Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Summertime > Горный туризм > Украина > „КУБОК ПАМ’ЯТІ”, Львів


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 24.08.2009, 16:24   #1 (посилання)
Паблик Энеми
 
Аватар для Neon
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lemberg :)

Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
„КУБОК ПАМ’ЯТІ”, Львів

ПОЛОЖЕННЯ
про відкриті змагання міста Львова з гірського туризму
„КУБОК ПАМ’ЯТІ”

1. Мета та завдання

Змагання “КУБОК ПАМ’ЯТІ” присвячуються пам’яті туристів, які трагічно загинули на гірських маршрутах Кавказу, Паміру і Тянь-Шаню.
Головні завдання змагань:
- перевірка та підвищення рівня технічної і тактичної майстерності спортсменів;
- сприяння підвищенню безпеки спортивних походів, сходжень і змагань;
- популяризації спортивного гірського туризму серед молоді.

2. Термін та місце проведення

Змагання проводяться 4-6 вересня 2009 року на "Чатових скелях" поблизу м. Львів. Проїзд від головного ж\д вокзалу, маршрутними таксі №№ 75, 68, 36 до зупинки "Винниківське озеро" і далі вліво за маркуванням , або від приміського вокзалу маршрутними таксі №№ 217,117 до каплички в с. Лисиничі, по дорозі до школи далі вверх під скелі.
3. Керівництво змаганнями

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюють відділ фізкультури і спорту Львівської міської ради, Президія та комісія гірського туризму Львівської МГО „Федерації спортивного туризму”. Безпосередня організація змагань покладається на ГО „Карпатський туристський клуб” , а його проведення на головну суддівську колегію (ГСК), сформовану комісією гірського туризму і затверджену міською федерацією спортивного туризму.

4. Умови проведення змагань

До програми змагань включено:
- «Гірські перешкоди» - командні змагання. Контрольний вантаж до 30 кг, розподіл вантажу між учасниками команди довільний.
- «Рятувальні технічні прийоми» - командні змагання. які передбачають: підйом та спуск “потерпілого” з супроводжуючим, підйом учасника з тріщини різними способами, транспортування “потерпілого”.
Змагання проводяться на дистанціях 4-го класу на скельному рельєфі відповідно до чинних Правил змагань зі спортивного туризму.
Попередні Умови проходження дистанцій приведені на http://pro100eXtreme.com/ (тимчасово не функціонує) .
Остаточні умови команди одержать на місці змагань
Для проходження дистанцій команди повинні мати в достатній кількості, відповідної номенклатури та якості групове спорядження, необхідне для безпечного подолання дистанцій.
Кожен учасник повинен мати : зблоковану систему, самостраховку (<1,5 м), гальмівний пристрій, рукавиці брезентові, шолом з номером та одяг, що захищає лікті та коліна. Використання спорядження дозволяється тільки після дозволу технічної комісії. Всі елементи страховки, самостраховки та з’єднань (блокування) мають бути виконані з основної вірьовки (10-12мм) або матеріалу такої ж міцності.
Відповідальність за якість та безпечне використання усього спорядження учасників несе представник команди або самі учасники.
Розміщення учасників у польових умовах біля місця проведення змагань.

5. Учасники змагань

У змаганнях беруть участь команди туристських клубів, туристсько-краєзнавчих центрів, учбових закладів, підприємств, військових та інших організацій.
До участі у змаганнях допускаються команди, в яких не менше 70% спортсменів мають кваліфікацію не нижче 2-го спортивного розряду з туризму, а інші не нижче 3-го розряду, які спеціалізуються в гірському, спелео та пішохідному туризмі.
Вік учасників змагань – 16 років і старші. Вік визначається за роком народження.
Склад команди: 8 осіб, в тому числі: представник (тренер ) команди – 1 чол.(може бути учасником змагань), учасники – 6 чол (не менше 1-єї дівчини), суддя–1чол., запасні – не більше двох учасників.


6. Регламент змагань
Перший день:
до 20.00 –заїзд учасників, мандатна комісія;
20.00 – 20.30 – показ дистанцій
20.30 ¬¬– 21.00 – нарада ГСК з представниками

Другий день:
07.00 - 07.30 – прийом заявок з тактики;
07.30 - 08.00 – відкриття змагань;
08.00 – 20.30 – змагання з видів програми за порядком, встановленим ГСК.

Третій день:
08.00 – 20.30 – продовження змагань з видів програми за порядком, встановленим ГСК

Четвертий день:
08.0 – 20.30 – закінчення змагань з видів програми за порядком, встановленим ГСК
– підведення підсумків змагань, нагородження, закриття змагань.



ГСК залишає за собою право вносити зміни у Програму та Умови змагань

7. Визначення переможців, нагородження

Результат команди у змаганнях з видів «Рятувальні технічні прийоми» і «Гірські перешкоди» - командні змагання визначається відповідно до пп. 3.15.8.2 – 3.15.8.3 чинних Правил.
Загальнокомандний результат визначається за кращою сумою місць на двох дистанціях. «Рятувальні технічні прийоми» та «Гірські перешкоди» При однаковій сумі місць перевага надається команді, яка посіла вище місце у виді «Рятувальні технічні прийоми»
Команди, що посіли 1-3 місця в окремих видах змагань нагороджуються Дипломами.
Команда-переможець у загальному заліку нагороджується перехідним КУБКОМ ПАМ’ЯТІ (який зберігається у відділі фізкультури та спорту Львівської Міської ради) і грамотами, команди-призери - грамотами. учасники команд, що посіли 1-3 місця у загальному заліку нагороджуються грамотами та медалями .

8. Прийом заявок
Команди подають попередні заявки на участь у відкритих змаганнях міста Львова з гірського туризму„КУБОК ПАМ’ЯТІ” до 25 серпня 2009 року в секретаріат Львівської міської федерації спортивного туризму тел.факс. 8(0322)637-937 або на email: kubok.pamjati@gmail.com
В день заїзду команди подають до мандатної комісії :
- іменну заявку за встановленою формою завірену лікарем та відряджуючою організацією;
- залікові книжки спортсменів;
- документи, що підтверджують вік спортсменів;
- документ, що підтверджує особу;
- страхові поліси від нещасних випадків (на всіх спортсменів) дійсні на час змагань .

9. Фінансування
Видатки, пов’язані з організацією та проведенням змагань, несе відділ фізкультури та спорту Львівської міської Ради, та за рахунок спонсорської допомоги, залученої комісією з гірського туризму Львівської міської „Федерації спортивного туризму ”
Витрати, пов’язані з підготовкою команд, відрядженням, проїздом, харчуванням, прокатом спорядження, - за рахунок відряджуючих організацій.


Дане Положення є офіційним запрошенням на змагання ОРГКОМІТЕТ


ps реально тре команди... розраховували на приїзд команд зі сходу але їм не получається...змагання на грані зриву
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.09.2009, 22:33   #2 (посилання)
Паблик Энеми
 
Аватар для Neon
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lemberg :)

Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
first again

нарешті кубок пройшов... можна відпочити і написати пару рядків про нього...

день перший
так як наш клуб був одним з організаторів змагань то заїжали ми на день скорше щоб почистити маршрути і набити "вуха"(крюки)... як не дивно але погода була просто ідеальна для проведення змагань... але як "кубок памяті" без дощу ?!?! (за останніх 5 років під час проведення цих змагань постійно падав дощ) в другій половині дня починає псуватись погода і всі плани по очищенню трас накриваються "мідним тазом" ...

день другий
трохи розпогодилось... чекаємо на приїзд команд і суддів з києва та миколаєва... бо львівських суддів досить мало.
всі команди в зборі, цього року назбиралось не так вже і багато команди.. всього 7 (2 київських "МКС-2", "МКС 5XL" та 5 львівських "Alt+F4", "Галичани", "pro100eXtreme", "pro100eXtreme Jr", "Фантом" )... проводимо відкриття.. і за 5 хв до старту першої команди починається злива... старт переноситься на наступний день... цілий денькоманди сидять під тентами пють чай і грають на гітарах... таке враження що не на змагання приїхали а на відпочинок

день третій
на цей день планувалась дистанції "гірські перешкоди" (командне скалолазання).. але після відміни попереднього дня прийшлось робити "рятувальні роботи"...
9,00 нарешті перша команда стартувала... по жеребкуванню ми стартуємо останніми.. так шо можна ще поспати )
стартують наші "мальки", діти яких ми відбираємо з гуртків і дотягуємо до нормального рівня



це їхні перші серйозні змагання... старт... 40 хв переживань... фініш... в результаті вони вийшли останніми.. але команді в якій середній вік учасників 14 років, це можна пробачити...
декілька годин після того стартуємо ми... як завжди перед стартом годинне обговорення стратегії проходження... запамятовування "ролей".. ітд ітп...
.... старт.... і тільки тут всі почали розуміти наскільки давно ми не тренувались пару "бокопорів" на підйопі.. декілька на спуску... фініш... відрив від наступної команди 200 балів... УРА ми перші....
декілька фот з проходження траси

команда в роботі


підйом умовно потерпілого


радість учасників, коли почули що ідем на 1 місце


синхронна робота

день четвертий(останній)
по результатам жеребкування ми знову останні(такого фарту давно вже небуло). в цей день дистанція "гірські перешкоди" (по простому "скали").
всі команди показують високий технічний та фізичний рівень підготовки... настільки складних тактик я навіть на чемпіонатах україни небачив... але не з проста говорять, що "все геніальне просте"... зробили саму просту тактику проходження... "відшліфували" всі моменти... "бокопорів" немає бути... всі конкуренти показали себе з найкращої сторони...
стартуєм... стартові маршрути не є самими простими на дистанції.. але пройшлись вони на одному диханні... дальше переправа... спуск... траверс... знову підйом.. тарверс.. спуск... підйом.. підйом.. пійдом... спуск.. фініш... результатів некажуть... ніхто нічого незнає... думаєм "все пролетіли... на своїх скалах програли києву" ... через пів години оголошують рещультати... і ми знову перші... давненько ми не вигравали з такою перевагою(з історії кубка: команда "pro100eXtreme" вигравала кубок памяті 5 разів)... останніх декілька років в наших кругах ходили розмови що команда добилась таких успіхів тільки завдяки "своїм людям" на суддівстві... але цього року головні ролі в суддівстві були віддані іногороднім суддям... і тому ця перемога є дуже важливою для нашої команди...

після цих змагань нас запросили виступити на чемпіонаті України в Чернівецькій області... покишо в роздумах... так як невідомо що буде з фінансуванням... а всіх спонсорів через кризу команда втратила...

і ще декілька фот з останнього дня змагань



всі задоволені і замучені... нарешті закінчились 4 дні змагань... додому... грітись і спати...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Головна  Новi  Вгору 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
RB: Львів. Офіційний пост Kaya Роллер территория 106 22.04.2014 18:39

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today110263525 (71%)10 (29%)1 (1%)
Yesterday00143376102 (71%)39 (27%)2 (1%)
Month52755403216753030 (55%)2241 (41%)202 (4%)