Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2022 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/29385-bukovel-sezon-2022-a.html)

Korben Dallas 12.01.2022 07:02

Хейтери Буковелю, прокидайтесь вже! Тут таке!🤣
Bei Facebook anmelden

HappySkier 12.01.2022 07:17

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 415746)
Bei Facebook anmelden

Я не хейтер, але просто стало цікаво, хто ж там такий єдиний у Європі, хто втримався під шаленим натиском якості Буковелю і залишився на першому місці?
Не знаю, чи то тільки в мене так, але ані перше, ані друге посилання на німецькі сайти з фейсбуку Буковеля жодної корисної інформації по оголошеній темі не відкривають. :crazy:
Якщо хтось знайде правильне посилання, киньте, будь-ласка. Бо це дійсно цікаво.

Korben Dallas 12.01.2022 07:58

@HappySkier ,Там в коментарях під постом щось є, мені самому цікаво за якими критеріями оцінювали курорти)

HappySkier 12.01.2022 09:09

О-о-о, то, виявляється, я щойно повернувся з найкращого курорту в Європі. :)
Ну, звісно, критерій ціни скіпаса на сумарний кілометраж трас, розрекламованих курортом, - це "крутий" критерій. Про коректність (тобто не зовсім коректність) критерію оцінки курортів чисто по кілометражу трас в якійсь гілці форуму вже було раніше обговорення.
Як тільки трохи розгребусь із роботою по поверненні, в планах є написати у фейсбук і на форум більш докладно про цей найкращий курорт, який, навіть, самого Буковеля обставив. :) Щоправда, не про весь Ski Arlberg, а тільки його частину - St.Anton.
До речі, про шведський курорт Оре, який на 7-му місці. Ми жили в одному пансіоні разом зі шведами, то вони розказували, що в Оре реально кататися тільки весною, бо зимою там страшенно холодно. Ну й що тоді показують всі інші критерії?

Spin 12.01.2022 09:50

Кроме температур, комфортных для отдыха на лыжах, можно еще учитывать реальные высоты зон катания и влияние этого фактора на необходимость акклиматизации.
Тут Буковель вне конкуренции))

Barkas 12.01.2022 15:48

У темі 1 додатків
)))

mansrzv 12.01.2022 17:11

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 415746)

"Надзвичайно приємно, що серед 120 гірськолижних комплексів Європи, курорт «Буковель» посів 2 місце!🥈"

у мене від такого піару "іспанскій стид"

Gagaryn 13.01.2022 21:43

Шедевральный сюжет.
Відпочинок зі стресом, синцями та забоями: інцидент у Карпатах | Вікна-Новини - YouTube

Джигит 13.01.2022 22:23

"Звезды" приехали в деревню с доисторическими нравами и что то хотели...
Завышенные требования и самомнение + хамство - встретились с хамством, грубостью и хулиганством = и Понеслась (((
Там везде камеры стоят полиции незачет если не по закону решат простую задачу.
Доказательства все есть. Или пусть в дворники идут, там нужны кадры...

Gagaryn 13.01.2022 23:19

Тупые овцы приняли вызов от силиконовых куриц, а проиграли мальчики.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:13.