![]() |
Цитата:
|
В нього 2 джипи та елєктрічка
;) Небагато хто в 60+ може собі дозволити затрати у тисячу євро в неділю, знають німецьку, англійську... Та і у кожного курорту є свої прелєсті... Тут мова, ціна, можливості кращі... Олександр не олігарх, він дуже кохає гори та все з ними пов"язане :friends: спілкування Навіть я ворчун із задоволенням погуляв би :slalom: по тим 3м єдиним трассам пару-тройку днів, але бажати не шкідливо... Вірю у краще, іду до цього, маю альтернативу :secret:... В мене колекція кросів у 2 рази дорожча за авто у гаражі, на якому я зовсім не катаю, бо нецікаво )) |
- як для мене , то краще один раз з'їздити за 800 ойро у Австрію-Італію , ніж 3 рази по 250 топтатись по тим 3-5 смішним типу трасам у Буковелі :secret:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Вкладення 47268 ага.. без віп проходу сумно.. 😭 |
@igrus , та ладно...))
Один день на тиждень і на початку вечірнього катання...не нагнітай)) |
@Korben Dallas ,
все б нічого, якщо то були би лижники.. А це отара, отара баранів.. 99,9% повні довбні.. таке буває, рідко.. но кожного року буває.. воно просто десь в щоденнику року ставить пташку " я був на каталкці".. та їде додому кришити олівье.. :)) |
@igrus ,ти ніби тут вперше))
Додано через 59 секунд @igrus , шукай позитив, його реально більше ;) Додано через 21 хвилину Тобі потрібно зі Свідком катнути...)) |
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
( т. 067 940 47 40 або 050 958 27 26 ) - тільки на Буці я бордер-гібрид ( с палками ) :agree: P.S. - пригощу текілою або вівскі ( під настрій ) :secret: |
@igrus ,Сегодня посмотрел, стоянка не работает.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:19. |