![]() |
Что с ценами на подъемники?
Я так понимаю, что на Драге за последние пару дней уже заработали все бугели и обе креселки.
Мы были там 2 года назад - цены на подъемники очень даже приемлемые (особенно если брать абонементы). Как сейчас? Может кто мог бы сфоткать прайсы. Плз. Хотелось как-то спланировать до поездки всё что хоть как-то поддается планированию... |
Цитата:
|
Міха Журавльов
Інструктора на Драгобраті є , Жорж. Якщо хочете навчати , то не в межах схилу. Особисто за цим прослідкую.Це стосується всіх "лівих інструкторів". Что на Драгобрате вводят правила Буковели (во всяком случае прошлые сезоны)? |
Цитата:
купують у крамницях та кафе, за трансфер платять, якого біса вам ще потрібно? Ну не хочуть люди навчатися у вашого інструктора - хочуть у свого. Мабудь адмінінстацію гірськолижних курортів ще не дрючив грамотний юрист хоча б на підставі Цивільного Кодекса України, стаття 14. ,.Виконання цивільних обов'язків" п.2 ,,Особа не може бути примушена до дій, вчинення яких не є обов'язковим для неї". Був гарний курорт, так ні потрібно брати все найгірше від Буковеля. Сподіваюсь на вашу розсудливість. |
Этот пост от Міха Журавльов с другого форума.
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Звісно до тих ,,Особисто за цим прослідкую" |
Я вам так скажу. Інструкторів я бачив усіляких, в тому числі таких, що самі їздити не вміють, і вчити теж не вміють (ага, сказав одному моєму знайомому, що він ніколи не поїде на лижах). Вважаю, що на Драгобраті інструктори нормальні: і самі катають правильно і гарно, і других навчити можуть.
Звісно, є багато людей, які теж вміють і хочуть. Але. Якщо ти хочеш цим займатись професійно - домовляйся з адміністрацією і показуй, що ти професіонал. Якщо ж кожен "вася" буде вчити туристів на горі, то ні до чого доброго це не призведе. З.І. І якщо ви приїдете зі своїм інструктором і він буде навчати конкретно вас, думаю, це не буде викликати проблем в адміністрації за умови, що інструктор буде на загальних засадах купувати квитки і стояти в черзі. |
а ху із власне цей Міха Журавльов?!
"Адміністрація"...!?!? |
Цитата:
|
Кто в курсе - кресло возле Кремня крутят?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:05. |