![]() |
Кстати, мне тоже показалось, что уровень культуры подрос.
По лыжам топтались только в очереди на пятый. Снесли только один раз, под первым. Причем, снесший сноубордер в ответ на мое "идиот!" культурно вежливо извинился! Чем вызвал ответные извинения за "погорячился" с моей стороны ) Ломов процент уменьшился, процент технично нарезающих дуги увеличился. Вобщем, то ли мне с днем повезло (пятница прошедшая), то ли с настроением, то ли действительно есть тенденция. |
Ihor,
Конечно на 2В внизу перед мостом стремное место. Идет сужение, да еще и новый выезд с 2А. Если правильно ехать всю горку то к низу скорость уже приличная набирается. Думаю, что чел, который тебя подрезал, мог уже и не видеть с боку тебя. Т.к. больше внимания уделяется заезду на мостик. Для него ты наверное был сзади и сбоку. У меня так тоже пару раз было. Что-то сзади происходило, но не было времени и возможности смотреть что да как. Т.ч. я б его сильно не ругал!))) Это не то же, что мою жену один бордер сбил сзади 2 раза за один спуск!! |
сьогодні був паудерранок. В 8.30 стартанув з 14-го, в 9.00 катав під опорами 12 підйомника. Викатав там за 4 спуска увесь пухляк і пігнав по лісам. По лісам було жирніше , знайшли пару "порЄдних" шапок та зїжжалок. Казка...
Получив на 12 зауваження від канатчіка що патруль на мене жалівся. Певно , теж хотіли пухляка, а катали по залисинам. Я канатчику пояснив "що вже два тижні як можна". Він не прокоментував але більше не приставав. Школа Чеслава з кожним днем вже більше хилить своїх учнів в трасі гіганту. В декого вже получається досить огого. Все файно, курорт гуде, ми відпочиваєм. |
Цитата:
Юра а можно поподробней про 2 недели, как можно..... |
Цитата:
|
Anmelden | Facebook
на фб я з Стеллою обговорював позатрасове катання та блокування за це скіпасів. Олександр Шевченко підтвердив дозвіл на таке катання . Фото від 18 лютого , знач десь з 4-5 лютого вже можна катати попід опори. Якось в ті дати приїжжав потужний фріскієр з Франціі. Катав тільки по-під опори. Патруль почав блокувати йому скіпасс, та потім все вилилось в дозвіл . |
|
це вирубка на Довгій . Готували схил під нову трасу та поки що не закінчили.
|
То той крутяк зліва як спускатися?
|
угу, цікавий лише після рясних снігопадів. Інакше скользяки коцаються об пеньки. Сьогодні там вітер позадував , місцями мяко, місцями жорско. Незрозуміло було. Я там разок проїхав і потім катав ліс.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:23. |