Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Отчёты (https://extreme.com.ua/forum/115-nashi-otchyoty/)
-   -   Отчёт: Буковель. Другий погляд. 18-20.12.15 (https://extreme.com.ua/forum/nashi-otchyoty/12767-bukovel-drugii-poglyad-18-20-12-15-a.html)

sanyana 21.12.2015 20:40

Буковель. Другий погляд. 18-20.12.15
 
У темі 5 додатків
Шо було і як каталося, думаю всі знають по вебкам і коротеньким мінізвітикам. А власно моя поїздка склалась 50 на 50. Чому не всі 100? Тому, що "arbeit macht frei" вираз суто філософський і поїхати з дружиною, як планувалось, в останню мить не склалось. Дуже хотілося познайомитись з форумчанами. І хоч на ці дні судячи з усього їх таки там було, але... Дуже радий знайомству з Сашком (SRT) і Юрою (Dr_Che):preved:. Юркові велика подяка за те, що підв`язався передати заліпухи в Ужгород. Бачив живого Сашу (Skyclub) і хоч їхав через його фірму, познайомитись і покатати так і не склалося, бо він людина зайнята, а самому лізти перед очі якось... не те.:oops:
Трошки про каталку від себе.
Катати під працюючими сніговими пушками це, я вам скажу ЩОСЬ! Сто метрів і шкрябаєш лінзи. Постійно думаєш про двірники і зимовий омивач.:cry:
Черги - чергами, але! На фото низ 11 в неділю о 9.00. Так буде десь до 9.30. Далі - гірше, але після 13.00 черги знову підуть на спад бо схили вже розбиті і люди притомились. До 10.30 і після 13.00 (умовно) це наше ФСЕ.
По лижотерах. Брати лижі в руки в черзі це, безумовно, гуманний підхід, але до генетично модифікованих українців (в переважній більшості) все доходить через гаманець або біль. Тому я за хардкор!:crazy:
В п`ятницю спостерігав дуже багато зіткнень і транспортувань постраждалих. Навіть якщо зробити знижку на те, що багато людей перший раз за сезон стали на лижі і ще не вкатались, то все одно картина драматична. Спеціально для відповідальних осіб курорту! Відкрию вам страшну таємницю! Після ніг, рук, ший, хребта, голови в шлЬомах чи без, все одно будуть на пятому місці! Це так... для загального розвитку. Це мегакруть, кожні десять хвилин розповідати по гучномовцю які траси для кого, але... на кожного українця, як відомо, приходить два гетьмани! Може прийшов час щось робити? З стійким сморідом від перегару, який висить над чергою на витяг. З йолопами, які ледве став на лижі, лізуть на закриті траси. З вівцями і баранами, які перепочивають лежачи на вузьких ділянках трас. З ломами в кінці кінців. Хоча... з ломами мабуть в першу чергу! Я не сподіваюсь на вашу адекватну відповідь, бо це стадо приносить вам бабло. Але хоч спробую...:unknown:
По поїздці зробив два практичні висновки: 1. Хто рано встає - тому Бог дає! 2. Якщо почали тиснути боти значить настав час стригти пазурі!
На останнє. Якщо дочитали до цього місця, то лишилось небагато. Я вже сам замахався на кнопки тиснути...
В довгу "обідню перерву" сидів, слухав, дивився на людей і просто спостерігав... І от шо вам скажу. Поділяти лиже-бордерське суспільство на бордерів, карверів, фрірайдерів, ньюскулерів, олдскулерів... До речі! Ньюскул vs олдскул, на мою думку, це як сказати: "Манюня! Яка ж ти худюща!" звучить, як тіпа комплімент:girl_in_love:, а сказати: "Манюня! Яка ж ти жирнюча!"... можна і по писку отримати:vredinko:. Отаке.
Так от. Так поділяти, це не правильно. Бо кожне суспільство складається в першу чергу з людей, а люди... вони різні. Мій варіант поділу виглядає так (смайли спецом не ставлю, най кожен сам поставить, де йому треба). І не буду вживати специфічних термінів, бо які вони, приміром, у бордерів я не знаю.
1. Люди, які люблять і вчаться готувати котів різних порід по різним рецептам. Розбивають голови, руки, ноги... тихенько плачуть довгими замовими ночами, а на ранок знову нагло пруть на схили шукати грані і межу. І находять в кінці кінців. Кредо: "Вправно володіти" безумовно домінує над "мати" і "бути". 15%
2. Люди, які люблять і вміють готувати котів різних порід по різним рецептам. Теж розбивають все, що можливо. Але не від того, що шукають, а від того, що думають, що знають і знайшли. Кредо таке саме, як і у першої групи. 5%
3. Люди, які вимушено пішли з першої чи другої групи через травми, вік, фізичний або сімейний стан та через речі, про які просто не хочуть говорити. Вміють готувати те, що вміють і знають те, що знають. Не меньше, але і не більше. Кредо таке саме, як у першої групи, тільки ВЖЕ навпаки. 30%
4. Люди, які свідомо втекли з першої групи через... лінощі(?), боягузтво(?)... щось теке, що важко зрозуміти. Опціонально та теоретично чудово розбираються в породах і рецептах, а практично досконало володіють одним -двома. Рівно стільки, скільки треба для... та Бог їх знає, нашо воно треба. Кредо таке саме, як у першої групи, тільки навпаки. 40%
5. Люди, які вважають спеціальну екіпіровку та спорядження абонементом в клуб. Рік - два і абонемент прострочений. Тре міняти. Досконало розбираються в породах котів, а от готувати... пристойному суспільстві про такі речі не говорять. Це моветон! Кредо таке саме, як у першої групи, тільки БЕЗУМОВНО навпаки. 10%
Все написане і проценти не аксіома. Це просто моє власне бачення нашого світу. Думаю, що маркетологи саме так нас з вами і бачать. Кожен сам може припасувати себе до якоїсь з груп, але...
От власно і все, чим я хтів з вами поділитись. Чому? Мабуть хочу змінити процентні ставки!? Тільки не сваріться!
З.І. Фотки мої. Честно.

Spin 21.12.2015 21:20

@sanyana, ты сам хоть катнул, или больше созерцал?))
Atomic D2 Race GS, или что покороче?

sanyana 21.12.2015 21:36

Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 292774)
ты сам хоть катнул, или больше созерцал?))

Ясне діло, катав! Вони ж, дємони, на витяг без лиж не пускають.:wink:
Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 292774)
Atomic D2 Race GS, или что покороче?

Та нема у мене інших... поки що... а в цих багато не наїздиш. Дві години зранку і дві під кінець. Але з комфортом.:secret:

Spin 21.12.2015 21:42

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 292782)
Ясне діло, катав! Вони ж, дємони, на витяг без лиж не пускають.:wink:

Та нема у мене інших... поки що... а в цих багато не наїздиш. Дві години зранку і дві під кінець. Але з комфортом.:secret:

Тю..., да одолжил бы у симпатичной пани какие-нибудь в цветочек)))
В эту поездку я все же попробую лыжики моей женушки оседлать,
http://www.rasc.ru/gear/skis/images/...80women-0.jpeg
если нам снега достанется))

sanyana 21.12.2015 21:49

@Spin, воно тобі треба? Схаменіться вуйку! Воно... канєшна... таке... гламурне, але навіщо? При живих-то Кастлах.:acute:

Spin 21.12.2015 21:54

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 292786)
@Spin, воно тобі треба? Схаменіться вуйку! Воно... канєшна... таке... гламурне, але навіщо? При живих-то Кастлах.:acute:

Отчет за мной)))

Oswin 21.12.2015 22:29

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 292764)
Це мегакруть, кожні десять хвилин розповідати по гучномовцю які траси для кого, але... на кожного українця, як відомо, приходить два гетьмани! Може прийшов час щось робити? З стійким сморідом від перегару, який висить над чергою на витяг. З йолопами, які ледве став на лижі, лізуть на закриті траси. З вівцями і баранами, які перепочивають лежачи на вузьких ділянках трас.

Шось ти мене налякав такими звітами) От що не люблю - то перегар і толпи "овець". Проти м'яких пухнастих звіряток нічого не маю, вони милі)

Проти лежачих треба освоювати стрибки, по ходу х)

sanyana 22.12.2015 18:54

Цитата:

Коментар від Oswin (Коментар 292800)
Проти лежачих треба освоювати стрибки, по ходу х)

Та Боже борони!:shock: Ще цьго нам не вистачало:punish: Не так страшні лежачі, сидячі, стоячі, як ті, що вирішили обігнати тебе за будь - яку ціну. Або домчати до низу скорше за брата Колю. Або поставили за ціль зробити вартість одного підйому в 10 коп.:skiing: Від цих спасіння нема...

Oswin 24.12.2015 11:31

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 292873)
Не так страшні лежачі, сидячі, стоячі, як ті, що вирішили обігнати тебе за будь - яку ціну. Або домчати до низу скорше за брата Колю.

проти цих треба цю... камеру заднього виду)))

spitzer 24.12.2015 18:11

Лишь бы чайники не ломились на чёрные с перегаром, иначе будэ бiда


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:59.