![]() |
Ребята! срочно нужны контакты ночного клуба "Бугель" или кого нибудь из его персонала.
помогите пожалуйста! |
Прошлой зимой записала себе этот номер: о5о 433 о5 о2. По идее это телефон Фристайл гриль-бара - места, где происxодят все движуxи)
За правдивость не отвечаю, т.к. не уверена в правильности контакта, но попробовать можешь, раз так срочно надо)) |
Попробуйте +38 095 49 89 000 або +38 050 433 06 20
|
Так що друзі лижники, я ще снігу в цьому році в живу і не бачив, а Буковель тим часом вже запланував дату відкриття, за попередньою інформацією, якщо природа не внесе свої корективи, перша каталка назначена на 19-те листопада :dance4: :Yahoo!:...
А в мене ще лижі на горищі, не підготовлені, і скіпаси не продовжені... Йду знімати лижі... :snezhok: |
narayan, твой магазин абонементов в этом году будет работать? :)
|
Працюємо круглий рік, сім днів на тиждень, 24 години на добу.... Я й зараз там працюю :) .
|
Цитата:
:Yahoo!: |
вчора був на Буці, чутки знову казали про відкриття 19 листопада. Всі служби працюють на 100 %.
|
На камерах видно, що води в озері майже не залишилось. І відновлюється вона дуже повільно. Таке питання, чому не можна брати воду зразу з річки?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:31. |