![]() |
по 3,5 неакціні НЕ ПОЛУЧИТСЯ.
пів дня 130 день 214 два дня 382 якщо на 30 підьомів тоді відповідно 4,33 7,13 6,36 за підьом. |
Цитата:
Карточка на 1 выходной день безлимита подъёмов - около 136 грн. Карточка на 2 выходных дня безлимита - около 217 грн. 217 грн. / 60 подъёмов = 3,62 грн./подъём Прошу обратить внимание, что стоимость подъёма в 3,5 грн. мною была обозначена как приблизительная. Но суть даже не в этом. Акции, ИМХО, предлагают подъёмы по гуманным ценам.:) |
|
Цитата:
Це по типу того що великі мережі типу Кишені чи Метро , володіючи великими фінансовими ресурсами пропонують кращий вибір і помалу душать маленькі маркети та базарчики. Я ЗА Буковель (тільки НЕ в новорічні свята та вихідні). В ті дні там тіснувато ... |
Единственный минус Буковеля это наличие большого количества ратраков которыми они каждый день ратрачат склоны делая их скучными :evil:
Когда я в прошлом году после снегопада попал на неотратраченную целину на 16 трассе я открыл для себя Буковель. И вообще на горе "Довга" есть интересные внетрассы при наличии реального снега. Хотя в пору руководству Буковеля задуматься и оставить несколько целинных чёрных трасс и сделать могульную трассу. Чтоб Буковель наконец перестал ассоциироваться с попсовым курортом. Все внешние данные для этого там уже есть. |
Цитата:
|
Як я і передбачав цієї суботи відкриття не буде, зато згідно цього прогнозу, якому я чомусь вірю, починаючи з суботи будуть всі умови для нормального засніження хоча би трьох трас: 1, 2, 5.
|
Официальное заявление Буковеля:
"Шановні друзі, раді Вас повідомити, що у зв’язку зі значним зниженням температури, 18.11.2008 р. ми розпочали процес снігонапилення наших схилів. Погодні умови дозволяють ефективно використовувати наші снігові системи, тому вже в найближчому часі можна сподіватись на відкриття більшості схилів. За прогнозами метеорологів сприятлива для снігонапилення погода буде зберігатись ще до кінця тижня, а вже з початку наступного метеорологи обіцяють на природні опади у вигляді снігу. Так що катання вже не за горами. Сподіваємося, що за сприятливих погодніх умов, відкриття сезону катання може відбутися вже 29-30 листопада. Очікуйте на офіційну дату відкриття на нашому сайті і до скорої зустрічі на засніжених буковельських схилах. Країна Буковель запрошує Вас." Уже целая КРАИНА! Интересно, какой курс евро к валюте краины Буковель? |
Цитата:
То Funcarver Виявляєтся Буковель озброєна країна, крім гармат має ще й рушниці. :) Гармата дрібнішим і більше стріляє? |
Цитата:
Десь позаминулої зими чув що Буковель має закупити якісь нові гармати що можуть працювати при меншому мінусі, тобто при температурі вищій за 5 морозу. Вот тоді і зявилися гармати з тонкою довгою трубою (напевно, їх називають рушницями ), може вони й менш продуктивні за жовті гармати та горки насипають пречудові. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:40. |