Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > Наши войнушки
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 23.01.2016, 19:01   #231 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Wilson Payne
 
Зараз: поза форумом
Звідки: .

Снаряга: .
Драгобрат: перша перемога

Події в Ужгородському апеляційному суді, де розглядали справу затриманих на Драгобраті правосекторівців, вкотре довели, що перемагати репресивну машину цілком можливо. На жаль, виключно тими способами, які довели свою ефективність під час Майдану – публічністю і громадським тиском на суддів та прокурорів. Усі інші, передбачені законом способи, не діють в умовах системи, яка ухвалює на рік менше 1% виправдальних вироків.

Усі учасники подій на суді показали себе такими, якими вони є насправді. Бійці ПС – незламними, суд – продажним і наляканим, прокурори – підлими і безпринципними, Москаль – брехливим і боягузливим, нечисельні народні депутати – завзятими і по-справжньому народними, а так звані правоохоронні органи – такими ж псячими і холуйськими, як і в часи Януковича.

Зрештою, сама справа про події на Драгобраті є чудовою ілюстрацією того, як швидко незавершена революція пожирається контрреволюцією. Старі репресивні методи є занадто простими та привабливими, щоб такі моральні виродки, як Москаль, Аваков та інші недолюдки могли від них відмовитися.

Відтак можемо констатувати, що з реальних доказів проти п'ятьох наших побратимів у слідства є лише оте відео з камер стеження. Причому слідство довго і нудно відмовлялося на наші вимоги це відео надати – можливо, вважало його найбільшим "козирем", або просто усвідомлювало, що на відео нічого особливо компроментуючого для арештованих нема. В усякому разі, криво і косо змонтована версія цього відео таки побачила світ, але викликала, м'яко кажучи, скепсис навіть у затятих порохоботів.

До речі, ця криворукість мусорського відеомонтажера підклала прокурору по справі добрячу свиню. На відеонарізці, скажімо, просто немає того, що закидають другу "Бєсу" – він лише з "особливим цинізмом і з мотивів неповаги до суспільства" розбороняв бійку та курив на вулиці.

Але відео не дає жодного уявлення про те, звідки бійці ПС отримали чисельні ушкодження і вогнепальні поранення, а також – через що власне стався конфлікт. Ці шматки були вирізані і прокуратура дуже опиралася тому, щоб суд розглянув повну версію відеозапису. Причиною цього може бути те, що наших хлопців йовбаки катували у присутності так званих правоохоронних органів, а можливо і за їхньою безпосередньою участю. Про це правосекторівці заявили на суді, але для суду це не стало достатньо вагомим аргументом.

Попри це, результат апеляції в Ужгороді ми можемо вважати перемогою. По-перше, суд таки визнав бійців ПС потерпілими. Це очевидне рішення далося суддям важко, хоча навіть побіжний огляд фото- і відео- затриманих хлопців безпомилково вказує, хто насправді потерпілий. Друг "Бєс" значно менше ушкоджень отримав у ДАП, коли палив російські танки, аніж на Драгобраті, де святкував своє весілля.

По-друге, нам вдалося добитися того, щоб двох затриманих звільнили на поруки народних депутатів (за що їм окрема подяка), одного випустили під заставу, а ще двох – перевели з СІЗО до лікарні з обіцянкою за кілька днів повторно розглянути апеляцію. Цього, звісно, мало. І ситуація, коли потерпілі залишаються під вартою та під слідством – це що завгодно, але не справедливість. Але це значно більше, аніж ми могли розраховувати в умовах тотального політичного тиску і полювання на націоналістів, влаштованого діючим (поки що) режимом.

По-третє, суспільство отримало незаперечні докази брехливості та цинізму існуючої влади. Скажімо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль багато брехав про якісь міфічні 160 тис. російських рублів, які нібито знайшли у правосекторівців – а проте у матеріалах справи згадки про ці гроші немає. Відтак ціна усім заявам Москаля – така ж, як і його репутації, тобто від'ємна. Фактично, це суд встановив, що Москаль – звичайнісінький брехун.

Так само спроби прикрасити конфлікт на Драгобраті подробицями, що компроментують бійців ПС, закінчилися тим, що, наприклад, повар "Хати магната", якому нібито "зламали ногу" - навіть не був госпіталізований і приходив свідчити у суді цілий і неушкоджений.

Але ця маленька перемога – це ще не кінець. Немає сумніву, що режим внутрішньої окупації докладе усіх зусиль, щоб таки посадити хлопців – якщо не за події на Драгобраті, то хоча б за вбивство ерцгерцога Фердінанда у 1914 році, через що почалася Перша Світова.

Так само безсумнівно, що лише активна і масова участь українців у боротьбі проти репресивної системи дасть нам шанс вистояти і перемогти.

Якщо ж українське суспільство нині поведе себе як страус, ховаючи голову у пісок – вже зовсім скоро ми отримаємо таку поліцейську державу, що навіть Путін з Яником гризтимуть золотий унітаз від заздрощів.

Олексій Бик
  Share with Facebook
Старий 20.04.2016, 23:16   #232 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
Ваше мнение?
https://www.youtube.com/channel/UCET...AvJahJqZJ7cFEw
  Share with Facebook
Тролль? Bob_Kneissl, wwa, Deimos :) Salseros
Старий 21.04.2016, 09:45   #233 (посилання)
tuk
дед
 
Аватар для tuk
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev

Снаряга: пока устраивает :)
мое мне ние такое:
я не люблю попкорн, пойду за воблой ))
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 10:32   #234 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sashko
 
Зараз: на форумі
Звідки: Київ

Снаряга: stumpy evo
@ks, это ты тот мужик, у которого подгарает просто от названия Антон ски скул?)

по видео лол. Конечно как Влад катает, это отдельный разговор. Как ученики - ну такое. Сравнивать маленьких спортсменов, которые с 4-х лет на лыжах по 150 дней на склоне, со взрослыми людьми, которые учатся кататься, глупо.
Так же глупо сравнивать искуственные могулы с естественными буграми.
Можно еще рассмотреть видосы топ фрирайдеров с ФВТ, у которых тоже тотальный плуг. или там уже не плуг, а это просто лыжи так сами стали ;D

А посыл в видео очень странный, автор хочет задеть учеников, называя их богатыми лохами, или учителей, называя их жуликами? Пригорает от того, что эти лохи к вам не попадают чи шо? Или от того, что они богатые? Или от того, что не получается жульничать? Непонятно(

Добавлено через 26 минут

хочется прочитать, но больше услышать (очень уж манера разговора прикалывает), аналитику по этим вот спортсменам топ уровня, которые на лыжах проводят времени, наверное, больше чем на ногах.









  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 11:36   #235 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для nomeaning
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Трускавець

Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
Цитата:
Коментар від ks Переглянути коментар
Ваше мнение?
А ваша думка яка?
Я думаю було б коректно її висловити, а не просто запитатись думки інших.
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 11:50   #236 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sashko
 
Зараз: на форумі
Звідки: Київ

Снаряга: stumpy evo
@nomeaning, так автор поста = автор видеоролика. мнение однозначное) АСС = ЖУЛИКИ, их ученики- лохи богатые.
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 11:55   #237 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для nomeaning
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Трускавець

Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
В такому випадку, @ks, потрібно добавити відео в стилі: я катаюсь ось так, а мої найгірші/середнього рівня/найталановитіші учні катаються ось так.
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 12:32   #238 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sashko
 
Зараз: на форумі
Звідки: Київ

Снаряга: stumpy evo
@nomeaning, я помню несколько лет назад этот человек набрался смелости и показал свое видео с унылым скольжением всей трассы подобовца или пилипца. При чем не боковым соскальзыванием - когда грудь вниз по склону, с более менее поставленными руками, с траекторией почти по прямой - а уныло скольжение со стороны в сторону, разворот лыж с помощью силы ног, а не через носочки. ну в общем с целым набором стандартных ошибок. почему я запомнил это. тогда мягко сказали - чувак, ну ты вот как-то неправильно делаешь. а в ответ получили - ДА Я БЛЯ ЛУЧШИЙ, МЕНЯ НА ЛЫЖИ СТАВИЛ ТАКОЙ-ТО, ТАКОЙ-ТО, ВАМ ВСЕМ ДО НЕГО ДАЛЕКО, ОН ВОЕННЫХ НА ЛЫЖИ СТАВИТ, А ВЫ КТО, ДА У ВАС ТЕХНИКИ НИКАКОЙ, А У МЕНЯ и прочее бла-бла-бла. тип вроде работал раньше в АСС, только сноубордистом. видимо батхерт перерос в эссвунд xD Вряд ли его кто-то серьезно воспринимает)

а в целом, чувак уже разобрал падение ваньки малахова, который на аляске катал на узких лыжах с талией 118 бгг.



Цитата:
У него довольно узкие лыжи, при езде в целине на таких лыжах их нужно держать рядышком и нельзя делать так что одна лыжа ниже вторая выше, ну тобишь коленки должны сгибаться и разгибаться синхронно, он упал потому что разогнул левое колено больше чем правое, в итоге споткнулся об левую лыжу, такую хрень прощают широкие лыжи.
узкие лыжи Head A-Star (SIC!) и упал потому что колени разогнул по разному)) там вообще много классной аналитики оказывается. я даже рад что какое-то говнометство началось.
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 12:36   #239 (посилання)
983
ЁЖ ( технобомж)
 
Аватар для 983
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Mukačevo

Снаряга: добротное старьё
гм. кокой ужастный этот плуг !

чёт мне кажется , что касается детей, то у большинства из них глубокий плуг и так проходит сам собой, не закрепляясь и не формируя пагубной зависимости.
зато даёт радость от катания уже в первый день, что не проосто немаловажно, а очень офигенно.

скорость, бугры , реальные трассы и нетрассы (да ещё если в содействии с толковым, доброжелательным инструктором) всё полечат без напрягов !

очень имхо, конечно.
  Share with Facebook
Старий 21.04.2016, 14:22   #240 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Sashko
 
Зараз: на форумі
Звідки: Київ

Снаряга: stumpy evo
@ks, можно услышать аналитику по поводу этих ребят


особенно интересует момент на 1:44-1:52. Там вообще все прекрасно видно

Добавлено через 4 минуты

Цитата:
Коментар від 983 Переглянути коментар
чёт мне кажется , что касается детей, то у большинства из них глубокий плуг и так проходит сам собой, не закрепляясь и не формируя пагубной зависимости.
зато даёт радость от катания уже в первый день, что не проосто немаловажно, а очень офигенно.
мне вообще кажется что дети по-другому просто не поедут. Если мы говорим о возрасте до 7 лет. Анатомия не позволит.

Цитата:
Коментар від 983 Переглянути коментар
гм. кокой ужастный этот плуг !
я вот немного согласен с автором в одном - АСС сильно теряют, когда отказываются от плуга. С помощью него можно понять очень много в балансе и загрузке-разгрузке ноги. Но это их дело, учат же людей. Многих успешно.
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Наши врачи Sheridan Медпункт 36 12.12.2018 11:51
Наши IM Sheridan Наша жизнь вне Форума 15 16.02.2015 17:51
Наши Ёлки waterboy Наша жизнь вне Форума 13 07.01.2015 16:06
SNB: Наши и не наши ПРО Sheridan Доски в сторону 43 05.02.2014 01:54

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00263525 (71%)10 (29%)1 (1%)
Yesterday00143376102 (71%)39 (27%)2 (1%)
Month42655403216753030 (55%)2241 (41%)202 (4%)