Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Смешинки 2009
Другие архивы дела давно минувших дней


 
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 28.10.2009, 17:43   #801 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
  Share with Facebook
Старий 29.10.2009, 09:40   #802 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Автошкола. Дівчина складає іспит по водінню автомобіля. Жахливо нервує. Сідає в машину...
Інспектор ДАІ:
-Виходьте, ви не здали!
Дівчина:
-Як? Я навіть двигун не завела!
Інспектор ДАІ:
Так, але ви сіли на заднє сидіння!
  Share with Facebook
:) CLS
Старий 29.10.2009, 14:19   #803 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Правда про гірські лижі

Чомусь вважається, що гірські лижі - це спорт і займатися ними дуже корисно для здоров'я. Подібні чутки розповсюджують продавці і виробники гірськолижного спорядження, а так само всі, хто до них присмоктався. Часто вони навіть не спромагаються якось обгрунтувати свої твердження і привернути в ряди Г/ЛИЖНИКІВ зелену молодь і пенсіонерів простим гаслом:
Вплив гірськолижного спорту на здоров'ї очевидний. Починається сезон серед трави, що пов'янула, а закінчується, коли сніг вже перетворився на воду. У результаті - падіння, переломи, струси мозку. Але і в пухнастому сухому снігу гірськолижника постійно супроводжують синяки, удари, розтягування і розриви зв'язок, рвані рани, закриті і відкриті гвинтові переломи.
Якби на цьому страшні наслідки закінчувалися, можна було б змиритися. Проте найстрашніше від публіки приховується: гірські лижі - важка форма наркоманії! Зі всіма витікаючими звідси наслідками. Як звичайний наркоман починає свій фатальний шлях з косяка травички, так типовий шлях гірськолижника починається з найближчого яру.

ГОРА

Нічого непідозрюючій людині, як правило, просто і буденно пропонує спробувати проїхати по схилу, що обледенів, на виробі польського спортпрому, що не гнеться. Всі, що знаходяться у цей момент на схилі, радіють тому, як він сміховинно падає, які дикі пози приймає. Увечері людина засипає абсолютно знесиленою, вся в саднах, з розтягнутими від ривків бугеля руками, і сниться їй крижаний горбистий схил: Людина посміхається. Все, це - майбутній гірськолижник.
Тепер по вихідних, замість того, щоб пилососити килими, мирно спати під газетою біля телевізора або, врешті-решт, бігати підтюпцем по загадженому собачками парку, чоловік шукає спосіб знову опинитися в яру на старих лижах і вхопитися за фал бугеля. Час від часу його бажання збувається і він, лавіруючи між тими, що нарили такими ж бідолагами горбами, весело посміхається, гордо поглядаючи на дружину/подругу, до напівсмерті замерзлу на січневому холоді.
Все ще не так страшно. Пучина гірських лиж ще не затягнула неофіта, але він знаходиться в невіданні щодо того, куди заведуть його ці слизькі дощечки, а відкрити очі на похмурі перспек-тиви ніхто і не думає.

СНІГ

Сніг трапляється навіть в наших місцях. Новачкові його треба і зовсім небагато для того, щоб горби раптом зникли, сніг заіскрився на сонці і став м'яким і пухнастим, страх перед падінням на лід зник, лижі не страшно відпустити носками вниз і, як наслідок цього, з'явилося відчуття швидкості. Лижі, що здавалися неповороткими і важкими, раптом стали керованими і легкими в повороті, вони поїхали! Наш гірськолижник думає, що після цього він щось зрозумів, чомусь навчився. Дурень - він потрапив в страшну залежність, тепер йому потрібні сніг і швидкість!
Будинок, килими, телевізор забуті. По буднях вечорами він сидить біля вікна і чекає сніг. Іноді бажання виконується, але утамувати спрагу снігу, не потрапивши на схил, не можна, як не можна утамувати спрагу серед піску в пустелі.
Попутно пропонує спробувати нормальні лижі з сучасною геометрією де-небудь в Сорочанах. В результаті людина розуміє, що катання не завжди супроводжуються зусиллями, як на камено-ломні, що гірські лижі можуть бути м'якими і слухняними, а не подібними двом рейкам, що не гнуться, що в машину їх можна завантажити, не демонтуючи спинки переднього і заднього сидінь.
Як підсумок - в руки продавців гірськолижного товару переходять гроші, зароблені горбом. Причому, гроші ці були відкладені зовсім не на лижні дрібнички, а на щось корисне і необхідне. Наприклад, на ремонт квартири.
Хвороба прогресує. Вона починається з неспокою і досади, що виникають в ті моменти, коли йде сніг, а можливості опинитися на схилі немає. Потім хвороба розвивається- у такій ситуації людина впадає в глибоку депресію. Надалі потрібно відпроситися з роботи в сніжні дні під всяким приводом, потім зовсім без пояснень і, врешті-решт, просто прогули.

ШВИДКІСТЬ

Чим більше людина катається, тим сильніше спрага. Тепер її вже не влаштовує сніг і швид-кість, їй потрібні СНІГ і ШВИДКІСТЬ!!! Рідний яр, такий великий на початку життєвого шляху гірсь-колижника, тепер здається канавою. Швидкість ковзання, що здавалася раніше божевільною і забез-печувала вироблення літрів адреналіну, викликає лише усмішку. Погляд спрямовується в справжні гори: Карпати, Приельбрусся, Альпи. Але тут разом з швидкістю його очікує цілина. Виявляється, сніг - це не тільки ті 10 см, що випадали в рідному яру. З'ясовується, що сніг може бути глибоким, схил - крутим, швидкість - справжньою. Людина розуміє, що до цього він займався любов'ю з тру-пом, а зараз знайшов живого партнера. Тепер йому потрібна бездонна цілина, кілометровий пере-пад висот, сніжні поля і кулуари з тридцятиградусними схилами, щоб ковзати, стрибати з скель і сніжних валунів.
Збіг таких обставин, як гори, цілина і підйомники, в наших краях вельми рідкісні, це приводить до хронічної незадоволеності. Робота перетворюється на тягар, але кинути її неможливо, оскільки на гірські лижі і поїздки потрібно все більше грошей. Постійна відсутність чергується з істериками з приводу неможливості піти у відпустку прямо зараз і надовго. Погодьтеся, що якщо слова в цьому контексті замінити на, то симптоми будуть ідентичними.
Якщо до цього часу гірськолижник ще не позбавився від сім'ї, то це означає тільки одне - він і сім'ю підсадив на гірські лижі. Подумайте самі: хіба нормальна тверезомисляча дружина терпітиме той факт, що покупка лиж - це планова витрата, а квартплата - непередбачені витрати?
Бізнес, якщо він його ще має, різко йде на дно. Як може бути інакше, якщо під час важливої наради гірськолижник, побвчивши снігопад за вікном, замовкає на півслові і, пробурмотівши невиразні відмовки, різко покидає співробітників, що ошаленіли, і мчиться на схил.
Наступає момент, коли людина розуміє, що він - гірськолижник і поробити з цим вже нічого не можна. Він розуміє це, як правило, останнім зі всіх людей, що оточують його, і його хвороба переходить з латентної стадії в евидентну. Він продає квартиру, машину, барахло, їде в Терскол, Шамоні або на Аляску. Досить швидко його гроші добігають кінця і він починає там жити в середовищі таких же, як він, наркоманів. Обгорілий на сонці і проморожений до кісток, він живе тільки на горі. Коли немає снігу, він здобуває пару-другу баксів проституцією, пасе овець або краде в супермаркетах. Життя закінчує, зламавши собі шию при спробі виконати чергове переднє сальто піруетом з скелі або потрапивши в лавину. Його, матюкаючись через те, що труп позбавляє невинності черговий схил, спускають його в долину і, розікравши залишок спорядження, продовжують кататися, забувши про нього через п'ять хвилин.
Ще скажіть, що я згущую фарби, що ви - точно зіскочите у будь-який момент, продасте гірськолижне спорядження і спатимете біля телевізора з відерком попкорну в руках. Що ж, може у вас дійсно титанічна сила волі, а наднирники, що виділяють адреналін, атрофировані. Але факти такі - або нормальне життя, або гірські лижі.
Вибір за ВАМИ.
  Share with Facebook
Старий 29.10.2009, 16:13   #804 (посилання)
Недавно на форуме
 
Аватар для piston_n
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Рівне

Снаряга: Катаюсь на стареньких слаломных Dynastar, а мечтаю - Elan Magfire 78 Ti (08/09)
2Bob_Kneissl

aaaaaaa!!! Рятуйте!! Все. По-ходу я наркоман.
Це бачу шо вже діагноз, стадія захворювання дійшла до розділу "Швидкість" і ше пару речень вперед. Шо робити? Шкода дружину і бізнес, але шо поробиш.

Все хтів спитати а хвороба прогресуюча, можна ше зупинитись чи пізно?

ПИСИ. Сорі за оффтоп, але в Україні епідемія пневмонії (не до жартів), тим хто хоче лишитись цілим і неушкодженим - їжте "Арбідол"

http://sls.uz.ua/archives/545
  Share with Facebook
:) CLS
Старий 29.10.2009, 16:26   #805 (посилання)
Адепт Харбариума
 
Аватар для Sheridan
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Default City

Снаряга: Yamaha Tracer 9, Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188, Canyon Neuron 9 CF SL
ЫЫЫЫЫЫЫЫ!!!

What is the weather and what to wear in Uzhhorod?
  Share with Facebook
Старий 29.10.2009, 16:33   #806 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Цитата:
Коментар від piston_n Переглянути коментар
Все хтів спитати а хвороба прогресуюча, можна ше зупинитись чи пізно?
Неа, зупинитись нізя, хвороба дуже швидко прогресує, особливо у хорошій компанії лижників і затягує так, як добрий пилесос пиляку.
  Share with Facebook
Старий 30.10.2009, 00:25   #807 (посилання)
Клепатура
 
Аватар для Natusik
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Город у моря

Снаряга: Armada TST 2015/16. Inline skating: Radius, оранжевые такие. Specialized MYKA HT'
Shurik_88: Счастливые обладатели Toyota Vista пересаживаются на BMW 7.
  Share with Facebook
Старий 30.10.2009, 00:30   #808 (посилання)
Человек-протест
 
Аватар для Traffic_Jam_[TJ]
 
Зараз: поза форумом
Звідки: КиеFF

Снаряга: Armada JJ MAGFIRE 82xTi
сорри немного нецензурщины:

Боян в тему:


Пациент в Зимбабве: Доктор, у меня отваливаются уши.

Врач в Зимбабве: Да это какая-то х*йня! А что вы делали?

Пациент: Еб*л гусей.

Доктор: Так у вас гусиная х*йня!

Пациент: Спасибо, доктор! (умирает)

Доктор (записывает в журнал): Пациент умер от гусиной х*йни.

Пресс-служба минздрава Зимбабве: За прошедшую неделю в Зимбабве умерло две с половиной тысячи человек от голода, пять тысяч четыреста от отравления протухшими бананами и один человек от гусиной х*йни.

Журналист (записывает): Гусиная х*йня вошла в список трех главных причин смертности в Зимбабве.

Новостное агентство: В Зимбабве участились случаи заболевания неизлечимой гусиной х*йней.

Телеканал: Неизвестное ранее заболевание гусиной х*йней выкашивает население Зимбабве. Министерство здравоохранения Зимбабве призывает не паниковать.

Научное светило А: Да, гусиная х*йня не известна науке и в этом ее главная угроза.

Авиакомпания Конго Эйр: Мы прекращаем все полеты в Зимбабве до разрешения эпидемии гусиной хуйни.

Научное светило Б: Власти скрывают! На самом деле гусиная х*йня уже проникла в Европу - в Амстердаме видели чихающего негра с гусем под мышкой.

Пресса (публикует фотографии гусей): Гагакающие убийцы рядом!

Политик: Для борьбы охватившей мир эпидемией гусиной х*йни крайне необходимо истребить всех гусей.

Милиция (козыряет): Будет сделано.

Владельцы гусиных ферм: Да вы что, ох*ели? (Красиво дерутся с милицией под щелканье вспышек прессы)

Пресса: Заговор владельцев гусиных ферм угрожает национальной безопасности!

Министр здравоохранения Монголии: Для спасения страны от эпидемии гусиной х*йни, которая вплотную подобралась к нашим границам, нам крайне необходимо выделить сто миллионов долларов на переоснащение лаборатории по борьбе с утиной х*йней.

Премьер-министр Монголии: Да вы ох*ели!

Президент Монголии: Премьер-министр слишком погрязла в финансовых махинациях, договорах с Китаем о поставках хлеба и нагло игнорирует реальную угрозу населению свободолюбивой Монголии!

Бывший премьер-министр Монголии: Наша партия срочно требует спасти население от вируса гусиной х*йни. Ну или по крайней мере население восточной Монголии.

Кандидат в президенты Монголии: Единственный способ спасти страну - прекратить отношения с загнивающим западом, откуда пошла гусиная х*йня, а вместо этого уплотнить сотрудничество с Китаем и войти в его состав на правах автономии. Китай нас спасет!

Избиратели Монголии: Да вы ох*ели!
  Share with Facebook
Старий 30.10.2009, 10:52   #809 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для _Atom_
 
Зараз: поза форумом
Звідки: м. Українка

Снаряга: Rossignol Zenith 76
- Бабушка, а кто такие «люди с гуманитарным складом ума»?
- Даже и не знаю, как тебе объяснить, внучек... Раньше их дураками называли...

*****

Тренинг менеджеров по продажам программного обеспечения (менеджеры в основном девушки), тренер:
- Девочки не надо спрашивать у клиента что у него стоит, надо спрашивать
«Какое ПО у вас установлено»!
  Share with Facebook
Старий 30.10.2009, 12:34   #810 (посилання)
CLS
Координатор Girlie Club
 
Аватар для CLS
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Salomon SUSPECT / 171 / 2012
"Гуманитарным складом ума называют отсутствие математического"
  Share with Facebook
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today018229 (90%)1 (10%)2 (3%)
Yesterday02615681791 (58%)63 (40%)2 (1%)
Month95094298249352679 (62%)1468 (34%)190 (4%)