![]() |
Пять копеек:pleasantry:
По существу - пятница- всокресенье, каталка - великолепно. Воскресенье -по склонам -фатастически. Имеется в виду сама каталка. Не пойму, почему народ жаловался... Музыка на Буке-отдельная тема - маты на 14, наезды на москалей на втором. Фи...позорище...бычье колхозное неграмотное и малочитающее...репертуар, как у водителей бобиков в Славском... В пятницу убился подросток-черепные кости в мозгу. Я как раз нашего парня возил на узи в Яремчу, там и узнали(нашего наш собственный коллега сбил, и он улетел в лес(оба уже карверы, что особенно обидно). Отделались почти испугом. Но защита спины спасла бы почки от удара о дерево... Когда едете сзади за кем-то и пытаетесь ехать по его дугам, в случае непопадания в дугу и доганяния- притормаживайте, что ли... А меня на восьмом чуть барышня не сбила:aggressive: Как раз по краю длинную дугу менял, а она мимо пролетала...воздухом ударило, будто фура мимо пролетела:shock:, а дальше чуть моего стоящего коллегу не сбила... Что особо печально - она умеет поворачивать в стиле псевдоклассики... Все больше лыжников становятся "ломами идейными" - несутся вниз как ломы-неуправляемо, но при этом явно умеют поворачивать на меньшей скорости. То есть ломятся вниз по прямой, понемногу сбрасывая пятки... при этом резко изменить курс все равно не могут и не желают... |
Звучит почти как сводки боевых действий.
|
Цитата:
|
У темі 7 додатків
Трішки про поїздку на Буковель 15.03.09 року. Не писатель , аднако:
В п"ятницю було прийнято рішення їхати в неділю на Бук. Замовили місцяв турфірмі "Калина".В 3год.30хв. виїзд з Львова бусом Мерседес Спрінтер і вже о 7год.20хв. бус стояв на парковці між1-м і 2-м витягами. Буковель зустрів нас сонячною морозною погодою. Переодягаємось і вже в 8год.10хв. ми піднімаємось на 2-му витягу на гору. Траси підготовлені відмінно.Так як, зі мною було 2-є новачків(дружина, яка не стояла на лижах близько 10 років і знайомий, який ще не був на Буковелі) прийшлося кататися з ними та оберігати від ломів. До обіду черг не було ніде. Перекусили біля 2-го витягу і переїхали на 1-й де і зустріли Альбертовича та Дена. На верху 1-А відбувся обряд посвячення знайомого в гірськолижники.До 15год. вже боліли ноги і ми помаленько потьопали до буса переодягатися. Відмітили хороше катання і замучені, але щасливі повернулися до Львова. |
15 хв як зайшов додому, катав тільки один день,. Стан трас відмінний, погодна була терпима, весь день з неба щось падало як правило сніг або мокрий сніг. Але що мені за памяталось найбільше, я ще ніколи(лижне життя тільки починається) не бачив так мало людей, що до №5,13,1 чи любого іншого підьомника черг не було на протязі дня, підїзжаєш до турнікету і одрасу на кріселку. Що огорчило: траса 2А була закрита на цілий день в тому числі і на вечірнє, як пояснили буковельщики що трасу цілий день берегли від лижників, щоб вночі настриляти снігу на прау половину схилу яка страждає від сонця тому навідь пушки були не зліва як завжди, а поцентрі. Ось так то!
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
травмоване плече помалу проходить, їду з понеділка покатаю на пару днів
кажуть що там сьогодні просто ПАУДер ... |
Цитата:
Я сьогодні, як остатній ломяра :oops: на улюбленій 5Ф злетів практично напряму, боявся загрузити носочки (для повороту), щоб не зарити в тому вязкому і мокрому "паудері" :cry: По другі, класикою вниз катнув, там де свіжака було 10-20см, і на пятій зверху по краю 40-60, і мене рознесло :(. Добре що попереду нікого не було, бо прийшлось би в ліс вилітати. |
Цитата:
Особливо на 12 і 16. |
Пепортаж з місця події.
Наш власний спец.кор А888 нарочними передав наступну інформацію. Зранку МІНУС 17 градусів!!!!!!, всі схили до 14:37 тримались на тверду 5!!!!!, зустріч форумчан у кількості неможливій до підрахунку відбулась!!!!!, і була відзначена спільними покатушками та обміном вражень і досівідом :punish:. Причому віддаючи свій досвід той хто його віддавав, аніскілічки не втрачав :good: а навпаки, на взаєм отримував купу гарних емоційних вражень:Yahoo!:. ПС :cry: шкода що я підписався на поїздку пятн-суб, неділя була таки краща. |
Був на Буковелі перший раз21-22.03.09р:dance4:. Попробував в першу чергу 5 G-5F...полёт нормальний!:dance4: Потім перейшов на 2 R...може бути, 1 R...може бути, короткими бросками перейшов на 11С та 11В...суппер, 16 D та 16С прросто бомба:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:. Покатушки вдалися на славу!!!:pleasantry: Albertowych, до вас є одне питання, а де і коли збираються форумчане, хотів би теж приєднатися до всіх не тільки на форумі?:pleasantry: :beer:
|
Цитата:
|
Дякую!!!:beer:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:00. |