![]() |
Цитата:
|
ой опечаточка вышла...паспорт чистый))))парни попадаются такие))))или только после штампа они становятся такими защитниками????
|
Цитата:
Треба там ще 12 пунктом додати: для тих хто дочитав весь список до кінця - спеціальний заряджений пістолет для пострілу собі в голову знаходиться в приміщенні біля медпункту, вартість одного пострілу включена у вартість абонементу на витяг. Контрольні постріли оплачуються згідно з прейскуратну. Все просто, навіщо два дні мучитися... |
Вчера на Буке был концерт Би-2 и Ночных снайперов. Цена билетов - 1800 грн.
Снайперов я бы в клубе правильном акустику послушал очень даже да. А по цене билетов на Буке как-то даже прокомментировать не могу... |
Ну за 1800 грн.... я сама себе наверное, лучше пропою...:mosking:
|
офф-топік (потім потремо)
Цитата:
|
Так я зрозумів на підпівці - ( Вчера на Буке выступили Би-2 и Ночные снайперы.) Цена билетов - 1800 грн.
А хто і звідки давав концерт? Так я зрозумів:ROFL::D |
Парк судя по фото немного урезан в сравнении с прошлогодним.
Зато, на фото также видно, что на подушку можно будет сходить прямо с бебилифта, или я не прав? http://s005.radikal.ru/i211/1101/98/fdc4cee94a79.jpg |
Мабуть що так, :agree: принаймі 26-го грудня спостерігав як бажаючі стрибнути піднімались ним, проте тоді ще парк не був "добудований" .
|
Ато в прошлом сезоне на разгонку подушки ходили пешкарусом))
|
28- грудня особисто бачив як лижери і бордери бомбили подушку, піднімались на старт ліфтом.
|
Еще бы хорошо подкатить к администратору и узнать стоимость абонемента на подушку :oops:
|
З 11. 01. буду на Букі , зайду розпитаю, не проблема.
|
Був з другого по четверте. Погодка - фантастика, але вибачайте - фот не буде - бо мав з собою "детский садик" з початківців і троха їх бавив - то коли би ше фотав - то ніц би не вкатався.
Трохи бавив, а троха сплавляв Інструктору до бавлення . Цікаво було спостерігати, як в кінці дня в нього голова обертом від чайників йшла :-). Ще бачив, як катав Інструктор "в свободноє от работи время". Красиво :-). Щодо трас - в нормальному стані, моментами в відмінному, особливо в першій половині дня. Розмови про тьму народу дещо перебільшені - звісно, якщо не брати до уваги п'ятірку та сімку. На сімці моментами було враження - що там стоять плече в плече. Зате дальні траси - іноді навіть навіть без черг. Їздив з віповським абонентом - деколи помічна штука :-). Хоча бували й парадокси - на тринадцядці під кінець четвертого числа черга на віп прохід не сильно поступалася основній черзі :-). Ще. Для інформації. Мав на віп абоненті ваучери на прокат. Незважаючи на те, що стверджувалося, що той віп-прока можна буде отримати в кожному прокатному пункті - то на проактиці виявилося не так. В одних пунктах перший раз бачили такі картки і не згали, що з ними робити, в інших - де були зчитувачі для тих карточок - то вони не працювади або їх не правильно "готовили". Майже після годинної біготні та розпитуань вдалося скористатис тим прокатом в прокатному пункті N4, що в районі другої траси навпроти бювету. Нова дорога на Яблуницю в відмінному стані - її шкробають спец машинами кожного вечора. Сама по собі вона досить прикольна і можна вважати, що гірська. Поки що незагружена. Навіть якщо требуло змотатися в сторону Яремче - то по ній виходило швидше, чим через тянучку, що через Паляницю. Трек тої дороги записав, але жопс відстав від мене і буде лише завтра. Тоді напевно і скину трек. |
сьогодны зранку на бУКІ було 22 морозу, але народ катає вовсю. Я вчора перекатав усі траси, льоду майже немає . Лише на хронічно проблемних місцях. Каталка нормальна. Чекаєм свіжого снігу.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:23. |