Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > Политика инсайд
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 03.01.2014, 14:43   #1
Sheridan
Адепт Харбариума
 
Аватар для Sheridan
 
Зараз: на форумі
Звідки: Default City

Снаряга: Yamaha Tracer 9, Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188, Canyon Neuron 9 CF SL
Политика инсайд

Спасибо Salseros за то, что убедил меня через Рэйна создать отдельную тему о происходящем в Украине.

NB. Сепары инсайде! Имейте в виду, что Ваши комменты здесь вредны для психического здоровья; вступление в перепалки может вызвать язвенную болезнь и бессонницу. Берегите себя. Слава Украине!
 
Старий 21.03.2014, 13:03   #2481 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Volonter-L
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Юг

Снаряга: прокатные :)
Цитата:
Коментар від Kateryna Переглянути коментар
Так мы ж можем ездить к ним без виз. Достаточно паспорта, страховки, приглашения и подтверждения платежеспособности (собственно, практически список документов на Шенген, ну еще загран паспорт добавить )

И еще добавлю: немногие из простых людей западной части нашей страны могут позволить себе летать в Швейцарию. Дорого это. Но, думаю, что многие обрадуются возможности навестить своих мам, сестер, подруг в Италии, Испании, Греции. Да и просто выехать катнуть в Словакию, Польшу, Чехию
Вы знаете, я не в деревне живу, а в самом Донецке и у меня большая родня и огромное колличество знакомых и соседей (так как живу во многоэтажке), но ни у кого из моих родственников, ни у кого из моих знакомых, ни у кого из моих соседей нет ни подруг, ни сестер, ни мам в Италии, Испании, Греции. То, что для вас кажется таким естественным, в глазах простых людей РОСКОШЬ недосягаемая. Поэтому то мы и не понимаем друг друга. А вот в России почти у каждой семьи дончан есть родственники. Вы вообще понимаете сколько зарабатывает простой человек?
Мы ведь в Россию ездили не на новую иномарку зарабатывать и не для того, чтоб поменять 2-комнатную квартиру в спальном районе на 3-комнатную в центре, а для того, чтоб заработать на питание и передать раз в месяц домой поездом ящик окорочков и прочие продукты, чтоб наши дети и мамы с голоду не умерли. И теперь те, у кого там родственники ,копят целый год деньги, чтоб купить билет на поезд в Россию, потому что для многих билет на поезд туда и обратно 1000гр - это весьма большая сумма. А вы рассказываете как легко сделать загранпаспорт, собрать кучу справок и прочее.
Мы с вами живем в разных мирах. Фраза "просто выехать катнуть в Словакию, Польшу, Чехию" говорит сама за себя... Я вам о простых людях, а вы опять о богатых.
Ну ездите себе на здоровье! Радуйтесь достижениями новой власти.
Но имейте совесть, хоть на досуге от нечего делать вспоминайте о простом бедном населении Украины, которым новая власть НИЧЕГО еще не дала, зато уже так много забрала и продолжает забирать и усложнять нам жизнь.

Мне так никто и не ответил на вопрос:
МЫ УДАРИМ ВИЗАМИ ПО РОССИЙСКИМ ВОЙСКАМ, ПО РОССИЙСКИМ ТАНКАМ И БТР-ам?

Добавлено через 9 минут

Цитата:
Коментар від Muadib Переглянути коментар
чим відрізняється "проста людина", що задля залагодження своїх "маленьких проблем" згідна продати всіх і все від можновладця який згідний на те ж, тільки за більшу ціну?
Не ищите виновных среди простых людей, которых сейчас избивают и унижают в восточной Украине.

ЭТО Я ПРОДАЛА ВСЕХ И ВСЕ?!

ЭТО ЭТИ ЖЕЩИНЫ, КОТОРЫЕ БЫЛИ СО МНОЙ НА ПЛОЩАДИ ЛЕНИНА В ДОНЕЦКЕ, КОТОРЫХ ТАМ БИЛИ И ТРАВИЛИ ГАЗОМ 9 марта ПРОДАЛИ ВСЕХ И ВСЕ?!

Да как вам не стыдно!!!

НОВАЯ ВЛАСТЬ подарила Крым России, НОВАЯ ВЛАСТЬ издевается над украинскими военными, НОВАЯ ВЛАСТЬ бездействует и абсолютно не защищает восточные регионы. А вы цепляетесь к людям, которые вас поддерживали все это время.
  Share with Facebook
Бесполезный пост ZlodeY + avb, Keks, Yoake, Snowboardistka
Старий 21.03.2014, 13:07   #2482 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Volonter-L, Вы живёте на границе с Россией, у Вас там есть родственники. Кто-то живёт на границе с Европой, у них там родственники. В чём несправедливость?
Я живу в Киеве, родился в Полтаве... у меня родственников нет ни в Европе, ни в России. Что делать?
Не переходите с глобального на местечковое. Не там корень зла ищете.
До того состояния которое Вы описываете, наверное довели донбас не за пару месяцев? Или как?
И по поводу визами по танкам, ёрничать не стоит!
Визы дадут возможность контролировать нашествие провокаторов от "братской"рассеи, на которых кстати Вы неоднократно жаловались, насколько я помню.
И таки ДА, режим пропуска через границу усложнять начала именно Россия.

А то, что новая власть "сопли жует" то я об этом уже устал говорить.
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 13:16   #2483 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від Volonter-L Переглянути коментар
Ну если вы все там в Киеве такие крутые, что работаете в Европе, да еще и родственники у вас в Европе, то нам с вами действительно друг друга не понять! Не надо было тогда всем засирать мозги и обещать золотые горы. Кроме унижений и гадостей от нового правительства мы пока ничего не увидели.

И на последок о ВИЗОВОМ РЕЖИМЕ с Россией. Вчера на автобусной остановке, где стоят только ПРОСТЫЕ люди, которые никогда не имели и не будут иметь загранпаспорта, женщины со слезами на глазах говорят об этом, у одной пенсионерки (ей лет 65) в Москве дочь живет с детками и они постоянно ездят друг к другу, у второй (тоже пенсионерки) там сестра старенькая живет, и каждый из 20 человек, которые стояли в очереди на автобус начал говорить кто у него там живет в России. И при этом все ПРОКЛИНАЛИ новую власть, которая решила ввести визовый режим.
НО вам же ПЛЕВАТЬ на этих простых женщин. Вам надо в Шверцарию летать или еще куда-то в Европу. Простые "маленькие проблемы" простых людей вас не интересуют.
Volonter-L, я читала Ваші пости і багато в чому з Вами буда згодна аж до цієї публікації, оскільки це інакше, ніж необ"єктивним баченням ситуації та антагонічним мислення я назвати не можу.

Послухайте - для того, щоб прикордонні зв"язки між країнами зміцнювались, для того, щоб народи, які волею-неволею історії опинились по різні боки кордону, могли можливість воз"єднатись, для того, щоб сім"ї не втрачали зв"язку, а родичі могли працювати у сусідній країні, треба, щоб обидві сусідні країни налагодили співпрацю і країна-сусід, яка ввела плату за візу (допустимо, Польща як країна ЄС) повинна сприяти не тільки прикордонному руху населення обох країн, а й громадянам, які є за походженням тими ж, наприклад, поляками, але в силу різних причин стали громадянами України. На укладення такого транскордонного співробітництва йдуть роки, проводиться маса міжнародних зустрічей, підписується купа договорів, і якщо обидві сторони є зацікавленими та послідовними у своїх діях, то обидві сторони в результаті спільно доходять до консенсусу.

З огляду на Ваш пост, я б радила Вам погуглити тему умовами прикордонного руху між Україною та Польщею, ознайомитись із поняттям "карта поляка" та загалом проаналізувати ситуацію із етнічним населення Польщі та України у рамках прикордонної зони. Впевнена, ви будете здивовані. Для прикладу, у Львівській області проживає така етнічна група як лемки, більша частина з яких після подій 20 століття опинилась на території Польщі. Однак це не заважає лемкам тепер вже з обох країн щорічно проводити спільні етнофестивалі, зустрічі та зміцнювати культурні традиції етносу.

Тепер питання: чи можна про щось домовлятись із Росією в рамках останніх подій і взагалі чи варто піднімати такі питання, якщо Росія не може виступати гарантом міжнародних прав? Чи готова Росія йти на уступки для налагодження контактів прикордонного населення? Як видно з щоденних новин, наразі точно ні, що буде далі - поживемо, побачимо.

Ви нас всіх звинувачуєте в тому, що ми тут на Заході буквально всі багачі, нас прості питання простих людей не цікавлять і лиш би в Швейцарію їздити.

Я Вас розчарую. Пенсії та зарплати у нас такі ж, як і в середньому по Україні. За вартістю винаймання та купівлі житла Львів на третьому місці в Україні після Києва та Одеси, при чому зарплати у нас значно нижчі, ніж зарплати у цих мегаполісах. Промисловість працює з перемінним успіхом, великих підприємств немає, у маленьких містах виживають переважно за рахунок торгівлі.

Туризм, в основному, виїздний, так як кордон поруч (прийом великих груп із Центру та Сходу з метою виїзду у країни ЄС). Не шикуємо, як і вся Україна. І коли приходжу в теж Консульство Польщі у Львові, то нерідко відчуваю себе бидлом - ставлення неоднозначне і добросусідство поляків теж, повірте, не медом мазане.

І виживаємо насамперед в тому, що наші люди, які не звикли жити на подачки від влади, вже давним давно самі звикли вирішувати свої проблеми. Як кажуть, не завдяки, а всупереч. Це стосується як молоді, так і людей пенсійного віку.

Наші бабушки, замість того, щоб чекати милості від банди при владі, шукають собі засоби для виживання: миють вікна у чужих квартирах, гуляють із собаками, виховують чужих дітей. Моя бабця із дідом, яким по 75, вже років із 15 так заробляють. І гордяться цим, що можуть самі про себе подбати. І немає сили, яка б заставила їх кинути ці заробітки, вони живуть цим.

Це трагедія нашого народу, щоб люди на старості років таким займатися. Але завдяки цьому вони мають мету свого життя і сили, щоб тягнути лямку далі. Бо давно вже не надіються на державу, хоча є її патріотами та віруючими людьми.

Моя сусідка, лемкиня за походженням та вчителька на пенсії, заробляє собі на життя нянькою у сім"ї та приватними уроками для школярів початкової школи, і раз у кілька років назбирує собі певну суму грошей, щоб виробити собі візу до Польщі та поїхати до рідних сестер та братів на Різдво або Паску. Їй нікому поскаржитися, а за ріднею вона дуже сумує.

В нас за ці 23 роки незалежності вже виросло два покоління молоді, чиї батьки та баби-діди вкалували по Італіях, Іспаніях, Німеччинах, Франціях, Великобританіях, Швеціях та ін., щоб забезпечити нормальні умови життя (купити квартиру, побудувати хату) та дати вищу освіту своїм нащадкам. Скільки дітей виховувалось без батьків ці роки (і я одна із них), скільки поламних дитячих долей, скільки розбитих та роз"єднаних сімей налічується у наших західних областях. І коли ходиш по консульствах та посольствах, як родичі мого чоловіка, щоб оформити документи на виїзд глухонімої самотньої тітки, єдина дочка якої живе в Італії, ой як треба попринижуватись та походити місяцями по різних кабінетах у різних містах (кожен візит - це гроші, кожний переклад документів - це гроші). І нікому до цього немає діла.

Нашого студента, Ігоря Костенка, вбили снайпери на Майдані, його батьки перебували у Італії на заробітках, а бабуся з дідусем не могли втримати онука вдома.

Це велика наша трагедія.

І знаєте, в чому трагедія совка? В тому, що нам 70 років вболбували в голову тезу, що влада нам постійно щось винна, а ми повинні сидіти та чекати від неї "манни небесної". Із цим переконанням вихідці із совка сидять на Брайтон Біч у Нью-Йорку і десятками років не бажають вчити державну мову. Із цим переконанням десятки тисяч вихідців із СНД сидять у Німеччині на державному утриманні та обирають заклади та торгові центри, у яких вони бажають або не бажають мити туалети.

Мені тяжко прогнозувати, чим далі житиме ця країна, так як за ці півроку я і всі українці точно вже стомилися від цього контрольованого згори брехливого хаосу. Не знаю, що має відбутись у цій країні, який метеорит має впасти, скільки революцій має відбутись, щоб наша країна перестала ходити по історично-замкнутому колу і люди почали хоч мінімально жити як люди, а не як бидло. Знаю точно, що у Європі та загалом всюди людям теж не завжди живеться як у раю. І ще знаю напевно, що для того, щоб щось змінити в країні, треба насамперед змінити ставлення до себе та змінити себе у цьому світі. Ні один політик, ні одна вдала не здатна нічого зробити, якщо ми не почнемо з себе. Десь так...
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 13:26   #2484 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Джул! Я точно знаю чего быть не должно - ВОЙНЫ!
И ты совершенно права, начинать надо всегда с самого себя. Кто-то за нас ничего не сделает!
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 13:55   #2485 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Muadib
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Völkl Katana
Цитата:
Коментар від Volonter-L Переглянути коментар
Не ищите виновных среди простых людей, которых сейчас избивают и унижают в восточной Украине.
Я не шукаю винних, але я не згідний через небажання "простих людей" докласти зусиль для вирішення своїх клопотів, пускати агресора і провокаторів в Україну. Росія(як держава) для мене ворог і ми з нею, фактично, в стані війни. І мені не соромно. Я вдома не сидів і не сиджу і не вважаю що мені всі щось винні на відміну від "простих людей".
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 14:05   #2486 (посилання)
Недавно на форуме
 
Аватар для hali
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Харьков

Снаряга: пока прокатные :)
Немного юмора Фото-факт: В Харькове прошел необычный флеш-моб - Новости Украины. Главное
  Share with Facebook
+ Sova
Старий 21.03.2014, 14:24   #2487 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Асоціація депутатів Львова просить Тимошенко не йти у президенти

Поддерживаю!
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 14:52   #2488 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для ars77
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород - Запорожье

Снаряга: прокатные :)
Не выдержали бездеействия нашей так называемой власти! Українські кораблі почали прориватися з Донузлава
  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 14:59   #2489 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Terumo
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ottawa, Canada. Львів, Україна

Снаряга: Snowboard
Генетически искалеченная нация: невеселый прогноз на будущее

  Share with Facebook
Старий 21.03.2014, 15:05   #2490 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Pertutto
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: K2 Seth K2 Hell Bent
Цитата:
Коментар від Salseros Переглянути коментар
На фоне этого есть информация о том, что "Тернополь" таки захватили

Если правда, то внимание, вопрос: КАКОГО ХРЕНА его не пустили на дно или не взорвали вообще?!?!
Смысл оставлять врагу?
не скажу так же категорично, но хотелось бы понять, почему не потопили?

у меня версия одна, - остались семьи на окупированой территории.

Еще одна мысль не дает покоя.
Многие военные напоминают пожарников, которые 10 лет спят, а во время первого пожара жалуются на плохую и опасную работу...Разслабились. Забыли, что значит военный...
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00887 (70%)3 (30%)1 (1%)
Yesterday00143376102 (71%)39 (27%)2 (1%)
Month42655373216483007 (55%)2235 (41%)202 (4%)