![]() |
@Korben Dallas, Эппл очень хорошая девочка. Просто ты задал тон общению и понеслось. Ответь ей цитатой и лучше реально расскажи, где клёво. Это ж девочка, ну !
|
@Sheridan ,я с телефона захожу...авок нету...думал это мужик какой ранимый попался😁 Где вкусно поесть?🤔 "Ра" "Высокий перевал"
|
Перше відео про новий 6-місний витяг.
Открытие Нового Подъёмника\Сезон 2020-2021 Bukovel - YouTube Саме такий, як і думали раніше. Тільки захисних екранів (ковпаків чи плафонів) немає, сподіваюся, що просто ще не почепили. Ще цікаво, я так і не зрозумів з відео, перила блокуються після закриття, чи блокування перил відключили? Бо на відмітці 0:32 схоже, що чоловік ніби піднімає перило рукою. Ну і третє. Якщо відключили блокування перил і не почепили плафонів, то може й підігрів сидінь не підключили? Або може я щось пропустив з розповіді, бо перемотував відео. |
@HappySkier , завтра з учнями поїдемо тестувати трасу і витяг ;)
|
не думаю що будуть ковпаки, не факт, що вони доцільні в такому місці.
|
Цитата:
Але якщо Ви маєте на увазі поведінку "виборців", які можуть все поламати, то Вам видніше. Але тоді це означає, що Буковель сам не хоче ставати Європою. |
@HappySkier , бук низкий. Там лес, ветра сильного не бывает. Нет смысла тратить кучу денег на ненужные колпачки. Вот на Драг они нужны
|
Цитата:
Щодо грошей, на що їх витрачати, то це курорту видніше, що, на їх погляд, є важливішим для туристів. |
@HappySkier, снег некритичен. ты неправ только в одном - в европе колпачки не везде. понятно, что на ледниках, где леса нет, они очень нужны. да и на буке они будут. просто сравни возраст курортов.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:37. |