Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2019 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13381-bukovel-sezon-2019-a.html)

Korben Dallas 18.11.2018 14:22

@Sumrok ,есть немного))

termit 18.11.2018 19:07

Підкажіть, бувалі, де берете на прокат лижі їдучу на Буку?
Поїздка поїздом, тому треба брати десь на місці.
І супутне питання, краще брати на усі дні і привикнути до спорядження чи щодня нове і не носити їх постійно з собою?

Spin 18.11.2018 19:23

Цитата:

Коментар від termit (Коментар 333976)
Підкажіть, бувалі, де берете на прокат лижі їдучу на Буку?
Поїздка поїздом, тому треба брати десь на місці.

В апреле брал напротив Первого паркинга (через дорогу) в небольшом отдельностоящем домике Volkl RTM... Выбор не супер (прокатный универсал), но состояние лыж неплохое. Ботинки у них также более-мене "свежие".

Baralgin 18.11.2018 19:38

@termit , имхо ботинки и шлем однозначно лучше брать на весь срок. (Предварительно хорошо намеряв). Лыжи в общем-то тоже, если не ставишь себе задачу расширять свой технический кругозор.
Что до проката, то недорогая будочка есть за отелем Горный кристалл, правда к нему нужно метров двести подняться от дороги. Подъём возле остановки "живые цветы". Выбор не сильно богатый, но разнообразный. В любом случае получше чем буковелевская фанера Б и С категории.

Korben Dallas 18.11.2018 20:36

@termit ,Dznin Ski, X - drive

Додано через 17 хвилин

Цитата:

Коментар від termit (Коментар 333976)
краще брати на усі дні і привикнути до спорядження чи щодня нове і не носити їх постійно з собою?

Це залежить від того,які у Вас задачі ) В мене,наприклад,пару років тому стояла задача зрозуміти поведінку лиж змінюючи бренди і геометрію,і я міняв їх щодня,а бувало і по два рази на день)) Питання про бігати чи ні тоді не стояло,мені було цікаво і я бігав як сайгак ))

termit 18.11.2018 20:43

Цитата:

Коментар від Baralgin (Коментар 333979)
@termit , В любом случае получше чем буковелевская фанера Б и С категории.

Невже зараз усе так погано з буковельським прокатом?
Пару років тому В категорія була досить пристойна.

Korben Dallas 18.11.2018 20:51

@termit, з прокатом в них все чудово,просто цікаві моделі відносяться до категорії "А",якщо цінник Вас не лякає,то навіщо тоді питання про альтернативні прокати?:pardon:

Baralgin 18.11.2018 21:11

@termit , Б и С категория это одна и также модель Фишер RC4 по ODM заказу , с разной степенью убитости.
Справедливости ради, скажу что катал их один раз , (брал Б), но они мне показались какими-то безвольними фанерками. Дело было в феврале, канты были туповатые, скользяк необслужен.
С категорией А все хорошо, выбор хороший и состояние, но там и ценник конский.

termit 18.11.2018 21:26

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 333984)
@termit, з прокатом в них все чудово,просто цікаві моделі відносяться до категорії "А",якщо цінник Вас не лякає,то навіщо тоді питання про альтернативні прокати?:pardon:

Та цікавить саме середня категорія, тому й виникло питання.

Baralgin,

Дякую за розясення. Зайду на місці в прокати і вже на власні очі подивлюсь що там пропонують.

Lom 19.11.2018 00:58

@termit, вся дорога от поезда до Буковеля - один большой прокат на любой вкус, от россигнолов из сырой глины до вполне пристойных слаломок. Это все счастье выставлено напоказ под заборами, пропустить сложно. У частников цена проката зависит не столько от класса лыжи, сколько от года выпуска. Если знаете что вам надо - никаких проблем не возникнет. На букпрокате действительно придется выбирать между позором Фишера RX Fire и им же )) Ну, если там ничего не изменится в этом сезоне.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:47.