Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Après Ski (https://extreme.com.ua/forum/107-apr-s-ski/)
-   -   Прогноз погоды (https://extreme.com.ua/forum/apr-s-ski/353-prognoz-pogody.html)

Eni 21.11.2015 23:11

Да нормально сыпет.. Жаль на Драге вебка не работает..

igrus 21.11.2015 23:35

Цитата:

Коментар від LifeofJesus (Коментар 289278)
Жаль на Драге

ее засыпало нафиг.. :)))

983 22.11.2015 08:26

У темі 1 додатків
Частина дороги на Драгобрат зруйнована (ФОТО)
Вкладення 21335
Дістатися одного з найпопулярніших гірськолижних курортів Закарпаття практично неможливо
Під загрозою опинився туристичний сезон на місцевому гірськолижному курорті.
Як видно з фото, опублікованих в соціальній мережі, селевий потік змив дорожнє полотно у кількох місцях. Відтак, сполучення з одним із найпопулярніших гірськолижних курортів західної України утруднено, пише Голос Карпат.
- See more at: Новини Закарпаття - Частина дороги на Драгобрат зруйнована (ФОТО)

Spin 22.11.2015 09:40

Красота
Веб-камери Вигляд на гору Буковель Буковель. Гірськолижний та SPA курорт в Карпатах

sanyana 22.11.2015 10:24

Я би так не радів. Нема нічого доброго, що багато снігу паде на мокру траву. Не знаю, як зараз (мабуть вже існують технології догляду за покриттям в таких умовах), а от взимку 85-86 на Тростяні, на Новий рік, за ніч випало до півметра снігу. На теплу землю. І весь " центр" просто з' їхав. Від краю до краю, а по довжині коло 50 метрів. Правда бугеля на той час ще не включили. Отаке...

Igorco 22.11.2015 10:27

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 289293)
Я би так не радів. Нема нічого доброго, що багато снігу паде на мокру траву. Не знаю, як зараз (мабуть вже існують технології догляду за покриттям в таких умовах), а от взимку 85-86 на Тростяні, на Новий рік, за ніч випало до півметра снігу. На теплу землю. І весь " центр" просто з' їхав. Від краю до краю, а по довжині коло 50 метрів. Правда бугеля на той час ще не включили. Отаке...

Думаю, якщо ратраками втрамбувати, то не з"їде. Інше питання, що земля тепла.

sanyana 22.11.2015 10:35

Цитата:

Коментар від Igorco (Коментар 289294)
Думаю, якщо ратраками втрамбувати, то не з"їде. Інше питання, що земля тепла.

Ой не знаю... не знаю... Краще б морозець з тиждень перед цим снігом... Як там? - Чота я очкую...;)
Хоча... Старий мабуть став... обережний...

Pivoman 22.11.2015 13:15

В итоге мы хотим сказать: Дедушка Мороз, Бог, Игрус, Snow-forecast- заберите свой снег обратно?
Я, не подверженный истеричности- смотрю на Веб-камера Тростян и меня плющит и колбасит...:unknown:

983 22.11.2015 13:37

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 289295)
Ой не знаю... не знаю... Краще б морозець з тиждень перед цим снігом... Як там? - Чота я очкую...;)
Хоча... Старий мабуть став... обережний...

Морозец или хотя бы отсутствие потепления крайне необходимо
и не столько для катания или некатания, сколько для ненаводнения.

vasyl57 22.11.2015 15:43

форумчане! Если снег выпадает на мерзлую землю, то он просто на ней не держится. Даже, если выпадет 20-30см сухого снега на мерзлую землю, Вы будете царапать свои лыжи по камням (или цепляться за ежевику, если трасса заросла), природный вариант, дождь постепенно переходит в снег и примерзает к замершей траве, тогда достаточно пару см снега, чтобы открыть горнолыжный сезон! Если сейчас, в данный момент, выпавший снег в результате положительной температуры уплотниться, а после ночных заморозков отвердеет, то тогда и ратраки не нужны!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:44.