![]() |
Куплю шлем fullface
Куплю шлем fullface, б\у или новый. Или скажыте плиз где можна купить.:unknown:
Жду предложений.:help: |
Думаю что почти в любом вело магазине киева можно найти full. Если нет то подожди пока етот пост увидиt jurabike он у нас спец по вело и найти все что угодно может:)
|
але дивись на вагу і на призначення... боякщо це вело то в ньому може бути трохи холодно... через велику кількість вентеляційних отворів.... хороші фулфейси для лиж робить GIRO в нас в магазинах їх багато... велосипедні набагато тяжчі.. десь порядку 1,5кг...
|
2 Neon: в байкерском холоднее не будет,тем более если с балаклавой...
2 Саятой:байк-фул легче и без всяких примочек.Ну и дешевле. в Любом спец магазине.если найдёшь б-у ,то хорошо посмотри нет ли трещин в челюсти |
я мав наувазі без балаклави... мій знайомий бордер купив фулфейс велосипедний specialized його вага 1610 грам... порівнюючи з моїм увексом (450 грам) він реально важкий )) я раз дя катання в лісі вяв в нього цей фулфейс.. після 2х годин катання мне очала боліти шия...
|
Цитата:
:shock::shock::shock::shock: удивил, честно говоря, не озадачивалась приобретением шлема....но вот 1610 грамм....- єто ж масса то какая.....у меня с балансировкой проблемы начнуться. прийдётся кататься не на виртуальном стуле, а таки тащить с собой мебель на склон!:ROFL: |
побачив :)
не повіриш але десь позавчора в магазині продавсь б\у 661 BRAVO за 250 грн . і це при теперішньому то курсі ... а в наявності є трохи минулорічних шоломчиків по норм. цінам 661 Comp - 480 грн 661 Strike - 680 грн 661 Bravo PRO - 920 грн картинки та описи туй :: SixSixOne Protection :: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:10. |