![]() |
Цитата:
Друг підписував.Але що можна вимагати з людини в 4.00 ранку після того як вона на той час вже 12 годин з поломаною ногою без сну,без їжі і води?!(не можна перед операцією). Ще одне питання: наявність абонемента не включає в себе страхування?Чув що треба десь ще окремо страхуватись на Буковелі чи це гон? І так - крик душі: Невже мало заробляють на Буці на приїжджих?Невже мало тих тисяч гривень,які платять за одну сутку в готелі в сезон?Невже мало,що платять за півлітрову бонакву 8 грн, за чай з пакетика 7 грн? Що тепер ще й заробляння повним ходом на травмах і здоровї відпочиваючих?!:( 2Jolie: Своїй дружині мій колєга сказав,що докінця січня поправиться, ну щоб вона взагалі в шоці небула:)І з дому його не вигнала.Навіть лижі його в мене дома,бо сказав що жінка може поломити,тому краще най в мене постоять:) Я мав на увазі що з самим апаратом Ілізарова 2-3 місяці,а потім вже реабілітація.Будем надіятись що напоправку буде йти швидко.Адже ця людина виводила мене по всім Карпатам,з"їздив своїм беушним ровером всі гори,був ним в Одесі і Криму,а літом збирався їхати на Кавказ.Так що здоровячка в нього хватає і засиджуватись дома він не збирається:) А там час покаже... |
фуф.... читаю тему, как сводки с поля боя...
Ноги моей на буке не будет, пока не наведут порядок. Pertutto, ты победил:) Драг рулит. |
Цитата:
Да и абонемент нужен за тот день, когда все произошло. Квитанции за все оплаты нужны будут для страховой. |
Цитата:
Росказував, що вчора мав прийти добрий доктор Айболит за розрахунком,але не мав часу,бо ситуація була надто складною саме з тим випадком з 15.Кажуть везли в Франківськ,бо на місці цю ситуацію не розрулили б,а чи довезли чи що там далі незнаю. 2dudunyk: Дякую.Короче ситуація така - приїжджаєш на Бук і замість того,щоб кататись починаєш шукати медпункт і оформляти страховку.З нашими людьми на це піде пів днини,тому після обіду робиш пару спусків і спокійно їдеш додому:) Дурдом... |
Цитата:
|
Щиро вдячний, думаю,що ця інформація ще не одному стане в пригоді:agree:
|
Цитата:
|
wwa, да конечно. Желательно иметь паспорт пострадавшего. Я забирал справку для жены в следующий приезд на Бук, примерно недели через две после травмы. Тогда еще на справках они не печатали инструкции на обороте.
А вообще - чем чаще пострадавшие будут обращаться за компесацией, тем больше администрация будет думать о безопасности на склонах. |
|
Да так почитаешь,и всё желание пропадает кататся. Да порядки надо наводить на Буковеле.Я где то слыхал что за прошлый сезон, по подщётам погибло 10 человек.Может и брехня конечно,но то что очень много покалеченых это точно. У моего сотрудника, друга в прошлом году сбил сноубордист,тот до сих пор толком очухатся не может.Много сложных переломов. Хотя человек на лыжах катается уже очень долго.Да в этом деле надо быть очень внимательным,и осторожным.И особенно не употреблять не правильные напитки на склоне.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:27. |