Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Праздники 2012
Другие архивы дела давно минувших дней


 
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 07.06.2012, 07:24   #31 (посилання)
Swell Lady
 
Аватар для Vredinka
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Casais do Baleal

Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
Вчера подлый интернет на работе отключился и не дал мне дописать этот пост, но я же упрямая и сделаю это сегодня)
Вчера был день двух (или даже трех?) праздников, которые имеют к моей семье непосредственное отношение, т.к. мама моя - преподаватель русской литературы, а папа - журналист! Ну а я - дочь двух замечательных филологов)) Потому хочу поздравить всех причастных (:
6 июня, в день рождения великого русского поэта А. С. Пушкина, в рамках программы поддержки и развития многоязычия и культурного многообразия, в ООН отмечается День русского языка. Одна из целей этой программы — поддержание равноправия всех шести официальных языков ООН: английского, арабского, испанского, китайского, русского и французского.
Также вчера отмечали День журналиста Украины — профессиональный праздник всех украинских журналистов, корреспондентов и репортёров, который отмечается в Украине каждый год, 6 июня.
  Share with Facebook
Старий 07.09.2012, 21:41   #32 (посилання)
Swell Lady
 
Аватар для Vredinka
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Casais do Baleal

Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
Завтра в Украине отмечают День физической культуры и спорта!
Не забудьте поздравить своих тренеров, инструкторов, возможно, учителей, преподавателей, а также родных и близких, имеющих к физической культуре и спорту прямое отношение!
В центре Киева в связи с праздником будут проходить какие-то мероприятия, но я бы советовала в этот прекрасный выходной лучше отметить сей День собственной физической активностью, а не созерцанием других активистов.
Лично я же, посвятив всецело 4 предыдущих дня спорту, завтра буду иметь полноценный праздник в виде отдыха всего тела сидя на стуле на работе и просматривая мотивирующие киношки про спорт! Но это только потому, что всю неделю я приседала, жала ногами, тягала гантели, прыгала на скакалке, ходила на степе, бегала на дорожке, приседала со штангой и качала пресс, и лучшим праздником для меня будет физический и психологический отдых!
Всем спорт, физкультуру и здоровье! УРА!
  Share with Facebook
Старий 08.09.2012, 10:04   #33 (посилання)
Избранная
 
Аватар для KIra
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Elan magfire 82 TI
Кто о чём, а вшивый о бане..

Сегодня, 8 сентября, в мире отмечают Международный день грамотности.
  Share with Facebook
Старий 08.09.2012, 11:47   #34 (посилання)
ZbishkoBand. Главарь
 
Аватар для Zbishko
 
Зараз: поза форумом
Звідки: город хорьков

Снаряга: SETH 2007, FISСHER RC4 RACE SC 2007, ARMADA JJ КОГТЕДРАЛ 2013
День физкультуры и спорта начал с футбола . На фоне общей приподнятости обе команды не смогли испортить настроение друг другу и разошлись ничьей с огромным количеством неиспользованных ( наверное специально ...) моментов . Всех с праздником , друзья !!
  Share with Facebook
Старий 21.09.2012, 13:31   #35 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Сьогодні - Різдво Пресвятої Богородиці

Християни східного обряду сьогодні святкують Різдво Пресвятої Богородиці, яке також називається Другою Пречистою.
Цей день відкриває новий церковний рік - вся історія Нового заповіту починається з появи на світ маленької дівчинки, яку назвуть престолом Бога і яка стане тими Дверима, через які з'явиться спаситель світу - Христос.
Богородиця народилась у немолодого благочестивого подружжя Йоакима і Анни. Йоаким походив з дому царя Давида, Анна - з роду священиків. Племінниця Анни, праведна Єлизавета, стала потім матір'ю Івана Хрестителя і двоюрідною сестрою майбутньої Діви Марії.
Одного разу до Анни явився ангел Господній і сказав: "Твоя молитва почута Богом, і ти зачнеш і народиш дочку благословенну, вищу за всіх земних дочок. Заради Неї благословляться всі роди земні. Наречи Її Марія." Почувши ці радісні слова, праведна Анна поклонилась Ангелові і сказала: "Живий Господь Бог мій! Якщо у мене дійсно народиться дитя, то я віддам його Господові на служіння. Хай воно служить Йому, восхваляючи Його ім'я на все життя".
З усіх описаних подій на святковій іконі відображений саме момент народження Пресвятої Діви. Її мати, праведна Анна, в центрі на високому ложі. Поряд - дружини з дарами, повитуха і служниці, які омивають Богоотроковицю в купелі або вже підносять Її матері. Нерідко зображена і Діва Марія в колисці.
  Share with Facebook
Старий 27.09.2012, 12:48   #36 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Сьогодні православні святкують Воздвиження Хреста Господнього


Як свідчать історичні джерела, у 70 р. від Різдва Христового Єрусалим був зруйнований, багато священних місць знищені і засипані сміттям. На місці зруйнованого Єрусалима Римський імператор Адріан побудував нове місто, засипав гроб Господній землею і поставив над ним ідола, а на місці, де був розіп’ятий Христос, збудував храм богині Венери. У 326 році вісімдесятирічна цариця Олена поїхала до Єрусалима, щоб відвідати місця, пов'язані з життям Спасителя. Знайшовши місце страти Христа, люди розпочали там розкопки, і виявили три хрести. На якому з них був розіп’ятий Христос – було невідомо. Тому єрусалимський патріарх Макарій, що допомагав цариці у пошуках, запропонував випробування. На місце, де знайшли хрести принесли жінку при смерті, і стали по черзі прикладати до неї хрести. Після дотику до третього - хвора зцілилася. Подивитися на диво, зібралося багато людей, а щоб усі мали змогу поклонитися чесному древу Христового Хреста, патріарх Макарій постав його на високому місці і піднімав (воздвигав) Хрест, показуючи його народу. Люди вклонялися Хресту, промовляючи: «Господи, помилуй!». Так виникло свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господня, а християни знайшли свою найбільшу святиню.
Нині хрест - головний символ християнства. Християнські храми увінчані хрестами, кожен християнин носить на грудях натільний хрест і хрестяться.
У свято Хрестовоздвиження в храмах правиться чин Воздвиження Хреста: відбувається приблизно те ж, що відбувалося в ті далекі часи поблизу Єрусалима. Співи свята Воздвиження Хреста - одні з найкрасивіших і мелодійних. Часточки Христосового Хреста зберігаються у декількох православних храмах, зокрема, у Хрестовоздвиженському храмі у Києві.
Cьогодні - день суворого посту.
  Share with Facebook
Старий 01.10.2012, 18:51   #37 (посилання)
Адепт Харбариума
 
Аватар для Sheridan
 
Зараз: на форумі
Звідки: Default City

Снаряга: Yamaha Tracer 9, Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188, Canyon Neuron 9 CF SL
Мужики! Поздравляю! Октобер!!!!!!!!!

  Share with Facebook
Старий 08.10.2012, 12:22   #38 (посилання)
Рабів до раю не пускають
 
Аватар для Karmen
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: Explosiv allrounder (lady)
Ну що, дАрАгІЄ тАвАрІщІ юристи!
Щоб у нас все було, а нам за це нічого не було!
  Share with Facebook
Старий 06.12.2012, 11:45   #39 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0


Добавлено через 5 минут

  Share with Facebook
Старий 07.12.2012, 10:17   #40 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Сьогодні християни східного обряду вшановують Святу Катерину

Свята великомучениця Катерина була дочкою правителя Олександрії Єгипетської Конста. Дівчина була рідкісної краси та розуму, досконало знала твори всіх язичницьких письменників і філософів, твори мудреців давнини, відомих лікарів, а також володіла іноземними мовами. Вона оголосила батькам, що погодиться вийти заміж лише за того, хто перевершить її в знатності, багатстві, красі і мудрості.
Один святий старець сказав Катерині, що він знає Юнака, Котрий перевершує її в усьому, і вручив їй ікону Божої Матері з Богонемовлятом Ісусом на руках. Свята Катерина молилася всю ніч і удостоїлася бачити Матір Божу, Яка просила Свого Сина подивитися на Катерину на колінах, але Немовля відвернув Своє лице.

Коли старець навчив святу таємниць християнської віри і здійснив над нею таїнство хрещення, їй знову було видіння Пресвятої Богородиці з Немовлям. Тепер Господь ласкаво дивився на неї і дав їй перстень, заручивши її з Собою.

У той час в Олександрії було пишне язичницьке свято. Свята Катерина безбоязно пішла до головного жерця - імператора Максиміана, сповідала свою віру і мудро викрила омани язичників. Краса дівчини полонила правителя. Максиміан спробував спокусити святу Катерину багатством і славою. Отримавши гнівну відмову, імператор піддав святу жорстоким мукам, а потім кинув у темницю. Наступного дня мученицю знову привели на судилище. Під загрозою колесування їй запропонували принести жертву язичницьким богам, але Ангел розтрощив знаряддя страти. Свята Катерина твердо визнала вірність Христу і з молитвою до Нього сама поклала голову на плаху під меч ката.

Мощі святої Катерини були перенесені Ангелами до Синайської гори. У VI столітті за одкровенням були знайдені глава і ліва рука святої мучениці і з почестями перенесені в новостворений храм Синайського монастиря, побудованого імператором Юстиніаном.

Святу Катерину шанують і на Сході, і на Заході. У західній традиції вона вважається покровителькою навчання, в східній, православній, - захисницею під час вагітності та пологів. На Русі напередодні свята дівчата постили і молилися святій Катерині про вдале заміжжя.

Іменинниці з св"ятом Вас
  Share with Facebook
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Украинские горнолыжные соревнования 2012 slavič FIS территория 83 21.11.2012 14:43
Открытие сезона 2012 Sheridan Наши Новости 229 15.11.2011 22:29
Предзаказ Freeski 2012 Sheridan Снаряжение для фрирайда и бэккантри 22 04.10.2011 14:15

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today048229 (90%)1 (10%)2 (3%)
Yesterday02615681791 (58%)63 (40%)2 (1%)
Month95124298249352679 (62%)1468 (34%)190 (4%)