![]() |
я заходив в гості подивитися що до чого. мені взагалі сподобалось. якщо не орієнтуватися на преміум відпочинок - саме те що треба.
|
ну преміум-відпочинок в готелі , що поряд - Редісон . На НР номер на 4 людини коштував 190 000 грн . Уточняю, не купити його у власність , а 4 дні пожити . А , ще сніданки і спа входило.
|
@jurabike , у вас реально круті будиночки)
Особлиіо тіні-хаузи |
@ex_edc , на преміум кемпінг ніколи і не претендував. А коли треба переночувати трьом за 1200 (не з носа, а за компанію) грн - то саме воно. А ще бограч можна ввечері зварити (а в реддісоні за 190 штук - хрєн звариш!!!))), а ще сауна за окрему плату, а ще заїхав поставити чайник і чайку попити, а ще...
Пі.Сі. Юра, ми коли їхали додому, то думали за те вікно. Там каремат поставити і шторкою прижати і буде гуд) |
щодо душів : найбільше нарікань на відсутність душів в трейлерах. Потоптались по території і побачили , що є технічна можливість прокинути каналізацію та воду в трейлери. Навіть зараз посеред зими. Окрім одного трейлера , де взагалі відсутня туалетна кімната. Отримав вчора перший бойлер , везу його сьогодні на Буковель , будем монтувати в найменшу 2-ку. Там уже під нього все змонтовано - і душовий піддон , і душовий змішувач і виведені шланги на бойлер. Тому думаю , що незабаром ми добавимо опцію "ДУШ" в більшість трейлерів.
|
Цитата:
А +ДУШ это будет отлично!!! |
@@Rusja , душова є, але вхід з вулиці. Можна одягнутись у теплому приміщенні і перейти в кемпер.
Душ в кемпері це добре. Але ж кепмер не гумовий. Значить жертвуємо вільним місцем. Я правильно розумію, @jurabike ? |
О! Холошо, что душ будет в каждом кемпере, тогда в общий не будет очереди;)
Хорошая идея Плюсую! Вообще много идей связанных с таким видом пребывания на буке, так как людей на горках все меньше и меньше, а вот выборцев около бука все больше и больше))) парадокс какой-то :))) |
Про душ в кемпере сомнительное решение. Мы в этой двойке душевyю кабинку использовали для хранения лыж, рюкзаков, курток и прочих объёмных вещей. Кто был в двойке знает места там немного.
Второй минус это влажность. После купания в кемпере будет выше влажность в кубрике и зимой это как-то не комфортно. Если кемпинг будет рости домиками на прокат, то лучше расширить или добавить контейнер с душем/мойкой и прочими сервисами. |
За двух местные не скажу, а во в трёх—четырёх местных душ нужен обязательно, так как возможно поселение с детьми , а с ними после душа по морозу бегать как то не очень...
|
Цитата:
Просто слово "ДУШ" лунає надто часто. |
https://scontent.fifo2-1.fna.fbcdn.n...d6&oe=60260850
14 січня насипало снігу з неба і здуло виборців, людей на схилах небагато. |
https://scontent.fifo3-1.fna.fbcdn.n...7e&oe=602796EC
засівати приїхали |
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:48. |