![]() |
А правда що сьгодні в черзі до підйомника по 40 хвилин чекати треба було??? а то я зібрався завтра їхати на Бук но якщо там дійсно такі черги то можливо поїду кидись інде.
|
Щоб не попадати в черги на Буці існують прості правила:
1. Починати кататися з 9.00 ранку. 2. Оминати підйомники №№ 2R, 5 після 10-11 години. Ну а найпростіше приїздити після 19 січня. |
Цитата:
я его профукал,отвис на 8-м.,но перед этим попросили с панорамы на 12,шмон наводили.говорят катает так себе,но инструктора не брал:D кортеж в яремче видел,охрана глечики покупала,такие жлобы здоровые в одинаковых алясках,а гарант в зеленой курточке:good: может хочет примкнуть к ЗелЧелтм:Yahoo!: |
Цитата:
|
Цитата:
Соррі за флуд :pleasantry:. |
Якщо буде цікаво переглянути творчий погляд на Буковельські простори, виклав фотозамальовки з Буковелі за період катання з 24 по 28 грудня 2008 року, коли сніг випав хазяйський, а людей ще було небагато. А вже тільки-но відкрився 11й та 12й витяги, і, звісно, Панорама-бар на горі Довга:pardon: - найживописніше місце!
|
Цитата:
а про 19 січня то взагалі ДУЖЕ правильно:agree: а про будні то я просто мовчу... |
Не збиралася у будь-які святкові дні на Бук. Але плани плавно міняються.
Хтось знає, чи є якісь премудрості з абонементами на той час (10-11). Так як, наприклад, сталося з економами на новий рік :) Може що подешевшало, чи щось продовжили? Так не хочеться денні по 250 грн брати? |
Цитата:
|
http://extreme.com.ua/forum/member-a...1-09-14-00.jpg
Судячи з вебки каталка комфортна БЕЗ ЧЕРГ!! :Yahoo!: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:21. |