![]() |
Топові фрірайд куртки Millet, Ortovox
У темі 4 додатків
1. Millet Couloir 45 GTX. Розмір L. Колір салатовий з чорним
Стан: НОВА БЕЗ БІРОК, слідів носки немає. Мембрана: 3-шаровий GORE-TEX® Pro Shell - 30000/30000 100% проклеєні шви Вільний крій, можливе використання з обвязкою Вшитий анатомічний капюшон, сумісний з шоломом Еластична спідниця, що регулюється Вентиляція під пахами Блискавки водонепроникні Кишені для рук Нагрудні кишені внутрішня кишеня для мобільніх пристроїв Еластичні манжети на рукавах Ціна 2000 грн 2. Ortovox La Grave. Розмір XL, колір блакитний Стан: катана один тиждень, немає пошкоджень, або слідів носки Мембрана: Toray Dermizax EV - 26000/20000, еластична (200%) 100% проклеєні шви Вільний крій, можливе використання з обвязкою Вшитий анатомічний капюшон, сумісний з шоломом Вентиляція під пахами Блискавки водонепроникні Кишені для рук Нагрудні кишені внутрішня кишеня для мобільніх пристроїв Ціна 1300 грн. На усі позиції можливий аргументований торг |
Вкажіть телефон і точні мірки салатовой куртки на мій ем. Cana734@gmail.com
|
доброго дня, цікавить Mountain Hardwear.
м. Львів, тел: 098 4102408 |
Цитата:
|
Добрий вечір.Хочу забронювати Millet Couloir 45 GTX. Розмір L. Колір салатовий з чорним . Як тільки появитесь на Україні наберіть мене тел.0972978289
|
куртки Millet та Ortovox в продажі!!!
|
Millet Couloir 45 GTX еще в продаже?
|
так, все ще в продажі. телефон для контакту 0504334213
|
куртки все ще продаються!!!
|
Скиньте будь ласка детальні розміри курток:
senevsky@gmail.com |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:35. |