Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   extreme.com.ua против ломов (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1968-extreme-com-ua-protiv-lomov.html)

dudunyk 13.01.2009 22:47

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 13390)
Годину в день готов віддати на ПОЧАТКОВЕ, навчання. Тільки ЯК на це подивится Адміністрація, вона ж подумає що я бабло зашибаю...

А администрация может сама направлять ломов к волонтерам на восспитание после вычисления их (ломов) на склоне. Сомневаюсь, что администрации они интересны как клиенты платной школы.

Еще идея (больше для администрации)- ломов учить могут инструкторы, которых хотят взять на работу в ГК во время испытательного срока.

A888 13.01.2009 22:55

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 13397)
А администрация может сама направлять ломов к волонтерам на восспитание после вычисления их (ломов) на склоне. Сомневаюсь, что администрации они интересны как клиенты платной школы.

Еще идея (больше для администрации)- ломов учить могут инструкторы, которых хотят взять на работу в ГК во время испытательного срока.

Это не выход. В нашей стране, народ быстро просечёт шару. Все новички сразу станут ломами. На шару и уксус сладкий.:Yahoo!:

Albertowych 13.01.2009 22:58

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 13397)
.....

Ви це питання з адміністрацією беретесь узгодити? Якщо так, то вперед, я за.

dudunyk 13.01.2009 23:11

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 13398)
Это не выход. В нашей стране, народ быстро просечёт шару. Все новички сразу станут ломами. На шару и уксус сладкий.:Yahoo!:

Да уж "особенности национальной охоты" на ломов...

Albertowych 13.01.2009 23:24

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 13406)
Да уж "особенности национальной охоты" на ломов...

Вибачте мені за назолівість, але я задав Вам конкретне запитання. Чи не буде Вам тяжко дати на нього відповідь. Дякую

jordik 13.01.2009 23:54

а чи віднесеться адміністрація до цих добрих починань позитивно, чи сприймуть такі речі в штики?аргументів проти вашої активної діяльності більш, ніж досить, звичайно, "за" їх переважують , але у нас в країні все навпаки. тобто там, де треба, не дають, а де не треба, то забагато.чи готові ви до того, що вас можуть культурно попросити,мотивуючи тим, що ви відлякуєте відпочиваючих,або що у вас немає дозволу щось таке твоити на території курорту без узгодження з його керівництвом. а де є гарантія того, що ви не свідок Єгови і не роздаєте літкратуру "Пробудись"?

jordik 13.01.2009 23:57

судячи з відповідей на форумі буковелю, адміністрація на курорті як така відсутня, або переховується десь в горах. принаймні чіткої відповіді на те, до кого звернутись, якщо виникають проблеми, ніхто не дав.

Albertowych 14.01.2009 00:22

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 13421)
судячи з відповідей на форумі буковелю, адміністрація на курорті як така відсутня, або переховується десь в горах. принаймні чіткої відповіді на те, до кого звернутись, якщо виникають проблеми, ніхто не дав.

Тому і кажу, треба починати самостійно, ато щось всі кинулись пропозиції давати домовитись з Адміністрацією, замість пропозицій, візміть і домовтесь :evil: .
Мене вже два рази на буковельскому форумі банили за спроби домовитись через форум.
А що стосуєтся пропозиції, безкоштовного навчання початківців, повторюю, я готовий під час свого перебування на буковелі БЕЗКОШТОВНО протягом одної години провести початкове навчання незалежно від статуса ЛОМ чи не лом. І тому, пропоную бажаючим, які не дуже впевнено почувають себе на трасі, в суботу близко 13 години добратися на 8 трасу. Побачивши мене, сміло звертайтесь.
Впізнати мене легко "без палок, без перчаток, без шлема - БОСЯК БОСЯКОМ" (с) ДядькоСтас.

Gorec 14.01.2009 00:40

Мда, обсуждение как вижу горячее. На мой взгляд многие дискутирующие неправильно понимают цель данной акции. Она никоим образом не может за месяц или два перевоспитать ломов курорта №1. Акция предназначена для поднятия существующей проблемы "во всеуслышание". Задача - заставить администрацию курорта начать действовать. Не надо нам пугать народ запретами,штрафами, санкциями, у нас уже все пуганые. Наша задача объявить отдыхающим о существовании в нормальных странах определённых норм отдыха на склонах и намекнуть на их отсутствие в Украине. Идеально будет если администрация курорта догонит что это тоже нехилый вариант рекламы и дальше начнёт крутить своё кино,доказывая что именно они первыми сделали это в Украине.
Касательно самих флаеров. Идея с картой на обратке мне нравится. Если у кого нибудь есть gps данные по подъёмникам и осям трасс, берусь нарисовать в 3х дневный срок такую 3D карту, что буковцы зарыдают.

A888 14.01.2009 00:46

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 13433)
А що стосуєтся пропозиції, безкоштовного навчання початківців, повторюю, я готовий під час свого перебування на буковелі БЕЗКОШТОВНО протягом одної години провести початкове навчання незалежно від статуса ЛОМ чи не лом. І тому, пропоную бажаючим, які не дуже впевнено почувають себе на трасі, в суботу близко 13 години добратися на 8 трасу. Побачивши мене, сміло звертайтесь.
Впізнати мене легко "без палок, без перчаток, без шлема - БОСЯК БОСЯКОМ" (с) ДядькоСтас.

Витя. Не забывай что им туда надо будет спустится. Все спуски на низ 8,11,15-красные. Не бери грех на душу. Форум читают тысяча начинающих. Пусть на твой вызов откликнется 10% Представляешь что будет.:punish:

Albertowych 14.01.2009 01:02

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 13441)
Витя. Не забывай что им туда надо будет спустится. Все спуски на низ 8,11,15-красные. Не бери грех на душу. Форум читают тысяча начинающих. Пусть на твой вызов откликнется 10% Представляешь что будет.:punish:

Ну не на двійці ж жеж їх вчити, а ті хто доберутся то якраз і самі небезпечні :D в плані Ломовства, тобто з плуга ВЖЕ вийшли, а тормозити повертати, ще ні. Хоча на першій зустрічі я бачив успішно катаючих плугом на вісімці.
Треба з чогось починати, заодно і правила їм зачитаю. Тіпа: "Ви можете зберігати мовчанку, клжне ваше слово може бути використане проти Вас". Щютка

KIra 14.01.2009 01:20

ИМХО
В то время когда начинала катать я, лет этак дцать назад, было престижно катать красиво и правильно, и зазорно (или стыдно) по-другому. Люди учились и старались (это не значит что ломов не было, просто их было пропорционально гораздо меньше).
Психология большого количества ломов: быстро значит "круто".
Выше уже приводили аналогию с дорожным движением. Те кто в пределах населенных пунктов передвигаются со скоростью 120 км/час и выше, я думаю догадываются, что действующие ПДД они нарушают, но ехать бысто - это круто или еще что-то там.
На горе - те же яйца, только в профиль.
Проблема не только, да и не столько, в отсутствии Правил или Кодекса, сколько в отсутствии культуры поведения. Разруха, она в головах....

dudunyk 14.01.2009 08:59

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 13400)
Ви це питання з адміністрацією беретесь узгодити? Якщо так, то вперед, я за.

Нет, не берусь. Пока пытаюсь рожать идеи как и все в этой ветке.

Albertowych 14.01.2009 09:01

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 13466)
Нет, не берусь. Пока пытаюсь рожать идеи как и все в этой ветке.

Давайте народжувати те, що можемо "прогодувати" .
Я маю на увазі ідеї і дії, які можна реально здійснити..
наприклад, так зробити може кожен

Цитата:

Коментар від Gorec (Коментар 13439)
...........Идея с картой на обратке мне нравится. Если у кого нибудь есть gps данные по подъёмникам и осям трасс, берусь нарисовать в 3х дневный срок такую 3D карту, что буковцы зарыдают.

Ви таку мали на увазі?

dudunyk 14.01.2009 11:32

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 13421)

Ну так поддержите здесь
Буковель - Форум / Пресс-секретарь

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:00.