![]() |
Але якщо прикриють верхні станції, то тут не буде що робити...
|
@Korben Dallas, я не побачив жодного натяку на поганий стан схилів. Але відсутність людей може стати вирішальним фактором для Бука. Вони йтак відпрацювали сезон в мінус, думаю. Але молодці! Завжди молодці.
|
@Sheridan , так, немає для кого їх крутити...
|
@Korben Dallas, але мізки в Буці є. Вони за тиждень оголосять про дату закриття. Тому ці вихідні ще можуть бути такими, як минулі.
|
@Sheridan ,можуть залишити працюючим тільки другий витяг і закритись хоч в Травні...а понту?))
|
@Korben Dallas, я саме так закривав 21 рік 10 травня. Було супер, як в 2005 році ахахаха )))
|
А, забув головне. В Фелічіті більше нема Леффе. Наливають якийсь Хмєлєвус. Але піцца залишилася така ж крута, як завжди.
Бартік теж дивує. В розлівайці іпа коштує 160 грн за літр в пет пляшку. В їх рестораня поруч 0.5 іпи коштує 80 грн. Це дуже дивно і нечесно. |
Цитата:
|
@Barkas , там не могли. Там красива вівчарка на сторожі. Добраааааа. Залиже насмерть. Клопи для неї як семки
|
Заходив в інфо центр, інфи про закриття верхніх станцій ще не отримували, сподіваюсь, ще з тиждень покрутять...
|
@Korben Dallas , якщо припустити що двигун на кріслі 50КВт/год. 8х50=400. 400 множимо орієнтовно на 10грн/КВт. 4000 К гривень. Плюс з/п бугельманам, патрулям і ретратчикам. +/- 15-20 к грн. 20 днівних скіпасів. Реально крутиться 5 підйомників.
Думаю 30-40 дневних скіпасів закривають потребу. І амортизація і з/п. Так що думаю ще покрутять. |
Цей тиждень не задався, дуже хочу поїхати та все ж таки закрити сезон. Ні, не так, я вже зібрався... :). Буду їхати на авто з Хмельницького, якщо є бажаючі - велкам.
|
Цитата:
|
@Lyubomyr, фанат двійки ))) Бойчук тебе запам'ятав, доречі
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:13. |