![]() |
@igrus ,ото ти кадр ...))
|
@merry_candy ,доречи Томас зараз пропонуе дуже зразкове катання з дуже стабіліті корпусом, прям, на мою думку, дуже флегматичне..))
Але зная його психологичний портрет як непорушного до емоційних хвиль, та в психологичному плані завжди тримае рівновагу та спокій, то йому таке 'професор' катання дуже личить, та багато кому такий напрямок не до вподоби.. бо він не "ВАЛИТЬ" :)) Так шо олівці не бувають одного кольору.. :)) з мого бачення, то вирішуе опора, якшо вона мае концентрований, малие пятно, сбаланслвано по відношенню ЦМ, то природне положення корпуса як у Шифрін дуже вірне, воно природою заложене в наших пращурах.. ;) десь так..))) |
Цитата:
Добавлено через 7 минут Йдеться там про нахилі вперед, по лінії падіння схилу. Так у неї теж стабільний, у сенсі що вліво-вправо не хитається як маятник) Добавлено через 13 минут Цитата:
|
@merry_candy ,
знову вертаемось до прикладу триколісного) якшо пятно опору розмите, до прикладу а-ля розножка, то для збалансування кинематики системи, в різних фазах повороту, треба постійно ЦМ ловити той баланс по розмитому пятні, тай ще коли вилазить внутрішня лижа вперед, то нахилом корпуса гасити ті незручні моменти зовнішнього канту внутрішній ноги. я думаю від того, як правило в старий техниці присутній нахил корпуса вдолину. мій підхід до розуміння, це спочатку ставити опору, а кінці крутити головою.. :))) топто навчання та розуміння їде від стоп до гори.. ;) це як перевернутый трикутник на уніциклу:)) |
Валентина їде на тому відео як гонщиця, бо вона і є колишня гонщиця. Ось це корпус вниз по схилу, нахил вперед разом з закантвокою. Це так би мовити канонічний погляд на техніку, який культивується в спортивних школах.
Хіршер собі виробив свій стиль і на нього особливо не варто орієнтуватся, хіба використовувати як контраргумент. Я в Харба на кемпі був здивований, коли мені сказали, що я маю нахилятися більше вперед, а на мої апеляції, що вони самі пропагують менше нахиляння, вони зауважили, що з моїм ростом я маю нахилятися і що взагалі це сильно залежить від пропорцій, а Хіршер низький. Від себе додам, що спортивна їзда це інша історія ніж «для себе», ті лижі справді вимагають атлетизму а при правильному підході вони постійно з під тебе тікають і тут краще в зад стійку не випадати, інакше є ризик потім «витягувати» себе м‘язами живота і шиї а то й взагалі піти на бекфліп. |
Цитата:
Top Patrick Baetz ?? - YouTube |
@igrus, Я думаю, раніше потреба у більшій плямі опори могла виникати і через те, що лижі були менш маневрені, і через те, що схили були гірше підготовлені...
Добавлено через 9 минут Це факт, що багато тренерів "канонічно" вчать тому, чого їх тренери вчили, які це у своїх тренерів вивчили... Але спорт рухають вперед не ці люди)) |
@merry_candy ,
не.. я рахую це як змову, глобальну змову індустрії для заробляння грошей, великих грошей.. той різноманітний парк лиж, рокер в трасових лижах, різні "корисні" технології, спа та різні ЛФК після катання, індустрія з ремонту менісків та суглобів загалом.. ціла отрасль медичного напрямку була задіяна в горнолижному сігменті.. кубок світу був спрямоване на лінейності, заради здорової теорії повертанності на малому пятні опори) це знущання та великий обман в цій сфері заради великого двіжу заробляння грошей :))) Но з ковідом прийшли і зміни, здорові зміни та подивимось як буде далі... дивлячись инсту, ФБ та інше робиш позитивний висновки, все більше людей це розуміє.. А головне моніторя цей сезон, є надія, що молодь хоче навчання, вона розуміє, шо ні батько, ні мама, ні друзі вірно не навчать.. а як небуть вони не хочуть.. 👍 так шо треба будувати новый здоровый світ залежних від двух фанерок та снігу.. :))) |
такі лижники руйнують старі стереотипи.. 👍
та будують нові стандарти якості 👌 r 18 для довідки ;) |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:09. |