Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Украинские горнолыжные школы > Anton Ski School
Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 28.12.2009, 23:47   #1
Anton_Yakovina
Anton Ski School
 
Аватар для Anton_Yakovina
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: боты Atomic Hawx Prime 120s лыжи разные :)
Anton Ski School

Anton Ski School - Школа горных лыж и сноуборда
Мы - единственная в Украине полноформатная школа фрирайда.. Наши курсы охватывают все уровни учеников, от новичка до продвинутого. Мы готовим универсальных лыжников и сноубордистов. Список умений, которые мы ставим, включает карвинг на трассах, езду по буграм, по сложному и разбитому снегу, целине, в лесу, на крутяках и тд вплоть до экстремальной езды в ноу-фолл зонах. За спиной у нашей команды многолетний уникальный опыт работы. Многие сотни наших учеников научились справляться с любыми рельефами, на любой горе. Лыжи и сноуборд для нас - это вольное путешествие в мир первозданной горной природы, вне сеток, флажков и ограничений. Таков фрирайд. Оправляясь учиться к нам, вы идете навстречу приключениям. Добро пожаловать в адреналиновую зависимость, друзья! Welcome 2 A.S.S.!
Учебные программы Anton Ski School (лыжи)

Расписание Anton Ski School в сезоне 2017-18

Наш грузинский филиал Anton Ski School in Gudauri, Georgia будет постоянно работать весь сезон 16/17, с конца декабря по апрель.
В Украине, в Подобовце, школы будут проводиться, если там будет снег.
Также будет много выездных школ, в Альпах, в Словакии и в Сванетии, Грузия.
Мы выбрали Высокие Татры, как место для бюджетных поездок, школа там обойдется существенно дешевле, чем в Альпах. Несколько наших тренеров постоянно работают в Подобовце и принимают учеников. Полный состав собирается в ПДБ в промежутках между зарубежными поездками и мы проведем несколько полноформатных 6-дневных школ в Подобовце, см даты если будет снег, очень надеемся.

Так же будут проводиться стартовые тренировки для новичков в Киеве, в Протасовом Яру или в Голосеево. Будущих фрирайдеров мы начинаем учить с самых первых шагов на склоне, по авторской методике Anton Ski School.
Внимание! Обучение НОВИЧКОВ проводиться ТОЛЬКО в Украине и Грузии.
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Щяс полетим!.jpg
Переглядів: 3045
Розмір:  331,0 КБ
ID:	3704  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20090219_02 (19).jpg
Переглядів: 2523
Розмір:  209,9 КБ
ID:	3708  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC04433.jpg
Переглядів: 2622
Розмір:  188,0 КБ
ID:	3709  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_7976.jpg
Переглядів: 2476
Розмір:  251,9 КБ
ID:	3710  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Фото 5 016.jpg
Переглядів: 2508
Розмір:  225,0 КБ
ID:	3711  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Фото 7 145.jpg
Переглядів: 2548
Розмір:  349,9 КБ
ID:	3712  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Грин профиль.jpg
Переглядів: 2734
Розмір:  413,2 КБ
ID:	3713  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  powder training.jpg
Переглядів: 2829
Розмір:  360,6 КБ
ID:	3714  Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фрирайд Чегет.jpg
Переглядів: 12939
Розмір:  398,9 КБ
ID:	3717  

Востаннє редагував Anton_Yakovina: 21.10.2017 о 12:21.
 
Старий 06.02.2012, 17:34   #731 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Paradox
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: NS Heritage , SP Mountain , Deeluxe ID
Подобовец в ПУДРЕ. Мы в Подобовце. Пудра в сознани, пудра в душе...
Вчерашний день это просто какой-то разрыв сознания. Пушистый, нежный, розсыпчастый и одновременно мягкий снежок подарил нам незабываемую каталку.
Но я как бы не об этом, я об АССах которые вселяют глубокое чувство понимания и любви к снегу, к горам, к самому себе на сгегу в горах.
Яна -жена Парадокса (а звучит то как прикольно - почти сестра таланта!).
Стаж катания — 2 сезона.
Стиль катания — агрессивный непреодолимый плуг.
Отношение к горам - «Боюсь очень, но хочу еще».
В тот момент, когда мы разрывали пудру, Наташа и Антон разрывали сознание Янке. И только в конце дня, делая крайний спуск я встретился с Янкой, которая поднималась на бугеле. Быстренько договорились катнуть хоть один разок вместе. Я спустился и жду ее. Проходит какое-то время я начинаю замерзать и нервничать. Решил позвонить и узнать где она, и тут слышу в трубке - «Я в каком-то ЛЕСУ! Пи-пи-пи...» - связь оборвалась.
В моей голове моментально начинают формироватся этапы спасательной операции (вечереет все таки). Больная фантазия рисует невеселые картинки - "Янка бредет по пояс в снегу в лесу в неизвестном направлении. Лижи на плечах, палки потеряны. Темнеет..."
И тут на приличных ходах вылетает со "скоростной" Антон, а за ним и Янка в составе группы учеников. В ее движениях присутствует претензия на грацию и легкость! Глаза горят! А следующая ее фраза вообще заставила мою челюсть упасть и углубиться в снег - "Мы в сказочном лесу были!" - и ресницами так быстро-быстро антифог шкрябает.
Занавес.

Я видел это своими глазами, но еще до конца не верю. Делаем завершающий спуск. Валит...
Мне говорили, что Антон ГУРУ, но все же я не мог поверить в такой прогресс! Конечно же это только начало и до стабильной техники еще работать и работать, но это уже ааафигительный прорыв!
Ребята, я не знаю как вы это делаете, но у вас это реально получается! Спасибо вам за вас ASS!
Ваш Paradox.

Востаннє редагував Paradox: 07.02.2012 о 07:31.
  Share with Facebook
Старий 06.02.2012, 23:24   #732 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
06.02.2012 Вечет, погода.

На удивление людей в понедельник было много, склоны как обычно в идеальном состоянии, всем хватает как павдера в лесу так и мягкого снега на трасах, после остановки подъемников работал ратрак, морозно, днем была переменная облачность. Ждем 8-го числа, как никак Гымба-ДЭЙ, а там рай, НО- цирк после этого снегопада лавиноопасен, так что либо с лавинной снарягой в цирк либо безопасно- второй и третий отрог. Берегите себя радэры.
  Share with Facebook
Старий 08.02.2012, 00:57   #733 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для kvitkar
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Я тут живу.

Снаряга: ARMADA TST , Kellys VIPER 2.0
ASS з 28.01 - 04.02.Не написать про школу - значить всі свої переживання і емоції залишить в собі, а хочеться поділитися з іншими.

День перший . Ранок. Ми з дружиною вперше в ПДБ. На порозі нас зустрічають Сам господар з господинею.
Сніданок, перерев дягаємось і в перед. О Боже, яке щастя новачків бере сам керівник школи (чесно кажучи мрії збуваються). И вот начинается спуск , и сердцу тревожно в груди, и я ,опять молодой , и Антон всегда впереди.За мої 40 років було багато вчителів , але таких як Антон – жодного . Його манера роз’яснення унікальна.Потрібні слова в потрібну мить – «Что ты спешиш как голый на невесту» (с) це для новачків,бо той хто пройшов курс молодого бійця заслуговує на «Не спіши поперед батька в пекло»(с).І ось ми на горі, і тут приходить розуміння « не ссать», «не борись с склоном» , як Отче наш для лижника. Коли нас повели на бугри я подумав , що пан інструктор переоцінює можливості учнів. А виявилось ,що без них і не туди і не сюди.Втомлені , але задоволені йдемо в «Вершину холма» В перший день було багато знайомств з форумчанами. Хотілось ближче поспілкуватись в «Казці» але, душа просилась в рай та тіло не пускало(Антон вимотав всю душу). Як сказав Junior «Справжній райдер йде останнім із вечірки і першим опиняється на схилі». . Я до таких тоді не належав.

День другий. Наташа- суцільна доброта. Все виважено, чітко і зрозуміло. «Сильная женщина» це про неї. І знову бугри і крутяки, засвоювання вчорашнього матеріалу , але в новій інтерпретації. Складається враження , що з Наталі ти релаксуєш ( це відчуття приходить вже потім).Вона перша з інструкторів запропонувала мені поїхати в ліс ( який я був радий). І ця ніжна жінка вичавила з нас всі соки. Як вона все встигає одному Богу відомо. Від всієї нашої сім’ї тобі велика подяка.

День третій.Льоша – Pilot. Інструктор – Майстер золоті руки. Галантний інструктор з добрим серцем. І знову бугри , розковбас і крутяки.Перша моя їзда в трубах, перший стрибок через рівчак.Під кінець дня Рыцарь сплавив мою дружину Льоші сказавши «Сделай из нее что нибудь» і ми по швидкісній через трубу до « Вершины холма». Це був капець ,один з найтяжчих днів.

День четвертий. Ігор – Рыцарь.Веселий чувак, неформальний підхід . Писать багато не буду, це той інструктор від спілкування з яким я отримував кайф. Результат теж був. В цей день взяв тестити айс лантики пілігрими. Гарно тримається на невеликому пухляку, маневрена на буграх, і гарно карвить.

День п’ятий. Повний релакс. Витяги не працюють ні в ПДБ ні вПЛП. Екскурсія на Шипіт. В 15.30 вімкнули бугель і ми як скажені ухватили лижі і на гору , але очікуваного кайфу не зловили, чи то мороз завадив чи повний розслабон на протязі дня.

День шостий. Сьогодні нашою групою займаються двоє Антон і Льоша.Перше міні бек кантрі на вершину. Поки я чухав свої булки Льоша(як справжній лицар) ухватив лижі моєї дружини і поніс на гору, за що йому окрема подяка від дружини. Вчимося трамбувати цілину.Спуск у лісок .

День сьомий. Знову щастя привалило , в бій веде пан – атаман. Вождь він і в Африці вождь.Сказать , що ми з дружиною (ми знову в одній групі) отримали кайф , це не сказать нічого. Було все бугри,крутяки ,цілина , трампліни, труби.Під вечір пішов сніг. Справжннє задоволення від проведеного дня.

День восьмий .Цілу ніч і день йшов сніг.Халявний день(для мене).Катав на айс лан тік козли , але до кінця не зрозумів потенціалу лижі. . Танюша ти суперЯ так хотів покатати з цим рудим сонечком. Заїзджаємо в лісок на крутячок, а Танюша з посмішкою каже «Робимо перекантовку на 180». В мене так і не вийшло.Всіх вражень і емоцій не передать словами.А ниття в колінках мені ще буде нагадувати про тренування які не минули дарма.Про чудово проведений час серед нових друзів.Надіюсь це не остання наша зустріч.
Окрема подяка Piloty, Piraty, Рыцарю і Зірочці від наших діток.Ще хочу подякувати Мар’яні за смачнючі страви. До зустрічі на схилах.

Востаннє редагував kvitkar: 08.02.2012 о 11:28.
  Share with Facebook
Старий 08.02.2012, 01:05   #734 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
08.02.2012 Вечер, погода.

Днем на солнце тепло, хотя на улице минус, людей для вторника больше чем обычно, склон ночью отратрачили, так что утром карвили как на лыжах так и на сноубордах. Подъемники работали как обычно до 16-50.
  Share with Facebook
Старий 08.02.2012, 02:35   #735 (посилання)
Hunter
 
Аватар для Gera
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Мукачево^БМ

Снаряга: всегопонемножку
Сейчас прохожу курс обучения у АССов, но как бы с перспективой (стажер)... Лет пять работаю инструктором на ратраченных склонах...Уже два дня к 16.00 моя ж...опа в мыле (и не из-за интима, уж поверьте) - такой плотности обучения я не видел никогда. Печаль - с Вами не "усипусят", Вас точат под жесткий райд по всему... Из приятного - на подъемы уходит тупо 33грн. , больше выдержать очень тяжело. По лыжам Антона отпишусь отдельно. Всем целуйкицелуйки...
  Share with Facebook
Старий 08.02.2012, 12:02   #736 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для kvitkar
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Я тут живу.

Снаряга: ARMADA TST , Kellys VIPER 2.0
ASS це не тільки школа , а тепло і затишок як вдома Маленький фотозвіт.


  Share with Facebook
Старий 08.02.2012, 22:03   #737 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
08.02.2012 Вечер, погода. В ПДБ и ПЛП все ок, снега валом, спускался из ПДБ в ПЛП по трубам, трубы временами представляют из себя не трубы а тропинку в которой по плече снега с обеих сторон, днем тепленько, вечером морозно, людей в ПЛП намного больше чем в ПДБ. Подъемники работают и в ПЛП и в ПДБ. Ю а ВЭЛКОМ!!!
  Share with Facebook
Старий 10.02.2012, 18:35   #738 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
10.02.2012 Вечер, погода и не только:)))

Сегодня был замечательный день, людей немного, склон идеален, в лесу куча павдэра, именно павдэра а не целины. Подъемники работали как обычно, трабл был в том что их остановили на часик днем, ну народ посидел в Сказке и потом продолжил катосит. Из приколов- делаем полки из лыж. Гера развлекается, болгарка и классика и грубая мужская сила. Кстати грит что качество классики намного круче теперешних лыж в разрезе. Пилятся на убой.
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC03537.JPG
Переглядів: 146
Розмір:  532,2 КБ
ID:	15393  

Востаннє редагував ks: 10.02.2012 о 20:49.
  Share with Facebook
Старий 10.02.2012, 21:20   #739 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Wilson Payne
 
Зараз: поза форумом
Звідки: .

Снаряга: .
Цитата:
Коментар від ks Переглянути коментар
Из приколов- делаем полки из лыж.
сушильный шкаф уже сделали?
  Share with Facebook
Старий 10.02.2012, 22:22   #740 (посилання)
ks
Ридонли
 
Аватар для ks
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Луганск

Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
Недели 3 как сделали. а что? Чето посушить нужно?)) приходи, посушим.

А вот всем взрыв моска-

WI-Fi ИНТЕРНЕТ в ПДБ
Я пытался это сделать 5 сезонов подряд, но небыло тех возможности, теперь она появилась, на вершине холма я делаю эксперементальную базовую станцию, оборудование приезжает завтра, и если все получится- то в пдб во всех гостиницах будет Wi-fi/
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Наші зустрічі: На Кавказ с Anton Ski School Anton_Yakovina Наши Встречи 59 05.04.2013 10:31
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46
Наші зустрічі: За кордон с Anton Ski School Anton_Yakovina Наши Встречи 62 18.03.2011 09:40
Masters Ski School Sheridan Украинские горнолыжные школы 9 29.05.2010 14:39
FIS Tour de Ski Sheridan Другие архивы 0 23.09.2009 18:00

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00887 (70%)3 (30%)1 (1%)
Yesterday00143376102 (71%)39 (27%)2 (1%)
Month42655373216483007 (55%)2235 (41%)202 (4%)