Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/37-dragobrat/)
-   -   Драгобрат сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/dragobrat/13744-dragobrat-sezon-2024-a.html)

frolovp 27.12.2014 18:45

Что с ценами на подъемники?

Я так понимаю, что на Драге за последние пару дней уже заработали все бугели и обе креселки.
Мы были там 2 года назад - цены на подъемники очень даже приемлемые (особенно если брать абонементы). Как сейчас? Может кто мог бы сфоткать прайсы. Плз.
Хотелось как-то спланировать до поездки всё что хоть как-то поддается планированию...

Captain 27.12.2014 19:15

Цитата:

Коментар від frolovp (Коментар 272192)
Я так понимаю, что на Драге за последние пару дней уже заработали все бугели и обе креселки.
Мы были там 2 года назад - цены на подъемники очень даже приемлемые (особенно если брать абонементы). Как сейчас? Может кто мог бы сфоткать прайсы. Плз.
Хотелось как-то спланировать до поездки всё что хоть как-то поддается планированию...

Креселки обе заработали только сегодня.Снега на сегодня 70 см,это в елках за Пашиной креселкой.Это 100%,проверили с сыном лично-100 м вверх ровно час поднимались,сорт ползти.Немного промазали с поворотом.Пашин бугель 160 грн 20 подъёмов,креселка не знаю,с прошлого сезона остались проездные.Склоны классные,но все торчащие из-под снега кусты это лёд.Каталка жёсткая,но классная!Писал с телефона,кому не нравится правописание-не читайте!Кому нужна инфа,все отсепарирует.:skiing:

mapaha21 27.12.2014 20:19

Міха Журавльов
Інструктора на Драгобраті є , Жорж. Якщо хочете навчати , то не в межах схилу. Особисто за цим прослідкую.Це стосується всіх "лівих інструкторів".

Что на Драгобрате вводят правила Буковели (во всяком случае прошлые сезоны)?

angler1265 27.12.2014 22:04

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 272205)
Міха Журавльов
Інструктора на Драгобраті є , Жорж. Якщо хочете навчати , то не в межах схилу. Особисто за цим прослідкую.Це стосується всіх "лівих інструкторів".

Что на Драгобрате вводят правила Буковели (во всяком случае прошлые сезоны).

Я от не розумію, приїжджають люди, платять за готель та підйомники,
купують у крамницях та кафе, за трансфер платять, якого біса вам
ще потрібно? Ну не хочуть люди навчатися у вашого інструктора - хочуть
у свого. Мабудь адмінінстацію гірськолижних курортів ще не дрючив
грамотний юрист хоча б на підставі Цивільного Кодекса України, стаття 14. ,.Виконання цивільних обов'язків"
п.2 ,,Особа не може бути примушена до дій, вчинення яких не є
обов'язковим для неї".
Був гарний курорт, так ні потрібно брати все найгірше від Буковеля.
Сподіваюсь на вашу розсудливість.

mapaha21 27.12.2014 22:19

Этот пост от Міха Журавльов с другого форума.
Цитата:

Коментар від angler1265 (Коментар 272227)
Сподіваюсь на вашу розсудливість

Это ко мне или к тем, что
Цитата:

Коментар від angler1265 (Коментар 272227)
Особисто за цим прослідкую

angler1265 27.12.2014 22:43

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 272229)
Этот пост от Міха Журавльов с другого форума.

Это ко мне или к тем, что ,,Особисто за цим прослідкую"

Перепрошую, що не коректно процитував.
Звісно до тих ,,Особисто за цим прослідкую"

kris 27.12.2014 23:23

Я вам так скажу. Інструкторів я бачив усіляких, в тому числі таких, що самі їздити не вміють, і вчити теж не вміють (ага, сказав одному моєму знайомому, що він ніколи не поїде на лижах). Вважаю, що на Драгобраті інструктори нормальні: і самі катають правильно і гарно, і других навчити можуть.
Звісно, є багато людей, які теж вміють і хочуть. Але. Якщо ти хочеш цим займатись професійно - домовляйся з адміністрацією і показуй, що ти професіонал. Якщо ж кожен "вася" буде вчити туристів на горі, то ні до чого доброго це не призведе.

З.І. І якщо ви приїдете зі своїм інструктором і він буде навчати конкретно вас, думаю, це не буде викликати проблем в адміністрації за умови, що інструктор буде на загальних засадах купувати квитки і стояти в черзі.

Rossteg 27.12.2014 23:28

а ху із власне цей Міха Журавльов?!
"Адміністрація"...!?!?

badi.stryj 28.12.2014 02:45

Цитата:

Коментар від kris (Коментар 272241)
це не буде викликати проблем в адміністрації

Думаю, що якась адміністрація просто не в стані такі речі прослідкувати. То не Буковель.

sadovnik 28.12.2014 12:18

Кто в курсе - кресло возле Кремня крутят?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:05.