Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > Уголок воспитателей
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 06.08.2010, 16:06   #51 (посилання)
Невидимка
 
Аватар для Apple
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: LINE Blend 2011, Fischer Vision Inspire V9 2009, Seba FRM Freeride, Specialized Myka HT Sport Disc
Мастера только в Шаолиньском монастыре бывают. Все остальные - ученики учеников. Просто нужно выбрать лучшего.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 06.08.2010, 16:09   #52 (посилання)
The Last Boyscout
 
Аватар для Salseros
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kharkov, UA

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
Цитата:
Коментар від Apple Переглянути коментар
.. Но для него как раз и заключается свобода в том, что он меняет установленный регламент. Ночью бодрствует, днем спит.
Та нивапрос! Если при этом выполняет по дому всё, что должен и не мешает другим - пожалуйста!
Я просто думаю, что это связано с летним расслабоном. Прийдёт учебный год - и всё вернётся накруги своя.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 06.08.2010, 19:35   #53 (посилання)
Адепт Харбариума
 
Аватар для Sheridan
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Default City

Снаряга: Yamaha Tracer 9, Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188, Canyon Neuron 9 CF SL
Из одного ЖЖ

Цитата:
Зачатие длится 12 минут и это лучший момент во всей педагогике. Дальше сплошные убытки. 40 недель ты толстеешь от одного взгляда на булочку. Тебя разносит, бесит и тошнит одновременно. Ходить тяжело, сидеть неудобно, лежать вредно, жить тошно. Ощущение, будто выпила аквариум и внутри плавает черепаха. Родятся дети тем же дурацким способом, какой использовали инопланетяне в голливудском кошмаре. Не по-людски как-то. Причём роды - это не конец приключений. Всё лучшее впереди и ты ещё не раз об этом пожалеешь.
Дети не дают спать. Их почему-то бесит, если родители спят. Какают они исключительно, когда вы надели пять штанов и зашли в лифт. А однажды нарисуют на стене такую бабочку, что не сразу ототрёшь.
Каждый день дети едят, пьют и другими способами портят настроение. Чуть что не так, они же на тебя орут.

В три года ребёнок вернётся из сада с грандиозной шишкой на лбу. Ты пойдёшь и убьёшь чужого папашу. Он так и не успеет понять, за что.
К десяти годам смиришься с двойками и перестанешь искать, кто в родне был такой тупой.
В двенадцать лет чадо признается, что любовь разрушила его жизнь и всё зря.
В тринадцать обнаружишь в его кармане сигареты и ужаснёшься.
В четырнадцать найдёшь презервативы, ужаснёшься, но уже не так бурно.
В шестнадцать сама подсунешь ему презервативы и вспомнишь, каким он был милым, когда в тринадцать только начинал курить.
Потом заявится какое-нибудь Маша или Витя, всё в прыщах и очень ранимое. И вот они уже вдвоём грабят твой холодильник, одалживают без возврата, бьют посуду и запираются в ванной. И тебе же надо их мирить. Полы они вымоют лишь однажды, под Новый год, после шикарной драки со скандалом и валидолом.

Но зато. Зато! Однажды ты найдёшь в шкафу свой портрет, написанный шариковой ручкой. Там у тебя будут кривые ноги, квадратная голова, косы размером с солнце, косоглазие и нос на щеке. Ты поцелуешь каракули и решишь, что оно того стоило.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 06.08.2010, 21:49   #54 (посилання)
Я не мальчик!!!
 
Аватар для jordik
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Івано-Франківськ

Снаряга: Elan Mag Spice
Цитата:
Коментар від Sheridan Переглянути коментар
Из одного ЖЖ
таке враження, шо ту тему в ЖЖ писала людина,яка поняття не має як це бути батьками: точно ніколи не вагітніла, не народжувала, не колисала, не ставила на ноги дитину,не тішилась своїй повноті при вагітності, не пізнавала щастя народження, не раділа їх малим і великим здобуткам, знаючи, що в цих здобутках і власна заслуга.
автор статті відірвана(ий) від світу. а в статті- суцільний негатив, апофеозом якого став папірець з малюнком, захований від батьків,що означає : дитина навіть не довіряє батькам, ховає від них свої творіння в шафу,які колись випадкого знаходяться.

до основної теми:
а ми щойно вернулись із відпустки з дітьми, провели 2 тижні безпепервного спілкуваня з малюками. висновок єдиний: діти-віддзеркалення батьків. генетичне віддзеркалення. мій старший син -сова,як і я, холерик, маніпулятор ітд. молодший- жайворонок, як чоловік, сангвінік. більше того, моя старша дитина зараз говорить, коли любить або сердиться, ідентично тими ж фразами і словосполученнями, що і я в його віці, ніколи не чуючи таких прикладів. це просто фантастика-1в1.
діти в 3 річному віці справді легко вчать мову. за кілька днів мій син впевнено відстоював свою власність на пляжі: не трогай,это мое, -при чому в розмові з дітьми говорив російською,ніколи раніше її не чуючи.
згадую свою бабцю,яка зі мною увесь час розмовляла на кухні польською.
2 АРРLE:
є таке поняття як "сродна праця". Сковорода казав. правду казав. задатки дитини до певного виду діяльності видно з малого. головне "попасти в лузу" або не стримувати всесторонній розвиток дитини. отой талант однаково рано чи пізно виявиться. куди б ви не заганяли дитину. правду писалось про закинуте піаніно після отримання атестату. а хтось за класний звук піаніно під пальцями душу готовий віддати, але не вміє складати конструктор... кожному дано своє. і дітям теж.
твойому малому вже майже 4. ти мала б спостерегти досі до чого в дитини є реальний талант- те й розвивати - все інше розвинеться автоматично, якщо дитина буде реалізована в найголовнішому.
на жаль, Київ занадто заангажований методиками раннього розвитку дитини по типу Монтессорі, призначеними для розвитку відстаючих дітей робочих бідних кварталів - це, на жаль, теж бізнес.
на свій талант дитина тобі сама покаже пальчиком: чи то буде мистецтво, чи спорт, чи продажі , чи медицина, чи педагогіка, чи ІТ, чи вища математика... краще більше спостерігати і дивитись на своїх малюків, аніж заглядати , що в сусідів дитина знає те-то і те-то вміє те-то і те-то. це так нагадує сільські тини і соняхи...ти ж не знаєш на якому рівні дитина-одноліток твого сина знає китайську і українську.
читати, рахувати, писати (і матюкатись) вміють всі. не залежно від того, коли почали вчитись- чи в рік, чи в 5. важливіше ХТО БУВ УЧИТЕЛЕМ. АВТОРИТЕТОМ. тому й рівень освіченості і грамотності в кожного різний. все залежить від ПЕДАГОГА,(а також батьків,оточення і середовища, в якому навчається дитина (знову ж таки, авторитетів)
тратити час на те, щоб дитина була схожа на всіх інших,які вміють читати в 2 - даремна трата часу, якщо до цього немає таланту.це схоже на гонитву за модою. краще знайти і розвинути у дитини той унікальний талант,який їй даний - щоб інші тягнулись і хотіли бути схожою на вас, а не ви на когось.
тому що наші діти найкращі.
(мої хлопці алфавіт вже знають.рахувати вміють до 10, казки і вірші безпомилково переповідають за 2-3 -м разом, але не вважаю це чимось особливим чи унікальни - їх не годуватиме грамотність, вони це однозначно здобудуть, їх і їх сім"ї годуватиме улюблена справа,до якої треба йти важкою працею, а цю улюблену справу потрібно розвивати змалку. своїм прикладом- власною працею. тоді всі в сім"ї будуть привчені до праці - над собою і для інших.
наші extreme-kids і справді найкращі.:wink:

Востаннє редагував jordik: 07.08.2010 о 01:04.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 06.08.2010, 22:32   #55 (посилання)
Больше не захожу сюда
 
Аватар для Afro Samurai
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: PSP
Цитата:
Коментар від Apple Переглянути коментар
Мастера только в Шаолиньском монастыре бывают.
Айкидо - японское боевое искуство
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.08.2010, 14:25   #56 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для waterboy
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev
Цитата:
Коментар від Apple Переглянути коментар
Хочу мелкого отвести на восточные единоборства. Выбрала айкидо. Во-первых - берут с 4 лет только туда Больше никуда Сначала хотела на дзюдо. Но как киндера подготовить? Мы его учим "миру-мир".
Та берут с 4-х не только на айкидо, просто не везде есть группы для совсем мелких.

Айкидо для начала хорошо будет. Только нужен правильный тренер. Могу сходить с малым на тренировку в виде "старшего брата" на "посмотреть" или даже позаниматься на первых занятиях за компанию(если это допустимо).
Это даст возможеность оценить качество тренировки и подход тренера "изнутри".

P.S. Дзюдо тоже нормально, но слишком ориентированно на спорт, тогда уж лучше на акробатику. На том же "Спартаке" есть толковые тренера, которые ведут группы для совсем мелких - могу подсказать.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2010, 17:49   #57 (посилання)
Live Fast
 
Аватар для Джигит
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Харків, Україна!!!

Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
Пожалуйста! На акробатику не надо! Это не спорт для Здоровья, а скорее за счет здоровья спорт. Сам в 3м классе родителей убедил разрешить ходить на акробатику. К очень хорошему тренеру, хороший зал, ребята и девчонки классные ходили.
Но своей дочери и другим детям такого не желаю, жена подтвердит...
Сам не помню друзей которые протренировались 2-3 года без травм (серьезных), а если понравится...
Добавлю, что для результата в гимнастике или акробатике нужно иметь такую волю, смелость,самодисциплину, здоровье и конечно удачу - которой у Большинства взрослых просто не может быть 8( а без результата какой смысл?
Не советую рисковать будущим здоровьем ребенка
Свежий воздух + общение с детьми + минимальный физ нагрузки 8)
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Не согласен Afro Samurai + igrus
Старий 08.08.2010, 17:53   #58 (посилання)
макаронка
 
Аватар для Варонка
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Кишинев, Молдова

Снаряга: Jones Carbon Flagship, Jones Solution Splitboard
секс драгс энд рокнролл!, резюмируя наставления Джигита
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2010, 20:29   #59 (посилання)
Live Fast
 
Аватар для Джигит
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Харків, Україна!!!

Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
Цитата:
Коментар від Варонка Переглянути коментар
секс драгс энд рокнролл!, резюмируя наставления Джигита
Я такого не говорил!
Да, есть много положительного в спортивной гимнастике и акробатике.
Но, в 25 лет рентгенов шеи и спины хватило для того чтобы не пойти в армию, а травмы голеностопов с 30 лет не дают комфортно спать.
Если бы родителям показать видео нарезку падений за год скажем человека с 1м взрослым - кмс разрядом, 70% детей забыли бы про акробатику и спортивную гимнастику.
Варонка, что в Молдавии секс наркотики и рокнролл уже с 5 лет?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2010, 22:03   #60 (посилання)
макаронка
 
Аватар для Варонка
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Кишинев, Молдова

Снаряга: Jones Carbon Flagship, Jones Solution Splitboard
Цитата:
Коментар від Джигит Переглянути коментар
Варонка, что в Молдавии секс наркотики и рокнролл уже с 5 лет?
Здесь дети растут исключительно на вине.

А вообще, я пошутила)
тэйк ит изи)
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0893910 (83%)2 (17%)1 (3%)
Yesterday0912849683 (65%)44 (34%)1 (1%)
Month95014309246512671 (62%)1465 (34%)189 (4%)