Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   МТБ территория (https://extreme.com.ua/forum/51-mtb-territoriya/)
-   -   MTB: Креселки для байкеров (https://extreme.com.ua/forum/mtb-territoriya/480-kreselki-dlya-baikerov.html)

Sheridan 10.07.2008 11:44

Креселки для байкеров
 
ТК "Буковель" підпише договір з канадською корпорацією "Гревіті Лоджік", яка є світовим лідером у будівництві та плануванні трас для маунтинбайку та кросскантрі.

06.07.08 в ТК "Буковель" відбудеться офіційне підписання договору з канадською корпорацією "Гревіті Лоджік", яка є світовим лідером у будівництві та плануванні трас для маунтинбайку та кросскантрі (молодіжні, екстремальні та актуальні на сьогоднішній день види велосипедного спорту). Для прикладу, корпорація "Гревіті Лоджік" спорудила комплекс трас для Канадського курорту «Whistler», де постійно проводяться змагання найвищого рівня, а сама траса вважається кращою в сіті.

Отже, через два місяці, коли траси буде збудовано, ТК "Буковель" отримає можливість проводити світові чемпіонати та етапи кубку світу. Будуть створені умови найвищого рівня.

Ми запрошуємо журналістів бути присутніми при підписанні вищезгаданого договору. Дана подія однозначно варта уваги, оскільки є безпрецедентною не тільки для ТК «Буковель», Прикарпаття, а й для всієї країни.

Урррррааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deema 11.07.2008 17:41

Re: Бук ДХ и ФР перспективез
 
Вот только я не очень помню крепления для байков на их креселках, хотя я уверен что если возмутся за дело - то все сделают.
Гор/склона на Буковеле 100% хвататет для ДХ - но вот что-то у меня такое смутное чувство что будут делать все для массового МТБ - то есть кросс-кантри... хотя может и нет - может сделают синие кк трассы и черные ДХ :)

deema 22.07.2008 09:35

Re: Бук ДХ и ФР перспективез
 
http://www.bukovelbike.com

jurabike 06.09.2008 13:53

До цього там робили траси наші райдери. Не за гроші , радше за саму їдею. Дуже вже нам хотілося зробити добрі траси для катання. Та на голому ентузіазмі далеко не заїдеш, можна зробити одну , ну, дві траси. А зараз за це взялася лижна школа Пеле, вони зїздили за кордон, побачили на якому рівні це все там і запросили Тома ПРохаскі як одного з дуже хороших шейперів. Він спроектував та розмітив дві траси, наша молодь там активно працювала на будівництві. Цього разу їм вже НАРАХУВАЛИ ( наголошую, нарахували а не заплатили) якісь гроші. Та інколи роботу починали о 6 ранку і закінчували пізно ввечері. Сам ТОМ теж активно приймав участь, я бачив як він махав бензопилою. До речі, хочу відмітити що Том проклав трасу іменно там, де ми прокладали трасу для змагань в 2006 році.

Що зараз є ? Закінчено дві траси. Перша СИНЯ, для райдерів з мінімальною підготовкою. Вона ідеально вилизана, там вирубали все коріння та збудували массу місточків для полегшення проїзду. На ній збудовано біля 80 поворотів на 180 градусів. Така собі траса для відточування техніки проходження поворотів. Цю трасу проїжжали і кантрійщики на велах з високою ростовкою , та для неї ідеально пасують агресивні хардтейли з низькою рамою та дисковими гальмами.
Другу трасу назвали ЧОРНОЮ, на ній збудовано декілька складних фігур. це волрайд, волрайд з дропом, верблюд, дроп-шор. Окрім цих фігур з коліі постійно вибиває коріння. Його дуже баагто, воно часто зустрічається в поворотах, на схилах. Якось їхав в дощ, то було дуже некомфортно. Ну і куча тих же поворотиків...

Старт обидвох трас - верхня станція 5 підйомника
Фініш - нижня станція 5 підйомника.

Особисто мені більше сподобалася ЧОРНА траса, та на ній мій двопідвіс був вже зовсім не лишнім...

По кріплення для перевозки байків.

1 варіант. Є одна франківська фірма яка готова виготовити ці кронштейни.
2 варіант. Їх можна замовити на тому ж Доппельмаєрі чи Лейтері .

це вже як Буковель вирішить.

і тут є репортаж від Тома

Tom Pro's Bike Park Report | NSMB.e.MAGAZINE - Freeride, Extreme and North Shore style Mountain Biking

deema 07.05.2009 15:58

http://bukovelbike.com/engine/images...es/newrus4.jpg


Инфа с Добро пожаловать на главную страницу - Bukovel Bike Park

Sheridan 07.05.2009 16:06

Ещё по ДХ и Фр для ленивых, типа меня :)

Пилипец - кресло работает пока по выходным. НО! Стоимость одного подьёма 20 гривен. Сам Пилипец неинтересен в принципе для катания. Далековато и спуски корявые.

То ли дело Красия. Новая очередь кресел - двойка и четвёрка - отключены от электричества за неуплату (афигеть!!!!). Поэтому есть смысл думать о выездах на старую креселку, которая подлиннее и подешевле - в прошлом сезоне подьем стоил 5 грн. Как только соберемся, сразу же отпишу.

BRED 08.05.2009 23:18

Ох, как только залечусь окончательно, обязательно съезжу в Буковель опробовать трассы. Супер! Надеюсь парк будет достойным. У меня правда не такой уже крутой велосипед, но на что-то веселое его хватит.

deema 09.05.2009 09:41

насколько я понял - для Буковеля и не нужен сильно крутой вел - там трассы достаточно гладкие. Расколбаса мало, как и в большинстве парков.. а зря :)

BRED 09.05.2009 09:52

Цитата:

Коментар від deema (Коментар 26638)
насколько я понял - для Буковеля и не нужен сильно крутой вел - там трассы достаточно гладкие. Расколбаса мало, как и в большинстве парков.. а зря :)

там вроде обещали три трассы разной степени сложности. как и для лыж - синяя, красная и черная

deema 10.05.2009 10:34

Да, синяя для бабушек, крассная для кросс-кантри и черная - куча контруклонов со 180 градусными поворотами (трассу еще называюкт "карусель") , воллрайд и пару кикеров. насколько я знаю - там нет больших корней, камней - все вылизано.


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:14.