![]() |
абонементи на буковель, 10 грн./підйом.
продам абонементи на буковель
200 раз "економ"( діють з понеділка по четвер включно, крім сезону святковий, діють також на вечірньому катанні ), 2шт. * 2000 грн. 5 днів "економ" ( діють з понеділка по четвер включно, крім сезону святковий, діють також на вечірньому катанні ) 1шт. * 900 грн./шт. 7 днів "всі дні" ( діятимуть з 10-го березня, в будь-який день, включено вечірнє катання ) 1шт. * 840грн./шт. 7 днів "економ" ( діятимуть з 10-го березня, з понеділка по четвер включено вечірнє катання ) 1шт. * 630грн./шт. абонементи діють до повного використання. знаходяться у івано-франківській області, надішлю новою поштою в будь-яке місто. доставка за мій рахунок. тел. 0973450203 |
200 раз эконом - это один ски-пас, и за него 1000 грн, я правильно понял?
|
ні не правильно, 200 раз. - це один скіпасс і коштує він 2000грн.
|
Вгору ........
|
Залишились такі абонементи
200 раз "економ"( діють з понеділка по четвер включно, крім сезону святковий, діють також на вечірньому катанні ), 2шт. * 2000 грн. 5 днів "економ" ( діють з понеділка по четвер включно, крім сезону святковий, діють також на вечірньому катанні ) 1шт. * 900 грн./шт. |
10-11 лютого буду на Буковелі, можу взяти абонементи з собою...
|
Залишились тільки абонементи
200 раз "економ"( діють з понеділка по четвер включно, крім сезону Святковий, діють також на вечірньому катанні ), 2шт. * 2000 грн. Діють до повного використання. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:07. |