![]() |
1 в Бідного нема крісельного витягу. Лише бугелі ВЛ-1000 та Доппельмаєр.
5 імхо, краще катати на витягах Бідного, бо вони вважаються центральними, тобто з них можна переїхати і на Оазу, і на Пашині витяги. 6 один абон заборонено використовувати на 2-х |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Я дуже боюсь заблудитися там. На горі є вказівники? Налякав мене пан Vyacheslav своєю картинкою з місцевістю "За Пашиними стовпчиками" :shock:. (http://extreme.com.ua/forum/dragobra...tml#post275144) Чи може хтось "на хлопський розум" пояснити, як переїхати з центральних підйомників на кріселки? На ОАЗу? Чи там все і так зрозуміло? Хочемо майже неможливого - за два дні хоч поверхнево познайомитись хоча б з основними місцинками на Драгобраті. По Вашим описам і фото я вже люблю це місце! :girl_in_love: |
@Burullka, З любого бугеля можна потрапити на Вершину карпат і сосідні витяги, на Чайку і Оазу складніше. Або по перемичці траверсом, або пішки чи уазом. За стовчиками не був
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Внетрасс это уже совсем другая тема. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
На реальном склоне всё выглядит просто и понятно. Траверс там не длинный и не сложный, но могут быть заструги в начале. |
Цитата:
|
@Burullka,
для меня, как для топографического кретина, трассы в Буковеле - это страшная вещь. А в Драгобрате - все как на ладоне, особенно, когда тумана нет. Начать можно с Курятни - и кто куда. Поопытнее (и те, кто не катался давненько, в том числе) на бугельный "Драгобрат", а учащиеся - на легкую горочку рядом (кто-то из форумчан уже писал про нее выше). Хотя я в свой первый раз взяла инструктора,и он меня тоже потащил на бугельный "Драгобрат". А с вершины бугельного можно котать и налево, и направо..) А баньку конечно желательно пораньше заказывать. Как и на всяком лыжном курорте, в выходные народу полно, и день в день можно найти в принципе, но можно не словить, например,время, которое удобно... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:07. |