![]() |
|
Ковидобардак задолбал. Я так ждал, что Бук откроется снова 27го, а эта постанова закрыла вообще всё. При этом частные отели продолжают утверждать, что 28го подьемники включат. Ррррр...
|
Цитата:
|
@Barkas, шансы стремятся к нулю. Я хз, что там по новым случаям, но если включат Бук - в Украине будет взрыв ) Кирилл едет 27го туда со скитуром. Отели работают. Даже резиденции
|
Я також виїжджаю 27го вночі. Ризикну... Така погода що просто шкода.
Буде або класна каталка або офігенний кросфіт, може скину пару кілограмчиків. |
Загальнонаціонального*локдауну в Україні через стрімке поширення коронавірусу найближчим часом не буде. Обмеження вводитимуться лише у конкретному регіоні, де є спалах COVID-19. Зі слів голови МОЗ, наразі найскладніша ситуація із коронавірусом у Львівській, у Вінницькій, у Миколаївській областях. Водночас, в Івано-Франківській області фіксують покращення і регіон може вийти з "червоної" зони найближчими днями.
Добавлено через 23 секунды "Будемо йти по регіонах. Тобто ми вводимо регіон. Умовно кажучи, зараз ми ввели Київ, Сумську, Одеську область, а Івано-Франківська область, я думаю, за кілька днів вже вийде з червоного рівня", - висловився Степанов. |
Ждем положительных вестей
|
Есть вести с гор, собираются запускать или....?
|
Я спросил сегодня манагера одного. Он сказал нет, т.к. есть та постанова про запрет канаток в красной зоне. Инфы, что франсковская область станет оранжевой, у него нет. Ждём.
|
Ждем :(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:58. |