Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2015 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/12307-bukovel-sezon-2015-a.html)

Kapi 04.12.2014 17:44

По ТСН був сюжет що паляницю зробили. Про інші дороги хз.

Captain 04.12.2014 18:48

Цитата:

Коментар від nata_rak@mail.ru (Коментар 268703)
Пожалуйста ,отпишитесь ,кто будет ехать авто из Киева, как там состояние дорог и какой маршрут лучше выбрать. Мы в первый раз на авто на Бук едем ,до этого 2 раза Словакия ,Ясна. Ехать будем из Харькова, но понятное дело ,интересует состояние дороги с момента как съедем с М06. Вот тут подробно описаны разные маршруты Все дороги ведут к лыжне. Статьи о туризме, праздниках и событиях. Doroga.UA - путеводитель по Украине. Хочется услышать свежие мнение по состоянию на сегодня. Ехать будем 7 января. спасибо!

Багато років вже катаю в цьому напрямку Чернігів - Буковель,Драгорат,кожний рік дороги в однаково поганому стані.Їздив як через Хмельницький,Тернопіль,так і через Львів. Найкращий варіант максимально їхати по трасі Київ - Львів, і в м.Буськ повертати вниз на Франківськ і далі на Яремче, Буковель.Трохи більше км, але дорога краще і менше шансів попасти в замети в сніжну зиму.

nata_rak@mail.ru 04.12.2014 18:51

Цитата:

Коментар від Captain (Коментар 268750)
Багато років вже катаю в цьому напрямку Чернігів - Буковель,Драгорат,кожний рік дороги в однаково поганому стані.Їздив як через Хмельницький,Тернопіль,так і через Львів. Найкращий варіант максимально їхати по трасі Київ - Львів, і в м.Буськ повертати вниз на Франківськ і далі на Яремче, Буковель.Трохи більше км, але дорога краще і менше шансів попасти в замети в сніжну зиму.

Спасибо за совет, но по моему там крюк приличный получается, в районе 100 км, или ошибаюсь??

Джигит 04.12.2014 19:00

@nata_rak@mail.ru, не всегда короче = быстрее и дешевле... Про безопасность (зима) не буду.

Добавлено через 2 минуты

По коротким маршрутам без проходимого авто, штурмана или навигатора с хорошей картой не особо советую.

Captain 04.12.2014 19:21

Цитата:

Коментар від nata_rak@mail.ru (Коментар 268753)
Спасибо за совет, но по моему там крюк приличный получается, в районе 100 км, или ошибаюсь??

Так і є,але та сотня відіб'ється на швидкості і цілому авто і це я не беру до уваги можливість попасти в снігову пастку десь біля Хмельницьких степів.Я колись їхав по вже пробитим тонелям з висотою снігу до 3 метрів і по снігу до пів метра. А як що ваше авто седан - навіть викиньте із голови про прямі маршрути!Це особисто моя порада,вирішувати Вам.:help::wink:

jurabike 04.12.2014 19:34

Цитата:

Коментар від Kapi (Коментар 268727)
По ТСН був сюжет що паляницю зробили. Про інші дороги хз.

Поліпили, а не зробили. Але то що зараз в 100 разів краще за те , що було літом.

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від Captain (Коментар 268750)

Минулого тижня товариш двічі тягав трейлери з Києва на Буковель. Їздив іменно тим маршрутом.

nata_rak@mail.ru 04.12.2014 19:35

Киев — Житомир (объезд) — Ровно (объезд) — Дубно (объезд) — Тернополь (объезд) — Бучач (объезд) — Ивано-Франковск (объезд) — Буковель Я ссылочку вверху давала на сайт дорога. юа там вот такой маршрут рекомендуют. Все дороги ведут к лыжне. Статьи о туризме, праздниках и событиях. Doroga.UA - путеводитель по Украине. Маршрут номер 4 Может кто-то сможет прокомментировать? Машина ниссан кашкай .

Captain 04.12.2014 20:13

Цитата:

Коментар від nata_rak@mail.ru (Коментар 268781)
Киев — Житомир (объезд) — Ровно (объезд) — Дубно (объезд) — Тернополь (объезд) — Бучач (объезд) — Ивано-Франковск (объезд) — Буковель Я ссылочку вверху давала на сайт дорога. юа там вот такой маршрут рекомендуют. Все дороги ведут к лыжне. Статьи о туризме, праздниках и событиях. Doroga.UA - путеводитель по Украине. Маршрут номер 4 Может кто-то сможет прокомментировать? Машина ниссан кашкай .

можна їхати,але бути дуже уважним на відрізку Тернопіль - Теребовля! На Пазфайндері так влетіли, що пробило підвіску. Взагалі трасу Тернопіль - Чернівці слід по можливості уникати. Після того як повернете на Франківськ буде більш менш нормально.
На Кашкаї можно і навпостець,але я їздив і так, і так. Для себе зробив висновок - навпростець немає сенсу.

nata_rak@mail.ru 04.12.2014 20:28

Цитата:

Коментар від Captain (Коментар 268785)
можна їхати,але бути дуже уважним на відрізку Тернопіль - Теребовля! На Пазфайндері так влетіли, що пробило підвіску. Взагалі трасу Тернопіль - Чернівці слід по можливості уникати. Після того як повернете на Франківськ буде більш менш нормально.
На Кашкаї можно і навпостець,але я їздив і так, і так. Для себе зробив висновок - навпростець немає сенсу.

Большое спасибо!! Скорее всего прислушаемся к вашим советам!

igrus 04.12.2014 21:24

очень порадовала объездная Тернополя, наконец сделали большой кусок дороги
вообще долога сносная, пока снега нет :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:15.