Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Events: made in Ukraine (https://extreme.com.ua/forum/57-events-made-ukraine/)
-   -   Events: Комфортный Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/events-made-ukraine/9216-komfortnyi-dragobrat.html)

Sheridan 01.03.2011 14:39

Комфортный Драгобрат
 
комфортный драгобрат адреналин Ми дуже любимо Карпати! Ми шаленіємо, катаючись на лижах або бордах! Ми обожнюємо Драгобрат - за його красу, за природній ландшафт, за сніг та смереки! Давайте зробимо наш відпочинок на Драгобраті комфортним!!!

Прозвучавшее обращение и сам рейтинг организованы нашими друзьями - <Адреналин - организация активного отдыха> И именно на этом уважаемом ресурсе и проходит голосование, целью которого есть попытка сделать наш любимый Драгобрат лучше и позитивнее. Поддержим? :friends:

Для початку пропонуємо обрати кращих серед існуючих на Драгобраті: готелів, підйомників, колиб, водіїв всюдиходів, інструкторів.

Визначимо, за що нам подобається сервіс цих найкращих з існуючих. Можливо, зробимо рекомендації, що нам хотілося б зробити ще якісніше, чого нам не вистачає до повного комфорту. Решті учасників нашого рейтингу по-гуцульськи захочеться зробити у себе краще, ніж у сусіда.
Нехай спортивний інтерес розпалює конкурентну боротьбу, яка полегшить наш відпочинок на Драгобраті!

Отже, «Адреналін-рейтинг: комфортний Драгобрат»! Обирай найкращого!
Завдяки отриманим від Вас відгукам та опитуванню безпосередньо відпочиваючих на Драгобраті ми оберемо самих-самих! Термін опитування та голосування до 14 квітня 2011 року включно.

16 квітня 2011 року переможці отримають винагороди, цінні призи та море оплесків та овації від нас – почесного журі та вдячних клієнтів.


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:06.