Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2015 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/12307-bukovel-sezon-2015-a.html)

Sheridan 27.11.2014 00:17

@TheGhost, цитата верна, но я прицепился только в утверждению, что "Везде пишут что горные лыжи рассчитаны на катание по штучному снегу." Я на него отреагировал чуть неверно, но в любом случае там не хватет слова "также" после "рассчитаны". Искусственный снег по характеристикам не отличается от натурального старого. Единственная его проблема - он не состоит из снежинок!

А это меня расстраивает )))))

igrus 27.11.2014 00:28

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 267308)
Единственная его проблема - он не состоит из снежинок!

А это меня расстраивает )))))

и еще просто не тот звук сминания снежинок под кантом, и это тоже расстраивает :)

TheGhost 27.11.2014 00:33

Чего тут спорить впринципе, я тоже за натуральный :D
И под ногами, и везде)
ВСЕМ СНЕГА!)

Fazer Alex 27.11.2014 09:01

Поднимаясь в кресле 16, как раз на закрытой 11, рассматривал запасенные сугробы штучного - на просвет на солнце - голубой лед. Ото ж и оно - не снежинки, а мелкие льдинки выдуваются:wink:

Bob_Kneissl 27.11.2014 10:02

Цитата:

Коментар від Fazer Alex (Коментар 267321)
Поднимаясь в кресле 16, как раз на закрытой 11, рассматривал запасенные сугробы штучного - на просвет на солнце - голубой лед. Ото ж и оно - не снежинки, а мелкие льдинки выдуваются:wink:

Відколи це на Буковелі з 16 витягу стало видно закриту трасу 11 витягу.:acute:
Ката трас тут-Катання. Ski-паси. Буковель. Гірськолижний та SPA курорт в Карпатах:agree:

Fazer Alex 27.11.2014 10:10

@Bob_Kneissl, Пардон, то 16-Д, значить:pardon:

kotandrey 27.11.2014 10:13

Всім привіт.
Незнав куди примкнути дане питання, тому пишу сюди.
Думаю треба створити окрему загальну гілку всіх ГЛ курортів з рекомендаціями, де краще відпочити :)

Планую тижневу відпустку із сім'єю на гірськолижному курорті, в якій планую вперше поставити старшого сина на лижі, та душевно відпочити.

Народ порадьте де буде найкраще відпочити із сім'єю, та поставити на лижі старшого сина.
В пріоритеті сім'я та їхні бажання та інтереси, самому катати знаю де та коли, а вот з дітьми:unknown:

Цікавить сімейне місце, з плавними спусками, де буде подобатись дружині та дітям, де в більшості сезону є снігове покриття (штучний сніг), недорогі ціни (січень-лютий), наявність досвідчених інструкторів з навчання.

Сам бував тільки на дразі, де питання снігового покрову, на буковелі-ціна висока в сезон січень-лютий.
Минулого року планував у ПДБ-ПЛП, кажуть там непогано для сім'ї і для себе )) але самі знаєте як там зі снігом було :)
Є вагання чи закупляти скіпаси на бук, акція до 30.11.2014. правда вони по періоду відпустки не дуже підходять :(

Прошу відгукнутись тих, хто планував сімейну відпустку та вирішив питання.
Заздалегідь вдячний.

Mckenna 27.11.2014 12:17

По теме,думаю что Буковель лучше всего и подойдет.
Если своей машиной то жилье дешевле можно найти за 15-30км,да и со скипассами-утреннюю акцию на этот сезон никто не отменял:preved:

kotandrey 27.11.2014 12:28

Красія, Ізки?
Хто що скаже?

igrus 27.11.2014 12:36

Цитата:

Коментар від Mckenna (Коментар 267351)
утреннюю акцию на этот сезон никто не отменял

ее еще и не анонсировали, вполне может быть, что ее не будет вовсе

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:59.