Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Тисовец та Дзвенів (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/1820-tisovec-ta-dzveniv.html)

Sheridan 09.01.2009 12:59

Ну Энди, ну чего ты :) Каждый курорт найдет своих поклонников. Лично я отрицательных отзывов о Тисовце не слышал.

Vasul очень правильно себя ведёт - PR адекватный, без сравнений. Пускай народ сьездит и сам составит себе впечатления. Ок?

ANNDY 09.01.2009 17:39

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 12680)
Лично я отрицательных отзывов о Тисовце не слышал.

...а положительные отзывы имеються ?:wink:
Денис, поверь , я очень люблю Тисовец !
Но, в прошлом, каждая поездка туда всё больше отбивала охоту туда вообще ездить - потому как впечатления мои становились всё более отрицательными !
Вечнополоманые, в аварийном состоянии подьемники (особенно ККД - опасно для жизни :shock: ! ), безалаберно-незаинтересованый персонал, малоинтересные трассы для катания ( на определённом этапе равития:wink: ) и общее полуразвалившееся ( незнавшее с советских времён капитальных вложений ) состояние курорта сделали своё дело - в его сторону больше не смотрю !:beee: Поговаривают , что курорт собираються выкупать-реконструировать то-ли Литвин, то-ли Австрийцы какие (мало вериться в свете кризиса) , но...поживём посмотрим...теперь только летом , на грибочки...!:)

...вот такой отрицательный отзыв !

З.Ы. Вот - наковырял прошлые стенограммы дискуссий по поводу Тысовца - почитайте многое станет ясным:ССЫЛКА , СЫЛКА2

Sheridan 09.01.2009 17:53

Понял. Авторитетно.

Vasul 09.01.2009 21:40

Подивіться на час відгуків Anndy - 2004-2005 роки. Хлопці, час пішов вперед. Навіть вояки із Тисовця починають розуміти, що таке конкуренція. Сервіс помало, але впевнено іде вперед. Безпосередньо на базу та котеджі в Тисовці поселяються спортсмени та досить "упаковані" люди, переважно з вищих ешелонів влади. На рахунок побухати простому "pipell" тут дійсно мало місця. Проте для сімейного тихого відпочинку це місце просто ідеальне. А якщо поселитися в прилягаючих селах, то можна поєднати тихий сімейний відпочинок із справжнім драйвом на лижах в Тисовці. Крім того, ми практично не обговорюємо комплекс Дзвенів, на якому в даний час є два сучасні бугелі - 900 м та для чайників 350 м.

Albertowych 09.01.2009 21:44

В одні з недавніх вихідних, через раптову і НЕЗАПЛАНОВАНУ, та неочікувану поломку на Тисовці, на Орявчик хлинула толпа з Тисовця :( черга була на 90 хв. :) "А в астальном прєкрасная маркіза всє харашо, всє Х А Р А Ш О"(с)

Vasul 09.01.2009 21:56

"Толпа" з Тисовця незавжди йде в Орявчик. Скоріше навпаки. А загалом дуже добре, що є простір для маневру "толпи". Є вибір.

Reyter 09.01.2009 22:44

Сегодня ездили в Тысовец, за неимением снега в Закарпатье, кроме Драга. Снега достаточно, 2 дня назад подсыпало свежего, но в начале 1-ого спуска немного посчухивали как-всегда.
Очередей до обеда практически не было, дальше были в районе 15 минут. Дорога на перевале нормальная.

ANNDY 10.01.2009 13:53

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 12776)
В одні з недавніх вихідних, через раптову і НЕЗАПЛАНОВАНУ, та неочікувану поломку на Тисовці, на Орявчик хлинула толпа з Тисовця :( черга була на 90 хв. :) "А в астальном прєкрасная маркіза всє харашо, всє Х А Р А Ш О"(с)

...говорили - балакали , сіли - та й заплакали:pardon:

2 Vasul - діло в тому , що одним розумінням курорт не модернізуєш і навіть не відновиш ! А сервіс , який помалу йде вперед, покращують не вояки а приватники - та й це стосується виключно проживання...тому і ми вимушені констатувати що рівень організації катання в Тисовці давно не відповідає сучасності , і навіть рівню 2004-2005 років теж не відповідає - внаслідок майже повного зношення матеріально-технічної бази...
Альтернатива "сучасних" бугелів на Дзвениві (яким років 15 - може більше) "толпу" катанням не забезпечуть і розраховані більше на місцеву публіку (для порівняння - щось схоже не бугель"Динамо" в Яблуниці, траса - одноманітна просіка на посередній гірці з якої 2/3 пологий викат ось ТУТ є непоганий опус з фотами) ! Моя думка: для кого катання і якість самого катання є питання третє, в цілому від відпочинку - тому Тисовець-Орявчик цілком може підійти ; для кого ж катання стоїть на першому місці - того чекають розчарування та зіпсовані нерви...:(

Albertowych 10.01.2009 14:59

Цитата:

Коментар від ANNDY (Коментар 12813)
...говорили - балакали , сіли - та й заплакали:pardon:
.......... для кого ж катання стоїть на першому місці - того чекають розчарування та зіпсовані нерви...:(

Єдине ЧИМ ми можемо виправити становище - це голосування ГРИВНЕЮ :). Просто не їхату туда, там де з нас невиправдано збривають тєнішку, відповідно віддаючи наші кровні ТАМ де для НАС створюють максимально сприятливі умови для віддачі тої самої кровно заробленої :) І в цій ситуації правдива ІНФОРМАЦІЯ про стан курорта, нам тільки в допомогу.

ANNDY 10.01.2009 16:03

...особливо в співставленні ціни акційного Буковского абонемента і 75грн. за Тисовецьку лотерейку "Покатаєшся-Непокатаєшся":mosking:


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:42.