![]() |
А еще праздный вопрос - как со снегом в конце декабря последние годы?
|
благодаря мощным снеговым системам снег на буковеле есть даже тогда, когда на остальных курортах месят болото
|
Цитата:
Последние годы что здесь, что в Киеве - снег появлялся только после НГ. |
Цитата:
|
Спортивно-музичний фестиваль "Перший сніг" | Буковель - Буковаль заявив про відкриття сезону 1-2 числа + купу ныштякыв :-)
мабуть мають лобі в Небесній канцеляріїї... хоча прогнози погоди поки що натякають, що то дуже схоже на правду |
Цитата:
|
> я думаю скоріш за все це прогнозований івент, не думаю що це дати відкриття.
обіцяють заннятя з інструкторами, каталку на халяву (не зрозумів, чи всім, чи якісь ньюанси). тобто якісь витяги мали би й працювати.. будемо сподіватися, що й траси теж :-). відкриття на тижднь раніше - малоймовірно по пргнозах погоди. навіть якщо й вийде раніше - то замуцтять шось типу неофіційного початку... а 1-2 - уже з анансованими івентами... |
все залежить від погодніх умов :) цей рік буде наповнений різними івентами, а ці що зараз це анонс.Читайте уважніше, всі вказані послуги для тих хто зареєструється на це свято :)
|
Цитата:
|
минулого року так і було, але води не ставало, глянем що буде цього року :) думаю при наявності морозу запустять осніження : )
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:47. |