы на моих глазах в креселку умудрилось сесть 5 человек Было ощущение, что основная масса народу каталось на 14й и 15х трассах, лично мне понравились 13-А, 13-E, 5А, 5Б и отличная 2ка, которая к 2м часам ня была в очень хорошем состоянии. Даже не смотря на лед на многих трассах, его безпроблемно можно было обьезжать. Конечно не радовали ледяные комки на 14й, 15х трассах...но это ен подпортило общего впечатления. Полностью соглашусь с вышенаписаным. Ехать обязательно нужно, если есть возможность...Жду следующей недели...и открытие остальных 13х страс и приведение их в нормальное состояние
  Share with Facebook
Старий 18.01.2010, 11:49   #356 (посилання)
Хочу в райдери. Навчіть?
 
Аватар для nep4uk
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Dynastar Cham 117; Armada ARG; Honda CBF 600S
Дааа, в неділю каталка була просто супер, без черг, з хорошими схилами (правда я виключно 11 і 15 катав, підйом-спуск на 11му - 8-9 хвилин).
Рекомендую попробувати трасу 15D хто катається на дальніх - верх пролітається за 3-4 дуги і далі на швидкості пологий викат до підйомника. А в кого лижа рейс - то взагалі бомбово має бути.

І в догонку: як згадували вище - точіть канти!
  Share with Facebook
Старий 18.01.2010, 19:10   #357 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для vovashults
 
Зараз: поза форумом
Звідки: тернополь

Снаряга: Salomon Crossmax 8
був сьогодні на буці ,но покататись невделось, були другі справи.проїзджаючи біля підйомників великих черг небачив,погода супер.дивлячись на лижників давила жаба.надіюсь в середу попаду на бук і відкатаю ще один день в цьому році
  Share with Facebook
Старий 18.01.2010, 21:04   #358 (посилання)
The Last Boyscout
 
Аватар для Salseros
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kharkov, UA

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
" На гірськолижному курорті "Буковель" бугри створені з допомогою технічних засобів (від лопати до ратрака) на схилі №1А (з правої сторони верхньої частини ) з метою проведення тренувань."(взято с сайта Бука)

Знает кто-нибудь, это правда?
  Share with Facebook
Старий 19.01.2010, 17:57   #359 (посилання)
Ридонли
 
Аватар для ньюскулл
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ив.Франковск

Снаряга: прокатные :)
Нет там ничего,остатки напыленного снега......кусками...прикрытые свежевыпавшим...если речь идёт о нижней части-т.к. в верхней( 1-а начинается по карте от поворота на 1-с) з правої сторони -ліс.В верхней правой части 1-в бугры мелкие ,жиденькие,с большими местами содраной земли,созданные не технічними засобами.
  Share with Facebook
Старий 20.01.2010, 00:30   #360 (посилання)
теоретик detected
 
Аватар для Ihor
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернопіль

Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
Буковель, 19.01
Черг, як таких - практично не було, звісно, якщо не брати до уваги п'ятірку, чотирнадцятку, та сімку. Була вже відкрита чорна шістнадцядка - причому в досить хорошому стані, зранку навіть не дуже вичовгана до льодку. З обіду - не виключено що вичовгали сильніше - натяки на це були, але після обіду там не катав уже. Червона шіснадцятка - можна сказати - навіть в ідеальному стані.

На чотирнадцядці нарешті засніжили та заратрачели досить часто згадуваний обїзд початку траси, саме того початку, де лід, могул та лежачі тілеса. я б не сказав би, що той обїзд буде сильно легшим за штатний початок для новачків, але оскільки зараз туди ломиться набагато менше піплу , то принаймні зараз там можна більш менш спокійно з'їздити, і в більшості випадків навіть на швидкості. Пізніше, коли почнуть ломитися туди теж - не знаю, хоча певний позитив буде - початок чотирнадцядки буде трохи розгруженим.
Не обійшлося і без сюрпрайзу - коли в остані хвилини неслися по 14-тому, щоби встигнути до закриття проскочити на тринадцятий (з метою далі через сімку на другий на вечірню) - то буквально напереріз натовпу буковельщики кинулися загороджувати сіткою траверсу з чотирнадцятки на нижню тринадцятки. Народ аварійно тормозив, я щоби не врізатися в натовп змушений був вискакувати чуть не в ліс, і через лісок - на ту ж траверсу, причому не я один. але то не допомогло - незважаючи що на нижній станції тринадцядки були рівно в 16-30, ну плюс-мінус пару секунд - прохід через турникет був вже закртий... таких щасливчиків зібралося на нижній станції чоловік під п'ятдесят... спочатку йшла агітація - типу через лісок на нижню чотирнадцятки, але народ не вівся... нарешті досягли консенсусу, типу пообіцяли, що хвилин через 10 підїдуть рятувальники і дозволять, може, включити підйомник.. власне так і сталося (з елементами допустимого виламування), але хвилин 15 було змарновано... цей момент треба мати на увазі, що на тринадцядці не передбачено технологічного запасу на закриття, ну і траверсу можуть перекривати запізніло і неузгоджено з 13 підйомником...

Вечірнє було на двійці, одиничці та сімці. На двійці - одне задоволення, людей небагато, непрогнозованих вже майже не було, можна було відриватися - круг нарізався хвилин за 10-11. А, для інформації - траверса А (зверху двійки на низ п'ятірки) - льодку трохи забагато (десь після обіду) - швидкий та комфортний спуск вже не получався... В принципі, то була найбільш льодована ділянка, яку зустрів під час каталки..
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Красия сезон 2010 Sheridan Красия 562 31.05.2010 20:06
Буковель скипассы 2010 dudunyk Буковель 180 04.03.2010 18:27

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today028229 (90%)1 (10%)2 (3%)
Yesterday02615681791 (58%)63 (40%)2 (1%)
Month95094298249352679 (62%)1468 (34%)190 (4%)