![]() |
Через Тернополь или через Хмельницкий, через Львов крюк 120 км.
|
Різниця в км зрозуміло. Але питання в якості дороги. Часом 120 км швидше проїхати, ніж їхати по поганій дорозі і лишити десь в ямі колесо.
Колись через Тернопіль була дорога не дуже. Зазвичай їхав через Лівів, Біберку. Відстань не принципово, головне якість. |
@Luvan , через Тернопіль все ок. Бувало, долітав за 8 годин...
|
@Korben Dallas , дякую
Буду пробувати через Рівне, Тернопіль. |
Рівне Дубно Кременець Тернопіль Дружба Монастириська Марківці Березівка Тисменичани Надвірна Буковель
|
У темі 3 додатків
|
@ddemitr , все відкрили вже? шо там тцк?
|
Цитата:
Їхав в січні поїздом до Татарів-Буковель і обратно, за 6 днів про них нічого навіть не чув. Хоча в мене була броня ;) |
@Джигит , вже прийшов дубак. Мож настріляють...
|
Цитата:
|
@A888, в цього декілька причин може буть
1. Головна - відкритого достатньо для наявного (прогнозованого) трафіку людей 2. Не вистачає водіїв ратраків 3. Фінвідділ порахував, що так вигідніше 4. хз |
Вони дуже добре заробляють на страхових випадках.
|
@A888, я ніпоні (
|
Цитата:
Катати, як для кінця січня, було :beee: 1 "чорна". Жодної зв"язки червона+чорна ((( 13ті відкриті на 20% (( і таких закритих зон більше чим відкритих. 10-20 % можливо й відкриють але з цікавого там буде стільки же :oops: Андрій Іванович натякає на те що курорту вигідніше продавати страховку ніж відкривати зони де її треба обналічувати :secret: хоча травмувань немало ((( Аномально тепла зима реально шкодить сезону ((( |
Цитата:
Добавлено через 1 час 20 минут Размещаю в этом разделе, более подходящего не нашел. Ищу двоих попутчиков в Доломиты, с 01.03 по 08.03. Хочу ехать автомобилем из Харькова. Могу подобрать по дороге, Полтава, Киев, Львов... Расходы по машине примерно 600 евро в два конца, делим поровну. Хочу воспользоваться этим предложением Доломиты-декабрь, февраль, март - Сторінка 14 - Гірськолижний форум |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:03. |