![]() |
У темі 1 додатків
@Sheridan ,ти трохи помиляєшся😁
Вкладення 47361 |
@Korben Dallas , за тиждень дзвони, поплачемо разом
|
@Sheridan , побачиш...8-9 годин буде в мене легко))
|
@Korben Dallas , друзі не в годинах виміріються, бро
|
@Sheridan ,філософ бля...))
Додано через 34 секунди Ви ж всерівно в це гівно не приїдете)) |
я сам дивуюсь феномену цього року, зараз їхав поїздом..
та певно щось почав розуміти... . ;) Але це невтішні висновки... :( Додано через 36 хвилин висновки для покоління яке родом з совку, бо воно страждає більш за все в сьогоденні... молодь зараз генерує двіж, бо бук це единый острів де можливо реально перезавантажити мозок.. та молодь прагне навчатись, то не жлобське бачення старічья, яке думає, що навчиться самотужки.. :))) тому і лунають від покоління самоучок про коліна, мазі, наколінники та дохторів.. 🙄 По погоді, то істерічкі, вони завжди істерічкі.. :))) березень буде просто бомба в плані фрірайду, та снігу.. треба бути фахівцем в цій справі, та бубен мати не звичайний.. ;) |
@igrus ,подивимось, що ти там натарабанив...))
|
Цитата:
Маю надію катнути на Дразі |
Друзі, я на це дивлюсь так. Є Сніг - то є файно, бо мож катати на лижах. Нема Снігу - також файно, бо мож ходити, і катати на ровері. Тре завжди бачити щось приємне і позитивне.
P.S.: Анекдот для підняття настрою.:) Приходить хлоп до лікаря. Лікар запитує: "Які у Вас проблеми пане?" Хлоп каже: "Пане лікарю - не стоїть" Лікар каже: "Знімайте сподні, будемо дивитись" Довго дивиться і каже: "Зате - як висить" |
погода щороку стає все більше не передбачувана) :)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:47. |