Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > XXII зимові Олімпійські ігри в Сочі
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 21.02.2014, 18:50   #301 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Господи, я досі не можу повірити в те, що дівчата, незважаючи на всі невдачі на трасах, на проблеми із здоров"ям, образливі промахи та поступання лідерам на останніх колах, дівчата таки зібрались, взяли всю волю в кулак, згадали, що вони команда, і таки дотерпіли та видерли "золото" у чесній боротьбі! Дякую тобі, Боже, що ти нас підтримав та дав сили дівчатам сьогодні!

Правда, я мало не дістала серцевий напад, коли на третій стрільбі знявся просто таки шалений вітер (ви бачили прапорець?) і Валя зробила чотири промахи. Я дуже рада, що Валя у цій гонці зуміла таки зібратись та закрити всі мішені доппатронами, інакше ми б могли втратити першість у цій гонці і можливо, вже не були б із "золотом".

Всі решта дівчат - без коментарів, ідеальна робота, просто ідеальна! Ідеальніше у наших цього року була лише гонка у австрійському Хохфільцені, де було всього 3 доппатрони і ми лідирували із відставанням майже у хвилину від другого місця; так гонка була просто якоюсь унікальною, я думала, що повторити такий успіх буде майже нереально. Я помилилась. Дівчата сьогодні його повторили!

Підгрушна таки оправдує своє прізвище у збірній - "Удав". У неї залізні нерви і вона ніколи не підводить на останній стрільбі, які б титуловані суперниці не стояли поруч під час стрільби. А ще українки сьогодні другі за швидкістю після чешок! Це реальна перемога!

Яке це для нас щастя, ще й у такий тяжкий час! Перше "золото" на Олімпійських Іграх із часів Ліллехаммера-1994, коли єдине поки що "золото" було у Оксани Баюл у фігурному катанні!

Залік:
1. Украина (0+5) 1:10:02.5
2. Россия (0+4) +26.4
3. Норвегия (0+5) +37.6
4. Чехия (0+14) +1:23.2
5. Беларусь (1+8) +1:30.9
6. Италия (1+8) +1:40.8
7. США (0+13) +2:11.7
8. Канада (2+12) +2:19.0

Правда, треба відзначити, що сьогодні стався великий завал одразу у кількох збірних - у Німеччини, Франції та Польщі. Завалились також італійки. Несподівано добре виступили чешки - у них не було завалу ні на жодному етапі, всі дуже виросли. Домрачева таки перемістила свою збірну із 10 місця на 5-те, але такий розрив як 1,30 хв. навіть для неї був занадто великим. Хай білоруси їй пам"ятник ставлять - вона для них півтори хвилини в сумі відіграла.

Норвегія - середнячком, що несподівано. Наша Олена, до речі, вже не перший раз доводить, що, маючи хорошу стрільбу та секунди у запасі, із Турою Бергер можна тягатись. Росіянки молодці, хоча сьогодні у них була дуже хороша гонка та долею склалось так, що навіть аутсайдери етапів бігли дуже добре та стріляли теж. Для них сьогодні все склалось.

Класно написали на сайті ФБУ, викладу тут короткий аналіз гонки:

ЗОЛОТЫЕ НАШИ ДЕВОЧКИ!!!

Что же сотворила сегодня эстафетная четверка Украины в женской гонке?! То, во что так хотелось верить, но что страшно было произнести вслух вплоть до финиша. Сборная Украины – ЧЕМПИОН ОЛИМПИАДЫ!!! Второй раз за время выступлений наших спортсменов на Зимних Игах и впервые – в истории украинского биатлона! Как же это было необходимо нашей стране именно сейчас! Браво, девчонки! Браво! Браво!!!

Причем, особенно приятно, что наша сборная показала себя именно КОМАНДОЙ – единым целым без выпадающих элементов, и доказала, что эстафетная четверка Украины – самая сильная и стабильная в олимпийском сезоне!

Свои лидерские претензии наша сборная продемонстрировала уже на первом этапе. Вита Семеренко, которой тренеры впервые в этом сезоне определили роль стартера, с подзабытой ролью справилась великолепно! Да, ей не удалось выиграть этап но со стрельбой Вита справилась на отлично, использовав всего один запасной патрон и к передаче эстафеты придя рядом с россиянкой Яной Романовой, всего в шести секундах позади лидирующих итальянок, априори не имеющих такого ровного состава.

Уже на первом этапе прошел серьезнейший отсев в числе традиционных претендентов на высокие места. Сборная Беларуси закончила этап с кругом штрафа почти в двух минутах позади лидеров, польская команда с четырьмя кругами штрафа отстала еще на минуту, немки с поломкой палки у Франциски Прёйсс на первом круге была еще дальше, а команда Франции и вовсе сошла с дистанции, после того как на выходе с первой стрельбы плохо стало Мари-Лор Брюне (у нее подозрение на гипогликемию).

Краткосрочность лидерства итальянок подтвердилась уже на втором этапе, когда Николь Гонтье отстала уже очень далеко от призовых мест. А лидером стала самая молодая участница нашей четверки – Юлия Джима! Это был безукоризненный этап! Несмотря на то, что соперницами Юли были «зубры» современного женского биатлона Ольга Зайцева,Тирилл Экхофф и Габриэла Соукалова. И в соперничестве с этими биатлонистками Юля не дрогнула. Не допустив ни одной ошибки на рубежах. И более того – на последнем круге не позволила отыграться показывавшей ураганную скорость лидеру чешской сборной. На экваторе гонки Украина стала лидером, опережая Чехию на 12 секунд, и почти на полминуты – Норвегию и Россию.

Третий этап – и имеющая свои счеты с этой Олимпиадой Валя Семеренко. Не сказать, что у Вали в этот раз все было гладко, но она сумела не только сохранить, но и увеличить просвет перед преследовательницами. Стрельбу лежа Валя прошла идеально, а на стойке немного заторопилась, и из первых четырех выстрелов попала лишь однажды! Над нашей командой нависла реальная перспектива штрафного круга. Ситуация усугублялась тем, что трибуны «Лауры» громко кричали во время стрельбы украинки, подбадривая подходящую к рубежу Екатерину Шумилову. Но Валя в самый, наверное, важный момент своей карьеры проявила идеальную выдержку, и с помощью трех запасных патронов закрыла все мишени! Ну а на трассе Семеренко показала лучшие образцы своего бега, дав Елене Пидгрушной полуминутный запас перед командами Норвегии и России.

На дистанции капитан женской команды поначалу заставила поволноваться: Тура Бергер, и особенно Ольга Вилухина заметно приближались к нашей спортсменке. А после одного промаха Лены в лежке, ко второму рубежу перевес над россиянкой составил всего десяток секунд! Но ведь это – капитан! Пидгрушная в стойке продемонстрировала свою фирменную выдержку: пять из пяти – и Украина уходит за золотом! На последнем отрезке дистанции Лена показала, что запас у нее был, увеличив отрыв перед россиянками с 11-ти до 26-ти секунд и ничего не позволив сделать реактивной Туре Бергер, финишировавшей лишь третьей!

Как же органично и восхитительно смотрелись наши девчонки на высшей ступени олимпийского подиума! И как же долго мы этого ждали… Спасибо, КОМАНДА! Девчонки – и те, кто сегодня был на трассе, и те, кто создавал конкуренцию основе. Тренеры, которые, несмотря на все проблемы привели сборную к этой выдающейся победе. Сервисмены, которые своим порой нечеловеческим трудом помогали и помогают добиваться результатов. Руководство сборной и федерации, делающее невозможное для развития биатлона в нашей стране. Мы вас любим!!!


Хороша стаття на Х-Спорті, головне, що фото актуальні, одразу із гонки:
Сочи-2014. Свершилось! Украина берет олимпийское «золото»! | XSPORT.ua

Люди, вітаю ще раз нас усіх із перемогою!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2014, 18:54   #302 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Jolie, как я ждал твоего отчёта!
Дякую! Ти знов неперевершена!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2014, 19:08   #303 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для vorigg
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Columbia:)

Снаряга: .
Микаела Шиффрин - 18 лет, золото в слаломе
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.02.2014, 20:26   #304 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від vorigg Переглянути коментар
Микаела Шиффрин - 18 лет, золото в слаломе
Це феєрично! Рада за Мікаелу та австрійок Марліз Шильд та Кетрін Цеттель!

Весь подіум у "Атоміках"!

Вболіваю за США у гірських лижах вже багато років . І за Австрію також :wink:. А Мікаела це дійсно самородок, у 18 років виграти ОІ!

Моя вболівальницька сатисфакція по США на цих ОІ досягла апогею - практично всі фаворити із медалями:
Джулія Манкузо - "бронза"
Боде Міллер - "бронза"
Тед Лігеті - "золото"
Мікаела Шиффрін - "золото"

Добавлено через 1 час 4 минуты

Соррі, повертаючись знову до сьогоднішньої "золотої" естафети.

У Ю-Тубі вже є запис всієї гонки, можна спокійно переглянути та проаналізувати, хто не бачив та кому цікаво:

  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 00:37   #305 (посилання)
Rio
Стропобалансер
 
Аватар для Rio
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: K2 Public Enemy 176см
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 11:16   #306 (посилання)
wwa
рандоннер
 
Аватар для wwa
 
Зараз: поза форумом
Звідки: оттттуда :)

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Сборная Украины назвала состав на мужскую эстафету. Сочи-2014 / Новости / Новости биатлона онлайн. Кубок мира, расписание трансляций / Спорт

Оглашен состав сборной Украины на мужскую эстафету на Олимпиаду в Сочи.

Национальную команду представят Дмитрий Пидручный, Андрей Дериземля, Артем Прима и Сергей Семенов.

Эстафета состоится в субботу, 22 февраля, начало - в 16.30 по киевскому времени.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 17:44   #307 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Класний був паралельний слалом у сноуборді - у жінок Джулія Дюймовітц повністю і заслужено виборола "золото", залишивши двох німкень задовольнитися "сріблом" і "бронзою".

Вік Вайлд став двохразовим олімпійським чемпіоном, виборовши "золото" у словенця та австріяка (австріяка Бенджаміна Карла особливо шкода - такий спокійний спортсмен, без понтів, без криків).

Дивлюсь зараз лижний слалом у чоловіків - щось мені підказує чуйка, що у австріяків сьогодні буде ще одне "золото" .

А в неті тим часом один олімпійський скандал за іншим:

СБР: «Глазырина отстранена от работы со сборной за некорректные высказывания об олимпийской команде» - Биатлон - Sports.ru

Росіяни виперли із першої збірної спортсменку, яка казала правду про мікроклімат та відносини між тренерами та спортсменами у жіночій біатлонній збірній. Можна навіть припустити, що Глазириній доступ до першого складу вже закритий - тобто або до кінця кар"єри маринуватися на Кубку АйБіЮ, при цьому бігати і на російських стартах, або переходити у збірну іншої країни. Ну і обстановочка у збірній по біатлону в Росії .

Улеклейв решил покинуть сборную Беларуси - Биатлон - Sports.ru
Норвежський змазчик (колишній змазчик Бьорндалена) таки договорився - я майже впевнена в тому, що причиною його виходу із збірної Білорусі є: а) або його притиснула збірна Норвегії разом із Федерацією - там знайдуть за що притиснути; б) або його просто перекупила багата Федерація біалону Росії.

Для росіян це звичний хід - коли у минулому році на Чемпіонаті світу з біатлону в Чехії, де наші дівчата, взявши купу медалей, публічно подякували своєму тренеру Володимиру Королькевичу (білорусу за національністю, який працював із збірною Словачини), через місяць Королькевич, розірвавши контракт із ФБУ, просто кинув наших дівчат, кинув всю Федерацію і в квітні вже приступив до роботи із жіночою збірною Росії. Так наші менш ніж за рік до Олімпіади залишились без наставника. Так що у можливостях та закулісних іграх Федерації біатлону Росії я не сумніваюсь ні на грам.

Мені тепер цікаво - чи зможе Домрачева та решту збірної так багато відігравати у конкуренток без свого змазчика. Побачимо на етапі Кубку світу у Словенії, який стартує на початку березня.

А це взагалі пппц повний:
МОК аннулировал результаты Захенбахер-Штеле в масс-старте и смешанной эстафете - Биатлон - Sports.ru
Полиция провела обыск в доме Захенбахер-Штеле - Биатлон - Sports.ru

А тепер подивимось, як аналогічна ситуація відбувається у Росії: пробу Б в Ірини Старих та Катерини Юрьевої вскривають вже майже місяць. Їхня Федерація мовчить, справу на період Олімпіади зам"яли повністю (не без того, що Росія, по-перше, приймає ОІ, а по-друге, Федерація біатлону може й заплатити за передчасне розголошення інформації). Ніяких обшуків, ніхто не заводить справу у поліції, прокуратурі і т.п. Тишина та й годі. За таких умов я не виключаю, що відтік спортсменок у інші країни у найближчі роки буде тільки збільшуватися.

Ну і дуже неприємна для України новина:
Украинской лыжницей, уличенной в применении допинга, оказалась Лисогор - Лыжные виды - ua.tribuna.com
Марина Лисогор: «У меня было недомогание в связи с операцией. Не знала, что рекомендованный врачом препарат запрещен» - Лыжные виды - ua.tribu
Ситуація один в один із Оксаною Хвостенко, яка теж пила сироп від кашлю, у якому були речовини, що згодом потрапили у список заборонених.

Добавлено через 1 час 11 минут

Ну що, почалась чоловіча естафета.

Перший етап - Дмитро Підручний
Стартував 10-м, після першої стрільби, де було 2 маха, відкотився на 14-те місце, далі стрільба на 0, і вже 10-тий, а естафету передав 7-мим. Феєрично! Діма прекрасний стартер, це 100%!

Лідирує Норвегія, другі німці, треті росіяни.

Почався 2-й етап. На лижні - Андрій Дериземля. Мама дарагая....

Добавлено через 4 минуты

Дериземля - 2 доппантрони, йде 9-тим.
Який завал у США! Йти у лідерах і отримати 2 штрафних кола!
Лідери не змінилися - німець, норвежець, росіянин.

Добавлено через 6 минут

Друга стрільба - Дериземля 1 мах, доппатрон, йде 10-тим.

Йоханнес Бьо - молодець, 0! Норвегія перша, німці другі, росіяни треті.
Норги, дайош "золото", ви найкращі!

Добавлено через 7 минут

Почався 3-й етап - на ньому біжить Артем Прима. Знову мама дарагая...
Дериземля передав естафету 10-тим, програм трошки на фініші, де йшов 9-тим.

За Норвегія побіг Бьорндален. ВІд нього до найближчого переслідувача - 22 сек.
Розстановка не помілялась - другі німці, треті росіяни, італійці 4-ті, австріяки 5-ті, французи - 6-ті.

Знову реклама. От гади, як же вони замахали!

Добавлено через 7 минут

Король дав жару! Швиденько все закрив і погнав.
Артем Прима вибив 6 із 5-ти, 1 доппатрон - тепер головне, щоб ногами багато не злив, бо й так 1, 10 сек програє лідеру та йде 10-тим.

Швидкість Дериземлі на останньому колі - супер, він 3-й, так само й Підручний, який останнє коло пройшов із третьою швидкістю. Господи, поможи нашим піднятись трохи вище.

Лідери не змінились - Бьорндален біжить у гордій самотності.

Росіянин - 2-й, але в нього за спиною німець та австріяк.

Україна - вже 9-та.

Добавлено через 6 минут

Прима закрив все! 0! Давай, Прима, рви!
Бьорндален просто геній - все на 0 і вперед. Німець перегнав росіянина і валить 2-гим, потихеньку наближається до Бьорндалена.

Канада - 6-ті, шкода, а могли претендувати на трійку. Що робить німець!
Австріяки відкотились на 5-те місце.

Добавлено через 9 минут

Почався 4-й етап. Побіг Сергій Семенов.
Мдааа, Борндален злив на фініші - його німець Пфайппер догнав, тепер Норвегія і Німеччина йдуть разом. Треті росіяни, четверті - австріяки, п"яті - словенці, це сенсація! Росіянин Малишко теж злив фініш - його догнали австріяки та словенці.

Француз Мартен Фуркад відстає від лідера на хвилину - цікаво, чи наздожене.

Стрільба - Свендсен пішов першим, німець Шеммп 2-й, австріяк Ландертінгер - 3-й, росіянин Шипулін - 4-й.

У Семенова 1 мах, доппатрон. Йде 9-тим.

Добавлено через 8 минут

Повний фак!

Норвегія злилась - Свендсен отримав коло штрафу!!! Йопт тв..м..!
Семенов вибив все! Давай, жени, Сьома!

Йде заруба між Шипуліним та Шеммпом, останній кілометр.
Третім буде австріяк Ландертінгер.

Добавлено через 3 минуты

Росія - "золото"! Німеччина - "срібло", Австрія - "бронза". Норвегія - 4-та, Італія - 5, Україна - 9-та.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 19:44   #308 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для hard
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Белгород

Снаряга: hardboard
Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
ЗОЛОТО! ЗОЛОТО! ЗОЛОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Yahoo! :

Господи, дякую, що ти з нами, що ти нас не забув!
Молодцы!
А некоторые отзыва команды желали.(

Добавлено через 2 минуты

Jolie, мочишь. ))
Становиться интересно читать на мове. ))
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 20:23   #309 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від hard Переглянути коментар
Молодцы!
А некоторые отзыва команды желали.(

Добавлено через 2 минуты

Jolie, мочишь. ))
Становиться интересно читать на мове. ))
Дяки . Та в неті стільки ссилок, я просто не встигаю відслідковувати.

Ось тут текстові коментарі усіх наших біатлоністок після гонки, є ще десь відео-інтерв"ю, треба шукати:
В финишном створе

А тут коментар Підгрушної про неадекватність російських вболівальників:
Елена Пидгрушная: Русские болельщики кричали нам по трассе, вспоминая войну - Соревнования - СПОРТ - bigmir)net

Ось нова інфа:
Сочи-2014. Дериземля: «Это не борьба, это мучение» | XSPORT.ua

Вита Семеренко понесет флаг Украины на церемонии закрытия Олимпиады | XSPORT.ua

І на додачу - на сайті ФБУ вже є вчорашні фото дівчат, я не втрималась, скопіювала і вирішила тут поділитися:















Це історія!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2014, 20:44   #310 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для hard
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Белгород

Снаряга: hardboard
Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
А тут коментар Підгрушної про неадекватність російських вболівальників:
Елена Пидгрушная: Русские болельщики кричали нам по трассе, вспоминая войну - Соревнования - СПОРТ - bigmir)net
[/url]
Бывает..
Цитата:
Коментар від ev Переглянути коментар
Финляндия - россия 3:1
Как я рад!!!! В свете событий последних дней - хоть такая радость.
Можете минусовать сколько влезет.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Наші зустрічі: Зимові змагання із пішого мандрівництва Marta-Maria Наши Встречи 1 04.02.2013 23:09

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000029 (78%)7 (19%)1 (3%)
Yesterday09309629 (78%)7 (19%)1 (3%)
Month94934227242122607 (62%)1426 (34%)189 (4%)