Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > Как это было?! Мой первый учитель.
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 22.03.2010, 11:00   #31 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Цитата:
Коментар від JAS10_OLGA Переглянути коментар
После поездки в Ясну смотрю видео своего становления на лыжи - оборжаться
хотя тогда было не до смеха. Тростян... первый спуск, вот как это было:


учили меня сурово...на крутяках лед, инструктаж - слово "едь!",
автоматически становлюсь в плуг и еду...там где притормаживаю от страха - крики"едь, едь, едь на меня!!! "+ кое-что покрепче вышибает - не знаешь чего бояться больше и едешь спасал глинтвейн...
и так все три дня
зато инструктору было чем гордиться, другие брали лыжи на плечи и 3 часа сползали с горки...
Як для першого разу:wink:, то дуже добре проїхала по дорозі "життя", навіть без падінь. Давай продовжуй вдосконалювати свою техніку катання і все буде:ok:.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
+ JAS
Старий 11.11.2010, 14:50   #32 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для vorigg
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Columbia:)

Снаряга: .
Як я вперше став на лижі

Можливо когось зацікавить і хтось захоче поділитись своім досвідом вперше на лижах.Пишіть, буде цікаво почитати.
Але спершу розповім про себе,як все сталось в мене...
Було це на Буковелі пару років тому (катаюсь лиш на Буковелі, хоча хочу на Драгобрат, в Словакію, Австрію, Нову Зеландію мрії... Чому я не живу в Євросоюзі?! Бо справжній патріот ).
Поставила мене на лижі моя дівчина (з якою, до речі ми вже 6 місяців і 26 днів одружені).Почав я з "найскладнішої" траси №7 і підйомника для діточокЧому? Бо на великому бугільному їхати страшно. Так і пройшов мій перший день...
Але вкінці мене потягнули на Довгу,щоб показати всі красоти.Став я там на вершечку і понісся стрімголов вниз (ну майже).Зняв я значить там свої лижі і почав в суперзручних ботах свій довгий і нелегкий спуск донизу який зайняв у мене 1,5 години(я просто екстремал). Там внизу,біля машини коли зняв свою амуніцію з ніг я був найщасливішим у цілому Всесвіті.
Наступного разу на лижах (коли я теоретично значно покращив свою техніку) мене почали тягати по всіх трасах і на одній з них стався прикрий епізод: Якоісь біди я поіхав в таку різнокольорову сіточку яка мала б рятувати від падіння в річечку. Дякую робітникам Буковеля які "міцно" закріпили її штирями сантиметрів на 20 в сніг. Це гарантувало мені солодкий політ головою вниз з висоти 4-5 метрів (під час якого я згадав все своє життя, ну як в фільмах, ви розумієте?).Бабахнувся я спиною на мякенький сніжок аккурат між каменюками і якимись деревянними стовпами.
Але це все не відбило в мене охоти й бажання до цього цікавого й захоплюючого виду відпочинку.
Зараз стараюсь регулярно покращувати свлю техніку, що й з нетерпінням прагну робити, як тільки впаде сніжок
Напишіть як відбулось у вас знайомство з лижами
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
:) Dimson, wwa, SMR
Старий 11.11.2010, 15:30   #33 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Yurez
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: ARMADA JJ, Volkl Racetiger Speedwall SL R WC 2011, Merida TFS Trail 100-D
Сори, авторство не моё, но чёто навеяло...

Ну,слухайте. В минулому роцi я вперше став на сноуборд. Про те,як брали дрижки, при поглядi вниз, як першою трасою виявилася чорна(...давай тута,в родi нiкаво нет, нiкто смеяцца нi будiт...) i як котився, чайником вниз, аж до пiдйомника, розказувати не буду, через це пройшли майже всi. Скажу тiки, шо абонемент взяли на двох на цiлий день, (а х@лi там спускацца...) а хватило здоров'я лиш на два спуски, та й добре, шо живi осталися. А от наступну пригоду навряд чи комусь довелось пережити. Так от, на другий день, зрозумiвши, шо таке швидкiсть, смак снiгу, i дошкою по зубах, i трохи попустившись, на Буку не поiхав, а пiшов на Козу (жили в Яблуницi). Вiдразу порадував око пологий спуск, зi словами "та ета нам тiпьерь раз плюнуть" пiшов до пiдйомника й... побачив бугiль.
Це зара я вже такой умний, а тодi вигляд ненадiйноi швабри на вiрьовкi зародив в менi зерно сумнiву й недовiри), як виявилося, не дарма. Кохана моя, до речi, теж стала на лижi вперше. От пiдходимо ми з нею до бугiля, я, пристебнутий обома до дошки, подруга на лижах, чiпляють до нас швабру, i панiслааась...нас зразу попередили - НЕ сiдати!, дiвчина в мене бiлявка, тому сiда одразу. Ми валимось, бугiль iде далi, я одною рукою за швабру, другою за кохану, повземо i гадайемо, накрились грошi за пiдйом чи ше дадуть спробувати? Метрiв через п'ять почали виникати сумнiви-"нiдайедiм"-каже кохана. "Ай"-думаю," мать iх так, тi деньгi, а то ше й обматюкають та заставлять пiдйом ремонтiровать", бо таки добряче дошкою та лижами пошкрябали. Бросаю бугiль i на пузi з'iжджайемо донизу, ну, понятно шо, збиваючи пару невинуватих лижникiв, що пiдiймалися за нами, на ще бiльшу радiсть вiдпочиваючих, якi й так уже вiд смiху пiсялися. Коли ми вчотирьох розповзалися, щоб не збити наступних, було смiшно й нам.
Гуцул-розводящий попитку не зарахував, дозволив спробувати ше. Кохану пiдсадили до опитного лижника, попередньо наказавши обов'язково сiсти), менi порадили одну ногу вiдстiбнути. - А можна я взагалi дошку в руки вiзьму?-запитав у розводящого, - та хоч i в зуби, - великодушно дозволив вiн. Я взяв сноуборд в руки й пiдчепився до бугiля з якимсь лижником... Я думаю,тут на форумi люди з досвiдом, розумiйете, да, шо таке бугiль, шо таке лижнi ботинки з тракторною пiдошвою...от i уявляйте)) тягне мене бугiль, я одразу розумiю, шо щось не те, ботинки не йiдуть, с@ка, я починаю бiгти. Думаю про гуцула-розводящого, думаю, шо доброта його не безмежна, i третьоi спроби може й не дати. Шутнiк,думаю. петросян. Лижник, що весь цей час мовчки серйозно на мене дивився, "вертай", - каже,- "не добiжиш". Я розумiю, що внизу всi дивляться на мене i думають теж саме. "А дулi вам", я не люблю, коли в менi сумнiваються. Бiжу. Десь пiсля половини пiдйому думаю про розводящого виключно матюками. Останнi метрiв сто вже нiчого не думаю - не можу.
От так от, в лижних ботинках, з дошкою, з язиком на плечi я дiстався гори, пробiгши бiльше кiлометра. На горi, бiля бугеля сидiли двi тьотки, вiд такоi картини у них просто одвисли щелепи. Я впав на снiг i лежав хвилин 40, незважаючи на застереження мiсцевих дiвчат, типу "товариша застудиш". Того дня я був звiздой. На мене тицяли палцями й розповiдали тим, хто не бачив). Другий пiдйом був бiльш вдалим, я доiхав десь до середини, спiткнувся, й одiрвав бугiль - "гад, так тобi й треба"- це я про розводящого, хоч якась втiха). Помалу, насвистуючи, я пiднявся на гору-двi тьотки на горi тупо випали в осадок.
Така iсторiя. 10 лютого я, нарештi, буду в Карпатах, отже, прадалженiйе следуйет...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2011, 18:03   #34 (посилання)
Недавно на форуме
 
Аватар для novichok
 
Зараз: поза форумом
Звідки: киев

Снаряга: В поиске...
Напишу я свой первый опыт.
Было дело в сезон 2004/2005 года. Взяли меня друзья с собой на Красию. Я предварительно взял прокатные снаряги кое-как оделся. Выбрались мы на Красию, усадили меня на креселку старую (слегда охренел, 25 мнут подниматься). Слез с креселки, стою жду знакомого. он слез с креселки и поехал сказав мне только одну фразу "встретимся в колыбе". Надел лыжи, а они едут!!! что делать, метров через 50 грохот. так продолжалось метро 300 еще, пока один человек мне не подсказал двигаться от края до края и тогда не будут так быстро ехать лыжи. Снова падения и опять падения, грохот. упал в сантиметрах от мужика на что он ехидно так:"что за грохот на горе?" и поехал, на что я ему вслед крикнул "научусь кататься, догоню!!!". В итого спустя час я в Колыбе, выпил вина вдоволь и своим ходом уверенно проехал еще метров 300, после снял лыжи и пошагал к машине. Но это у меня не отбило желания и я усердно искал на горе тех кто учиться и повторял на ними, потом искал взглядом тех кто умеет кататься и повторял, повторял... и так длилось 3 сезона, я уже практически не падал и думал что уже умею кататься, Пока не поехал на гору с дядей (кмс по горнонолыжному спорту) и он мне дал пару дельных советов после которых я поменял свои понятия о горных лыжах.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
+ SMR
Старий 14.01.2011, 00:47   #35 (посилання)
Шайтан
 
Аватар для Matou
 
Зараз: поза форумом
Звідки: ...

Снаряга: ...
Первым "учителем" была бывшая френда, которая сама - от силы пару недель как несколько ночных катаний откатала. Она очень увлекающаяся, стремительно все подряд нужное покупает и потом ташшшыт за собой с уверениями, как это невменяемо круто.
Ну, я обычно ведусь.
Не знаю, катается ли там еще она сама, а я теперь уже на второй год за собой потянула девицу распрекрасную мучить и измываться над. Этот год получается третим, хоть и реально кататься получается не очень часто.

Вначале все брала на веру, как подруга говорит, с припадками флегматичности холерика покорно скатывалась, отстегивалась и волокла доску наверх. Крепатурой как явлением страдаю очень и очень редко, в этот раз тоже все было ок, так что ничего удручающего или отбивающего желание не было. Ну там фееричные синяки и отбитая задница (все равно плоской не стала) ранее увлекавшуюся велосипедными выездками и конным спортом меня не испугали. Знаете, как в первую неделю попа о седло стучица, когда облегчаешься (не ржать!) при рыси?.. вот-вот.

Потом стала смотреть видео, читать статьи более подробные, в этом году вот форум этот нашла - типа, самообразование. До сих пор даже в самых элементарных вещах узнаю что-то новое и осознаю собственные ошибки. Я - социопат, потому мне именно такой способ, когда я могу наполовину самостоятельно, медленно, но верно научиться всему, только и подходит. Конечно, время от времени я консультируюсь с кем-то и прошу посмотреть, так или не так я делаю.

В любом случае, считаю, что наибольший вклад в тот восторг, который я ощутила, когда поняла, что в ранее сложный для меня момент, обычно заканчивающийся падением, не просто контролирую борд, а делаю это без малейшего обдумывания, внесла сама гора. Во время второй поездки в первый день Тростян отбил мне копчик, а на второй спустил по склону гладко, легко и вообще я захлебнулась счастьем. Потом, правда, все равно кувырнул в сугроб, но мне праздник уже ничем было не испортить. Потому что одно дело - просто уметь ехать вниз, а другое дело - решать, КАК и КУДА ехать. Отакэ.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.01.2011, 19:50   #36 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для BirviZ
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Чернигов

Снаряга: Ботинки Atomic C:9 Хочу Magfire 78ti 182 cm :)
Мой первый раз был на Тростяне, центр. Год 2006
Мне на работе стало скучно, я сходил в магазин. взял в прокате снарягу, затем на вокзал за биллетами, и поехал.
По приезду сразу пошел на гору, часа полтора простоял в очереди на кресло, поднялся, в телефонном режиме узнал как встегнутся в лыжи, и смотря что делают другие начал падать.
К концу дня я пропадал до низа центра и поехал по дороге в сторону Славского. На одном из поворотов совсем растерялся и на полной скорости на 2х прямых мчался в какуюто компанию. Дабы не натворить беды, во все горло орал "Я ЧАЙНИК!!!! НЕ ЗНАЮ ЧТО ДЕЛАТЬ!!!!!". Народ быстрень разбежался со словами "ПРИСЯДЬ И НАБОК!!!"
Затормозить получилось пятой точкой. Народ из компании меня поставил на ноги, и рассказал про "волшебный" нижний запад.
На следующий день пешком спустился до нижнего запада, стал учить повороты.
В конце дня съехал с центра уже на лыжах.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.01.2011, 21:24   #37 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Shela
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Fisher Web, Revel 8 KTP, Rossignol Scratch Girl BC
Игорь-Рыцарь. Бедный..))) Муж решил меня в наше свадебное путешествие притащить в Подобовец и поставить на лыжи. Это был ужас! Я с жутким насморком (хронический гайморит), полным отсутствием физической подготовки и боязнью вообще сдвинуть лыжи с места. Намучился Игорь со мной, конечно. Спасибо тебе!!!
На следующий день меня Дэну сдали. До сих пор вспоминаем, говорит его мат на всю гору был слышен..))) Я не помню, у меня вообще вместо мозгов каша была. Запомнилось окончание того дня, когда Денис отправил меня уже "типа лыжницу" вниз, я категорически отказывалась ехать. Снега тогда было мало и внизу трасса вообще заканчивалась достаточно узким (ну тогда мне так казалось) отрезком со снегом. И там стояла девушка в ярко красной куртке. Я хотела дождаться, пока она отойдет, Денис авторитетно заявил, что я её по-любому объеду, давай мол едь, главное не смотри на неё, тогда объедешь (ну как елки вроде, смотреть чуть левее или правее). Ага.. Это типа не думай про розового слона.. "Не смотри на красную куртку"... Врезалась, слава богу, обе мягко в снег упали... На третий день пошел дождь, снег смыло, мои мучения закончились..)) Ну муж не унялся в своем желании сделать из меня лыжника, сноублейдера, скибордера. Теперь каждая зима - это праздник, и снег - главное счастье!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.01.2011, 22:05   #38 (посилання)
теоретик detected
 
Аватар для Ihor
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернопіль

Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
не так про вчителя, як про те, як почав....

В молодості спочатку був ботаном. Точніше, виховувався ботаном, хоча, напевно, від природи - то не зовсім моє, точніше, не лише це... Потім приупав за дівками, тоді дрібні діти... Якось не до того було... Звісно, в дитинстві вишивав по навколишніх сільских горбаках на дерев'яних як більшість ровесників, хіба що трохи частіше знаходив пригоди на задницю в тому вишиванні...

а, ще.. в перериві між ботанізмом та дівками друзі трохи присадили на гірський пішоходний туризм... неорганізований... Правда, через дрібні діти (то прийшлося на славіні 90-ті) прийшлося скоро той ровер полишити...

Але діти підросли, трохи почав швендяти по горах знову... Якось зв'язався з варіятами з karpaty.com.ua, які в основному ходили по Карпатах зимою, а не літом... відповідно почав швендяти зимою й сам... В той час уже й у нас народ починав масово їздити на гірських лижах, але то якось не сприймалося, типу попробуємо то на пенсії, коли здоров'я швендяти по горах вже не буде :-). Ше іноді в горах в походах приходилося перетинатися з кентами, що сильно їздять, так от говорили вони - чим пізнше почнеш, то тим сильніше присядеш :-). Перший то сказав Вассяяяяя зі скієра, накаркав, мене він напевно вже й не пам'ятає - перетиналися в реалі лише раз...

... Діло йшло потрохи до пенсії, і тому почав набиватися до знайомих, що вже троха катали - мов, візміть мене з собов... Однак чи не до тих набивався, чи не дуже наполегливо - одним словом пройшло пару років без особливого результату. А тим часом все сильніше присідав на зимове швендяня... Було пару чоловік, які досить легкі на підйом (один з них досіть відомий в вузьких кругах бордер, правда, тусується на скієрі, тут не помічався - АйрішХайлендер). Кенти, ті, яки легкі на підйом, з Франека і ЛЬвова, і я один з Тернополя... Чергове збирання в похід виглядало іноді так - була нечітка домовленість, що десь колись плюс мінус день сходимо... Далі, я, як той, кому саме далі добиратися - грузився на громадський транспорт і обзвонював тих хлопаків.. Типу я в поїзді, рушайте... завжди хтось приєднувався...
Але 3 березня 2008 шось не зіграло... Обзвонив всіх з поїзда, нікому щось не получалося... Ну не вертатися ж назад.. рішив податися в легеньке соло... В Коломиї пересів на раховоз, зійшов в татарові - так як планував в район Попа зі Смотрича. так от, стою зраня в татарі, а в сторону Верховини ніфія не стає. Аж тут доходить - чекай, так Буковель максимум кілометрів за 12... Дай, думаю махну туди, гляну, що прийдеться робити на пенсії :-). І що цікаво - зупинилася перша ж попутка, якій проголосував :-).

Припхався з туристичним рюкзаком, з снарягою, готовою до автонамки... Так, літрів під 100 :-). Дзвоню кенту, який вже років три мене брав на буковель. Кажу, так і так, я на Буковелі, шо робити? відповідає - та шо, шуруй на прокат, візьми лижі, скажи шо ти перший раз. І коли маєш пару лишніх гривень - то візьми хоча би на годину інструктора, інакше - я тобі співчуваю :-).
Повалив я на прокат, бачили би ви писки прокатчиків при виді мого маленького столітрового рюкзачка вагою майже пуд :-).
З інструктором повезло - хоч був дюже молодий хлопчина, але толковий, імені, на жаль, не запам'ятав (то в школі біля другого )... За дві години на сімці поставив в плуг, але наголосив, що плуг не самоціль і з нього треба втікати пошвидше, теоритично навіть розказав процес втікання :-).

Повозився я десь до обіду на сімці, навіть почав пробувати троха втікати з плуга, відчув себе крутеликом, показалася сімка мені скучною, запитав далі внизу хлопаків буковельських на витягу, куди далі йти...

- Шуруй на 14-ту..

Пошурував. А чотирнадцядка під обід уже в усій красі. Я ж того не знаю. Випхався на верх... Глянув. Троха погано стало... Але народ якось сповзає. Почав і я сповзати. Попередньо дочекавшись якогось коридорчика з лівої сторони траси... Відчуваю, плуг ніфія не тримає, швидкість росте, коліна викручує... Думав вже падати... але спереду ніби показалася зона, вільна від піплу... Cтаю на прямі. Розігнався... Може і все добре було би.. Але прямо по курсу - горбочки... мужньо встояв на перших двох, третій гарно кинув вгору і в напрямку до лісу. Летів, як показалося, довго, приземлення напевно було еффектним, бо всі хто був поряд - почали збігатися до мене. Але обійшлося. Не зробив шкоди ні собі, ні комусь іншому. Зрозумів, що рано втікати ще зі сімки. Помало поповз на сімку знову і прокатав там до кінця дня. Встого зробив там 17 спусків...

Процес сподобався :-).

А, після Буковелю все таки зробив маленьке соло в районі Смотрича, по дорозі додому ще хотів заглянути на Бук, але передзвонили з дому - потрібно було терміново вертатися...

В тому ж сезоні ще раз з'їздив на Бук, тоді вже відносно вільно возився на п'ятірці синій та чотирнадцядці. Зрозумів, що прокатні для мене зам'ягкі і починають дико вібрувати на швидкості..

На початку 2009 по випадку придбав в Констянтина, який Білий Брат (з цього форуму), достойні лижі - магфаєри 10. На той час вони для мене були трохи жорсткуваті, і перших півдня була навіть легенька паніка, що зробив фігню. Але набрав трохи швидкості - і лижі відізвалися і стали відносно слухняними.. А ще повезло, що з обіду перетнувсся з земляком, Віталієм (по форумах не тусується), який виявився дуже компанійським, балакучим, технічним, любителем швидкості і троха показував, як треба катати...
І потяг мене в екскурсію по Буковелю... Яка почалася прямо з двійки. Це при умові, що нічого, крім сімки, синьої п'ятки та чотирнадцядки ще не бачив і був лише
третій день каталки на троха жорсткуватих лижах :-). То був троха шок, але я вижив. Потім ше не раз катав з Віталієм і його товаришами. Власне його можна вважати моїм, поки що основним вчителем. Він, як мінімум, закріпив любов до швидкості.

Ще відносно недавно трохи поспілкувався з Інструктором (Олексієм), послухав його порад, буду відпрацьовувати.

Зараз катаю швидко, принаймні набагато менша ймовірність получити лома ззаду. На всіх буковельских трасах відчуваю себе комфортно. Але дуже потрібно працювати над технікою.

В планах не лише Буковель :-).

пс. Констянтин, лижі чудові, мегареспект :-).
пс2. мені зараз 47 років, катаю лише другий сезон (два дні весною 2008-го не враховую як сезон). Побто на гірські лижі вперше став в 45.
Минулого сезону витяг на лижі ще свого малого, який вже не зовсім малий :-).
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2012, 14:30   #39 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Serge Siro
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Nidecker сноуборд, Honda xr250, OR Rise, Cabrinha Caliber
Вот как полезно иногда просто полазить по форуму. Оказывается есть и такая тема
Как ни парадоксально, моим первым учителем была Голубоглазая. В чем парадокс?
В том что учился я катать на лыжах.
Ну лыжами это назвать было тяжело, такие две палки, с носками как у маленького мука, и крааасные ботинки
Учила Ленка меня на тростяне, естессна заехавши на самый верх. Ни я ни, подчеркиваю, она ни разу там не были.
Итак, поднялись мы на кресле собсна на Тростян. ну там такой небольшой спуск в сторону запада идет. Тю, сказал я, Тю, сказала Ленка, и показала как встегиваться в лыжи.
Ерунда, думал я пока скатывался по этой маааалюсенькой горочке, ничо такого сложного
Оказалось то что я принял за горочку, это просто дорожка на саму горку. вот когда мы с Ленкой
подошли к самой горке, это ббыл или верхний запад или центр, оба дружно сказали БЛЬО!!!
я вообще такую крутизну и с такими буграми видел в первый раз в жизни.
Вот тут то и нужно было спуститься. Самое худшее что Ленка не показала мне как поворачивать и, главное, как тормозить! я не знаю, как это выглядело, но это было эпическое кувыркание и снеговаляние! И вот это вот, сидя бочком на жопе пытался упереться палками в склон и встать на лыжи. А лыжи такие крестиком стали и параллельно ни в какую. Прибавить туда шапку набекрень, свитер, шарфик, и штаны лыжные с секонда. Ну все знают, все видели Но слава богу всё обошлось, и спустя каких-то два часа мы уже были на нижнем западе.
Кстати в ту поездку Ленка впервые сломала лыжу ))
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2012, 18:07   #40 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Paradox
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: NS Heritage , SP Mountain , Deeluxe ID
Ну а как теб на борд угараздило?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Лыжный спидометр. Кто? Чем? Как? Muzzy Après Ski 82 21.11.2019 20:37
Как не потерять лыжу в целине? inney How to 36 15.11.2017 22:35
На чём и как летают Natusik Air Sports территория 20 17.06.2013 21:03
Как выровнять согнутую лыжную палку? vovkylaka Стафф 16 08.02.2011 11:29
Как участвовать в спортивных мероприятия StasV Après Ski 0 12.03.2010 22:48

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000089 (76%)28 (24%)1 (1%)
Yesterday1108314089 (76%)28 (24%)2 (1%)
Month52705247210472997 (56%)2161 (40%)187 (3%)