Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Небуковельский инструктор
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 07.02.2011, 21:37   #241 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Вы, шановный Didyk Y, зря подколоть пытаетесь. Давно мы уже смирились(и гордиться тут нечем), и в глубине души даже рады - уж очень страшно учить кого-то на Буке, когда ломы рядом пролетают-у инструкторов железные нервы, наверное. Все же быстро ехать безопаснее.

Пост о том, что усилия, идущие на борьбу с серыми, лучше бы направили на борьбу с ломами - силы ж есть -люди в черном.

Напишите по секрету, чем я вас так раздражаю, а?
Вдруг я исправлюсь:wink:
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
:) Ihor
Старий 08.02.2011, 15:33   #242 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Didyk Y
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev

Снаряга: Blizard fr20 2002
Ничем не раздражаете. Напротив, вы у меня вызываете уважение. Хотя бы борьбой за справедливость, и донесением до нас некоторых особенностей буковельских нравов. Я бы без ваших постов даже и не представлял, что так бывает.
Но согласитесь, что постоянные проблемы с местными, чуть только рядом с вами особа отдаленно напоминающая ученика - это немного забавно. Я понимаю, что вам совсем наоборот.
Не думал вас задеть. Сорри
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2011, 18:03   #243 (посилання)
Парапланерюга
 
Аватар для Skyclub
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
Так у меня шлем, как у Майера - -желтый - издалека видно, вот и цепляются. Я уже 3 года поголовно все выхи на Буке -рыжие кудри и красный нос под желтым шлемом примелькались, а наезжают на нас всего-то третий раз за три года...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2011, 18:25   #244 (посилання)
EZ
Всегда на форуме
 
Аватар для EZ
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Славутич

Снаряга: Разная
Может шлем сменить и волосы покрасить, а?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 20.02.2012, 03:36   #245 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Тяжкенький
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kolomyya

Снаряга: .
Довго читав тему небуковельський інструктор, але фігурувати в цій темі буде інструктор який працював на Буковелі, з 2006 по 2009 рік.
Він хороший мій товариш (іменований надалі як «Інструктор, лижної школи в минулому»), і знаю я його дуже давно, в даний момент працюємо разом. А в який період він працював на Буковелі, це я дізнався вже сьогодні, попросив його все розповісти, після дуже неприємної ситуації яка трапилась з нами 16 лютого 2012.
Мав щастя відвідати ГК Буковель вперше, мешкаю від курорту не так далеко, але якось не було можливості. Став на лижі вперше. Все по порядку.
Сидимо на роботі з «Інструктором, лижної школи в минулому», дивимося вебкамери, погода чудова, сильні морози спали. Вирішили їхати, я зі своєю нареченою, і «Інструктор лижної школи в минулому» з коханою дівчиною, нічого не могло передбачити неприємний розвиток подій.
Приїхали, придбали абонементи і ми вже на схилі, «Інструктор, лижної школи в минулому» люб’язно погодився допомогти, і як сказав він: «Згадати як навчав на Буковелі колись», - і має напевне великий досвід як навчати катанню на лижах, і диплом
спеціаліста викладача-організатора у нього є, здобув освіту в ІФКФВ, а ще 2009 пройшов якісь курси ІСІЯ (це все з слів товариша).
А на питання, чому не працює в даний момент, відповів: «Не влаштовують, нововведення умов праці які відбуваються кожного року в гірськолижній школі, і не зовсім гуманне ставлення до працівників, штрафні санкції які застосовуються взагалі висмоктані із пальця». Потім добавив, що процентів напевне 10 інструкторів працює, до сьогодні, з тих років. Напевне, 90 процентів відмовились від співпраці, по такій самій причині.
Тепер далі, десь о 9.20, внизу підйомника який поряд РЦ Бука, до нас підійшли двоє молодих людей, і представились працівниками служби безпеки Буковеля, пред’явили в доказ посвідчення, синього кольору. Повідомили нам, що «Інструктор лижної школи в минулому» порушив правила поведінки на гірськолижному курорті, а де ці правила написані, не дали обґрунтованої відповіді. А порушене правило, це те, що він навчає нас по якісь методиці, напевне теоретичні та методичні знання які здобув на вище сказаних курсах. І тим більше, продовжили вони, що він колись працював на курорті, і не має ніякого права допомогти нам навчитись кататись. На моє питання чому мій товариш не може нас навчити, грошей за це він не бере з нас, чи може слід йому забути цю методику, відповіли: «У Ворохті і Яблуниці можна, на Буковелі - ні...».
Далі говорили про якесь не закрите питання між співвласником гірськолижної школи і «Інструктор лижної школи в минулому». Вже пізніше вияснилось звати співвласника Андрій, прізвище не пам’ятаю, якесь дуже дивне, ніколи раніше не чув такого. Після пред’явлення всіх претензій, буцімто по вказівці вище стоячого керівництва, попросили пройти «Інструктора лижної школи в минулому», я так зрозумів у офіс, служби безпеки Буковеля, щоб поговорити про порушення, яке скоїв.
На що мій товариш, погодився і хотів скоріше вияснити які правила він порушив, дізнатись де написані ці правила. Але працівники служби безпеки, наполягали щоб товариш, пройшов за ними, з своїм інвентарем, лижами, на яких він скоїв порушення. Так як,( і на цьому їхня ввічливість закінчилась), лижі вони ЗАБИРАЮТЬ, і катання «Інструктора лижної школи в минулому» на сьогодні закінчене.
А саме така була зроблена заява всім нам.
І тут якось не зрозуміло, на яких правах, працівник служби безпеки Буковеля, може відібрати особисте майно мого товариша, це більше схоже на порушення вже працівниками служби безпеки Буковеля 187 статті, Кримінального кодексу України. Ілля, а саме так звати одного з працівників служби безпеки, попросив колегу ( ім’я не знаю) по підрозділу взяти, лижі і нести їх.
В цей момент лижі, були вирвані з рук дівчини «Інструктора лижної школи в минулому». Після цих дій мій товариш погодився пройти з ними і сам нести свої лижі. А нам говорили щоб ми прямували до підйомника, і продовжували кататись. Звичайно ми відмовились і висловили бажання пройти всі разом, ми ж разом приїхали, і хочемо провести чудовий день разом.
Під час того як ми прямували до офісу служби безпеки, Ілля весь час говорив по телефону, мабуть вислуховував інструкції і вказівки вище стоячого керівництва що йому робити далі, мовчав, тільки слухав.
Як пізніше виявилось, вказівки, що до дій працівників служби охорони були від співвласника гірськолижної школи Андрія.
Після 15 хвилин очікування біля аптечного кіоску, начебто хтось має прийти, вдруге Ілля дає команду колезі взяти лижі і тепер вже, занести в середину невеличкої кімнату у вагончику біля озера. Це і є мабуть офіс.
«Інструктор лижної школи в минулому» намагався перешкодити цим діям, зі сторони працівника Буковеля, але лижі вже в друге були відібрані з рук, спочатку у дівчини, і вже потім у самого власника лиж.
За 15 хвилин які ми чекали незрозуміло чого і кого, Ілля ще кілька разів відходив в сторону і консультувався по телефону, і вже після розмови по телефону запропонував «Інструктору лижної школи в минулому» написати пояснення, яке начебто має розглянути керівництво, що він більше не буде порушувати правила.
Які правила? Ми так і не дізнались де вони написані. Говорили, що це попередження , і щоб він надалі так не робив. Товариш погодився, щось там написати, що не буде більше навчати, щоб скоріше повернутись на підйомник і не затримувати нас всіх,а йти насолодитись відпочинком сповна.
Коли було все написано Ілля сказав, що лижі вони повернуть на весні, або негайно, якщо співвласник гірськолижної школи Андрій дасть так зване «добро», а «добро» дасть тоді коли «Інструктор лижної школи в минулому», вирішить, сказане вище, питання яке до сих пір не закрите.
Через якусь мить мій товариш вже говорив по телефону з Андрієм, 2006 році вони працювали разом рядовими інструкторами, і товаришували, вони дуже добре знають один одного вже 6 років, а працювали в гірськолижній школі під керівництвом інструктора Юлі, (таке він мені вже потім розповідав).
А питання – це невелика сума грошей, які начебто «Інструктор лижної школи в минулому»
залишився винний і до сих пір не віддав. Але натомість, він і не отримав посвідчення інструктора про проходження курсів, ІСІЯ. Тобто посвідчення має знаходитись серед архівної документації гірськолижної школи, і не виключений варіант, що може там і не бути посвідчення. Адже пройшло вже три роки.
У «Інструктора лижної школи в минулому» і Андрія,(а на сьогоднішній день він вже співвласник гірськолижної школи), напевне була усна домовленість, що частину вартості курсів ІСІЯ мій товариш сплатить відразу готівкою, а частину школа, із часом вирахує з заробітної плати. Ось.
В розмові , яка відбувалась по телефону, через гучномовець, чітко було сказано Андрієм, що лижі повернуть навесні.
Незрозуміло, взагалі на якій підставі, і чому так грубо порушуються Конституційні права мого товариша, по статті 41.
Далі Андрій продовжував, що він до цього не причетний. Хоча 5 хвилин перед цим, Ілля говорив протилежне, що саме по ініціативі Андрія, і по його вказівці, він відбирає лижі. Згадайте про «добро» і не «добро». Потім Андрій кинув трубку.
Після телефонної розмови працівники служби безпеки продовжували говорити вже зовсім інше, що порушене внутрішнє правило Буковеля, про яке начебто мав знати «Інструктор лижної школи в минулому» хоча і не працює вже третій рік.
На мою думку найбільше, що і може зробити, за порушення, служба безпеки Буковеля так це анулювати квиток на підйомники, це чітко написано на зворотній стороні квитка, чорним шрифтом.
І тут виходить абсурдна ситуація, чи то особиста образа Андрія на «Інструктора лижної школи в минулому» за те що він більше вже не працює на нього, чи то може за цю невелику суму грошей яка до сих пір не повернута.
Якщо причина гроші, тоді можна вирішити питання більш цивілізованим шляхом за допомогою суду, після пред’явлення боргової розписки. Ну тільки не таким чином, як це вчинив Андрій.
Висновок з цього наступний, за вказівками Андрія, двоє молодих людей порушують
41 статтю Конституції України, а також 187 статтю Кримінального кодексу України, а саме відбирають особисте майно, лижі, на термін аж поки не розтопиться сніг на Буковелі.
Лижі відбирають вони у всіх, пояснили потім нам, хто працює «сірим» інструктором, тобто мій товариш, взяв у нас гроші і навчав нас. Без всяких на то доказів товариша визнали винним.
На прохання, ким, по чиїй вказівці, на підставі чого, лижі відібрані не було надано довідки, так як довідок вони таких не пишуть. Вони тільки відбирають, а лиж в цій кімнаті, куди вони занесли лижі товариша, добрий десяток, вони мали совість ще сказати слідкуюче: «ось бачите скільки нами, конфісковано, відібрано».
Потім попросили швидко покинути кімнатку, вагончика біля озера. І йти кататись, а «Інструктору лижної школи в минулому» запропонували взяти лижі на прокат, і продовжувати відпочинок. Після чого ми сказали що дзвонимо в міліцію, і щоб до її приїзду вони були біля нас. Нащо вони відповіли наче, у них інша робота і вони не можуть стояти біля нас, чекати поки приїде міліція, і ще працівниками служби безпеки було сказано, що приїзд міліції нічого не змінить, і пішли собі…
Ми попрямували на підйомник. Товариш сказав що залишається, і спробує передзвонити ще кудись, якимось чином вирішити цю неприємність.
Через 2 години, лижі все ж таки повернули «Інструктору, лижної школи в минулому».
Світ не без добрих людей.
Я особисто сердечно дякую цій людині, яка нам допомогла.
Здоров’я і добра їй, і всього найкращого.
Кому дзвонив, яким чином, вдалось повернути лижі товариш, говорити не хотів, тільки добавив що від сьогодні він небажана особа на Буковелі. І що кататись поряд з нами він не може, бо заберуть лижі і взагалі поломлять.
Так аж до самого закінчення роботи підйомника, ми катались окремо. Стратились виконувати завдання, які поставив нам «Інструктору лижної школи в минулому».
За тих 50 хвилин на гірці, до зустрічі з працівниками служби безпеки Буковеля о 9.20. Ще він жартував: «Вечором провірю». Хоча настрій у нього був дуже паскудний.
Якщо не враховувати цієї неприємної ситуації що трапилась з нами, все було чудово.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 20.02.2012, 06:40   #246 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Вьюга
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Toronto

Снаряга: зеленые:)
Горячий кубинский парень однако,этот "Андрей с непонятной фамилией" Что можно сказать,деньги это такая вещь,если должен,надо отдать. Но Буковель изменился,и отнюдь не в лучшую сторону..Читаю и офигеваю,какие-то "люди в черном",блокировка скипассов.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2012, 18:15   #247 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Инструктор
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тель-Авив, Киев.

Снаряга: Разная, но хорошая.
Лыжи забирали не представители лыжного патруля, а служба безопасности школы. Понабирали борцов и боксеров, которые отношения к лыжам не имеют. Они даже стоять на них не могут. Основная ихняя задача тотальный контроль за инструкторами. И применение штрафных санкций к оным. Типа как особисты в СССР. Ну и оберегать тушку Андрея Пелеруа.

P.S Мне они напоминали надзирателей в тюрьме. Мою школу на 14-м под-ке инструктора между собой называли барак N-14
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2012, 18:28   #248 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Вьюга
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Toronto

Снаряга: зеленые:)
Насколько я помню Пеле,он был нарваный, но не до такой степени. Что-то в этой истории не так. Или "Андрей с непонятной фамилией"-окончательно развратился, или парень чегой-то недоговаривает. Хотя, прошло 4 года,как я не приезжаю на Буковель,может и правда,шо все так по гестаповски
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2012, 18:32   #249 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Инструктор
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тель-Авив, Киев.

Снаряга: Разная, но хорошая.
Пеле после обьеденения школ возомнил себя богом и создал собственную службу безопасности, которая не имеет никакого отношения к лыжному патрулю.(до обьеденения школ, такой службы не существовало) Эта служба подчиняется только Пелеруа Андрею.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2012, 19:13   #250 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Вьюга
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Toronto

Снаряга: зеленые:)
Внимательно перечитал всю ветку,и сделал для себя вывод. Проблемы возникают у тех,кто лезет"под крайнюю плоть" Из своего личного опыта, работая в спасах с 2003 по 2007 постоянно брал с собой сына на недельку. Жил со мной,кушал в талибане,катался абсолютно бесплатно. И никто мне слова не говорил. Главное не распальцовываться. Со всеми канатчиками у меня были нормальные отношения. Никто мне не запрещал учить малого на склоне и проталкивать его перед собой через турникет,даже ребята,что стояли на контроле. Если где-то рядом обьявлялся Шева,меня просто предупреждали об этом,и я прятал малого
Опять же главное подход,если ты с людями по человечески,то и они с тобой также. Мое личное,субьективное мнение.

Востаннє редагував Вьюга: 21.02.2012 о 20:44.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Горнолыжные школы Мира Skirental Украинские горнолыжные школы 14 29.12.2014 21:51

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today018229 (90%)1 (10%)2 (3%)
Yesterday02615681791 (58%)63 (40%)2 (1%)
Month95094298249352679 (62%)1468 (34%)190 (4%)