![]() |
Цитата:
|
Альбертовичу это важнее :(
|
13 октября - ГРИГОРИЙ
Если снег упадет, зима не скоро настанет. Коли лист с дуба и березы упал чисто - легкий год, не чисто - к строгой суровой зиме. |
:aggressive: Самий основний признак наближаючогося сезону, тубус прикручений до Ігруса джипа. Всі давні прикети неправдиві, так само , як і глобальне потепління, показували по тєліку (Ігорку дивився, я ні бо за вказівкою ШеріДана антену обрізав і тюнер на помойку викинув), Ігрус де твої 8 супутників і аналітисний прогноз від Igrus@ :evil:
:wink: |
У темі 1 додатків
Цитата:
Яка погода буде на Покрови така буде й зима!!!!! завтра без опадів не обійдеться (Ужгород), маю надію на сніжно-холодну зиму! |
Цитата:
Цитата:
виявляєтся він не один такий. |
Цитата:
доречі в мене є домашній гідрометеосервіс по кличці ТОМ. так от, коли він клубочком дрихлить то похолодає. ТОМ ща на принтері так клубочком масу давить шо друкувати не можу! |
координатор підітре :wink:
|
Цитата:
|
офтоп: мені сніг ніколи не надоїсть... :crazy: головне шоб було за шо їздити :)
|
Польша, Закопане - 30см снігу.
|
в Буковеле снег :)
|
2A888 (Андрей)
Спасибо что погоду подсказал (+8), я то на работу в футболке пошел бы как вчера. Ура, скоро в Одессе тоже пойдет снег :Yahoo!: (я в это верю). |
Да будет снег,будет!!
|
Цитата:
Если журавли улетят до Покрова - к ранней зиме. Если на Покров день морозно и лежит снег, вся зима будет морозной и суровой. Каков Покров, такова и зима. На Покров день до обеда - осень, после обеда - зима. На Покров день ветер с севера - к холодной зиме, с юга - к теплой, с запада - к снежной, переменный - к непостоянной. Ранний снег до Покрова дня упадет - зима не скоро наступит. ветер был с утра северо-зап с переходом в западный |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:40. |